Мнение за Flex code?

23.03.14
20:27

Понаболяват ме коленете и една стара травма на залавните места на бедрените мускули. Комбинирам продукта с Флекси колаген за по-добър ефект. Пия го от 3-4 дена,  така че не мога да кажа още дали работи. Изчетох доста доволни хора,  а и един познат ми го препоръча лично. Та въпросът ми е дали някой го е ползвал и да сподели мнение.

Carbohydrate

23.03.14
20:36

Пия го от скоро. Доволен съм. Пия, когато вземат да ме болят шенкелите )) и ми минава...

23.03.14
20:47

Еми честно да ти кажа, но май при тебе е внушение. :) Всички добавки на тази основа работят само, когато се приемат дълго време 2-3 месеца поне.Да не кажа и повече.Силно се съмнявам от това да ти минават болежките.Аз съм решил да го пия поне 4 месеца и ако има видим резултат, ще го пия целогодишно, но с поддържащи дози от 10мл дневно.

Carbohydrate

23.03.14
20:52

казано от borislav adov на 23.03.14, 20:47:

Еми честно да ти кажа, но май при тебе е внушение. :) Всички добавки на тази основа работят само, когато се приемат дълго време 2-3 месеца поне.Да не кажа и повече.Силно се съмнявам от това да ти минават болежките.Аз съм решил да го пия поне 4 месеца и ако има видим резултат, ще го пия целогодишно, но с поддържащи дози от 10мл дневно.

ми аз така и вода като пия си мисля, че е протеин :D и ми помога...Не вярвай на всичко, което пише, особено в Б-я...

23.03.14
21:00

за този вид лекарства трябва време.... повече от месец
сещам се за едно подобно, което се приема по схема - 3 месеца по 3 и после 3 месеца по 1 на ден. Действието му се усеща след 1-2 месеца

Carbohydrate

23.03.14
21:05

казано от Петър Вътов на 23.03.14, 21:00:

за този вид лекарства трябва време.... повече от месец
сещам се за едно подобно, което се приема по схема - 3 месеца по 3 и после 3 месеца по 1 на ден. Действието му се усеща след 1-2 месеца

Когато вече е късно, ще трябва да взимаш дълго и на дали ще ти помогне, а когато си го взимал профилактично преди това, е съвсем друго нещо. Това не е лекарство! Това е добавка!

23.03.14
22:50

казано от Vasil Stoianov на 23.03.14, 21:05:

а когато си го взимал профилактично преди това, е съвсем друго нещо.

Т.е. пак си го взимал известен период от време, което потвърждава думите ми

Иначе грешката е моя. Добавка да е!

26.03.14
10:21

Болките при трениращите най-често са резултат от възпаление затова по-удачно е приемът на по-високи дози Омега 3 отколкото на ставно и хрущялно изграждащи съставки като глюкозамин, хондроитин и МСМ.

26.03.14
10:31

казано от Pavel Petrov на 26.03.14, 10:21:

Болките при трениращите най-често са резултат от възпаление затова по-удачно е приемът на по-високи дози Омега 3 отколкото на ставно и хрущялно изграждащи съставки като глюкозамин, хондроитин и МСМ.

Не виждам защо едното да изключва другото. Освен това във FlexCode има доста висока конентрация хиалуронова киселина, която е с добре изразено противовъзпалително действие.

Аз лично съм доволен от FlexCode. На мен ми го препоръча Сашо Александров от Картел Спорт - той го пие от доста време и също е доволен. Като усвоимост е по-добре от почти всички останали подобни продукти на пазара.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 26.03.14 10:32.

26.03.14
11:46

казано от Pavel Petrov на 26.03.14, 10:21:

Не мисля, че омега 3-то е по-добрият избор.Аз всъщност в момента пия дневно по 4-6 капсули омега3,Флекси колаген и Flex code.Пия ги от много скоро и мнение още не мога да дам.Когато минат поне два месеца, ще дам мнение дали ми помагат,защото всичко е индивидуално.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1