24.03.14
00:13
Здравейте първо на всички.Висок съм 183см тежа 74кг.Тренирам 3 пъти седмично понеделник гърди сряда гръб петък ръце.Проблема е че гърди и гръб вървят но ръцете въобще.За бизепс правя упражнения скотово и чукове 3 серии по 10 повторения а за трицепс 3 упражнения френско издърпване на въже и още едно трето пак на скрипец 3 серии по 10 повторения. Много ще съм благодарен ако ми помогнете.
24.03.14
01:17
На всекиму е заложено да развие добре определени мускулни групи и обратното.Ръцете при теб вероятно са от втория тип.
Защо не вмъкнеш по 1-2 изолиращи упражнения за бицепс към гърдите и 1-2 за трицепс към гърба,а след това пак си тренирай ръцете в определения ден за ръце,само че с по-базови движения като набирания тесни в подхват,трицепсови лицеви/кофички и прочие.
А между другото кога тренираш краката ?
24.03.14
12:19
Крака тренирах първият месец но спрях.Гледам да се храня по 4 5 пъти на ден с месо ориз картофи плюс много хваления гейнер на мекс сайз макс 7 кг и за 2 месеца горе долу от 70кг станах 74 и не мога да кача повече.Даже имам чувството че или ми се е разширил стомаха или съм пуснал леко корем при отпуснато положение,но като стегна си имам плочки....не знам защо така стана.Ако може да ме посъветвате нещо за хранителният режим ще съм благодарен.Сайз макс ми свърши вече и какво ще ме посъветвате да си взема ако има смисъл да взимам въобще.От 3 месеца тренирам преди това съм тренирал 2 години.
24.03.14
20:24
Опитай да увеличиш приема на белтъчини особено в тренировъчните дни. :)
казано от hristo hristov на 24.03.14, 00:13:
...Проблема е че гърди и гръб вървят но ръцете въобще.... Много ще съм благодарен ако ми помогнете.
Ами какво се чудиш? Ти не правиш най-основните базови упражнения,а предимно изолиращи.
Опитай с: за бицепс 1. Сгъване а щанга (крив лост) от стоеж 3х6-10, 2.Скотово 3х8-10
За трицепса: 1.Лег с тесен хват 3-4 х 5-10 и 2. Френско 3х6-10. При проблем с лактите сменяш френското с друго.
25.03.14
09:44
Добре вече ще правя само тези упражнения за ръце.А да взимам ли още един гейнер на мекс или за качване на маса по добре чист протеин и да го съчетая с креатин монохидрат.
25.03.14
09:58
Първо оправи храната, пък после мисли за протеин и креатин...
Сега взимай едни хубави витамини и това е...