18.03.11
10:23
Какво мислите за свинското месо? Подходящо ли е за билдерската диета? Защото вкъщи имаме голямо количество. Имаме и домашен суджук (телешко/свинско 80/20). Подходящи ли са тези меса или да наблягам на пилешкото и рибата?
18.03.11
10:30
#1
Зависи от хранителния режим. Принципно всяко месо е хубаво за ядене.
18.03.11
10:36
#2
ето примерно храната ми за вчера:
8 белтъка + 1 жълтък + 100 гр. овес + 1с.л мед + банан
Пилешки гърди + 3 филии вита
Пилешки гърди + 3 филии вита
-тренировка
пилешки гърди + 3 филии вита
извара + 1с.л. зехтин + балсамов оцет
А от днес мисля да орежа въглените и да изглежда така:
8 белтъка + 1 жълтък + 3 филии вита + малко извара
риба тон + 2 филии вита + салата
орехи и телешки суджук в даскало
телешки суджук
извара с кашкавал преди лягане това мисля да е диетата ми за чистене
18.03.11
10:36
#3
И да допълня- пия Синта 6 и БЦАА на оптимум.
18.03.11
10:38
#5
Ако намалиш малко въглехидратите както си планирал, свинското е супер. Обаче за след тренировка ти препоръчвам да оставиш пилешките гърди. Иначе подбора на храни е добър, но вече колко калории са и т.н. е друг въпрос :)
18.03.11
10:40
#6
Може следтренировъчното да го направя извара (безмаслена). С 2 филии вита например
18.03.11
10:42
#7
Не е оферта. Изварата съдържа бавноусвоим протеин, а след тренировка ти трябва такъв, който се усвоява бързо.
18.03.11
10:44
#8
Е аз нали след тренировка пия доза СИНТА 6. След това доколкото съм чел ми трябва комбинация от бързо и бавно усвоими протеини.
18.03.11
10:45
#9
1-2 хранения след тренировката ти трябва възможно най-усвоим протеин, а отделно, че изварата е с много съмнително качество. Както решиш де. Не те задължавам :)
18.03.11
10:47
#11
Телешко -> свинско -> пилешко -> риба.
Тази закономерност следвам.
18.03.11
11:00
#13
Има огромна разлика между свинско контрафиле и свински гърди примерно :)
При мен влиза много рядко в храненията ми :)
казано от Владимир8507 на 18.03.11, 11:00:
Има огромна разлика между свинско контрафиле и свински гърди примерно :)
При мен влиза много рядко в храненията ми :)
Всъщност да,но ако говорим за БОН филе.Контра филето аз си мислех , че е едно от най - качествените,но като го видях на живо не се оказа тоолкова чисто.
Бонфилето пък от друга стана е супер чисто,крехко и вкусно!Ако имаш възможност за бонфиле =>давай
18.03.11
23:45
#16
Еми и аз го избягвам свинското, до 2 пъти седмично, иначе наблягам на телешко и риба, че тия пилешки гърди ги ядох 1 година и се назобих те уж най-чистото месо, май ще се окаже, че не са толкова полезни хаха, аз като гледам телешкото май е най-качествено.Иначе най-много риба ям към 5 пъти седмично...
Аз като гледам от месото тая седмица ям само свинско, и смятам така да си продължа.
19.03.11
07:45
#18
Винаги съм се чудела на хора, които имат домашна храна, и то свинско и суджуци......и да се чудят дали да я ядат и дали била подходяща?:)
Нападай смело и хич не се куми.
Свинското е прекрасно!
25.03.14
07:20
#19
Пилешкото последните няколко години стана толкова ЗЛЕ, че просто няма смисъл от него.
Яж Свинско... Телешко, риба.
Пилешкото го забрави, Гадно е... и може би ще се окаже, че е най-вредното от всички изброени.
Ако е пилешко Домашно.
Това, което се продава НЕ е Боклук То просто е УЖАСЕН БОКЛУК!