дневникът на ел - страница 1

Темата е заключена.

25.03.14
03:49

днес написах това
- писмо
скъпи ти,ти си единствения ...винаги си бил и винаги ще бъдеш.през целия си живот съм търсела нещо ,  за което за да си струва да си струва  да умра и да живея. когато те видях за пръв път ще прозвучи малко гадно ,но тогава не се влюбих в теб ,защото тогава се бях оставила на един простак да се разиграва с чуствата в сърцето ми .. но всеки път когато си пишехме и когато всеки следващ път се виждахме  така се заблявахме и чак сега осъзнавам още от самото началото ние сме перфектни заедно.ти си перфектен като гадже,приятел и в всяко едно отношение..може да се познаваме само от скоро но знам че те обичам  с цялото си сърце ,може да не го показвам но аз дори незнам как как... всичко което мога да ти дам е само това писмо ,съжалявам . харесвам как се забавляваш,усмивката ти ,гласт ти,харесвам всичко в теб че ако продъжа да изброявам ще напиша цял роман .. когато се опита да ме целунеш до стената в подлеза да си призная в начолото се уплаших но по хубавия начин и след това се влюбих ...аз през целия си живот съм търсела теб,през целия си живот съм искъла теб ,не осъзнавах че си моята мечта докаот не се появи .. нещо повече ти си моята съдба и въпреки всичките пъти в които се караме и така нататък ,но се чудя ами ако дойде в ден в който ще се скараме и разделим и този пък не се съберем ? ами ако някой ден не си моята съдба? аз вярвам че винаги ще те обичам въпреки всичко .. аз съм толкова не съвършена но ти все още ме обичаш , аз съм най голямата късметлийка но  ти заслужаваш по добро ... но въпреки това ние сме перфекти заедно ,както ти каза най-лудата двойка сме . макар и да не си личи обичам те както никои друг те обича ,обичам те повече от всеки друг който ще те обича .. когато ме целуна за пръв път ми взе дъха .  когато ме прегърнеш осъзнавам че ти си единственото нещо без което не бих могла да живея и ако някога си тръгнеш или спреш да ме обичаш то аз няма как да оцелея .. когато те докосна чуството е неописуемо, и всеки път когато си тръгнеш от мен ..аз просто немога да го обясна чуствам се сякаш твоето докосване е далечен спомен ,сякаш умирам ...чуствам се добре само когато си до мен ,когато ми пишеш не ми е достатъчно незнам дали разбираш но е така .. никога не съм се чуствала по този начин  ..  и знам че всяка история си има край ,но аз неискъм да виждам край на нашата искъм да сме заедно докато умем... страх ме е че ще направя или кажа нещо което ще ни раздели завинаги дори и да неискъм ..може просто да се случи знам ли .. без теб съм нищо ,рзабери го ...единствено с теб мога да бъда себе си.когато имам нужда винаги ми разсмиваш и винаги мога да разчитам на теб..обичам усмивката ти .. всеки път когато те видя се чуствам толкова спокойна .. ти си първото нещо за което мисля когато се събудя,но предпочитам да се събудя и ти да си до мен а не в ума ми ..ти си смисълът на моето съществуване..ти си най хубавото нещо което ми се е случвало през целия ми живот.обичам те поради милиони причини не само аз те обожавам ...винаги ще те обичам и винаги ще сме заедно но ако някой ден не сме заедно то ще накарам сърцето ми да спре да бие и ако някога спра да те обичам то ще се намразя завинаги и ще спра дъха си защото обичаш нашата любов и неискъм да се погуби..има много причини поради които те обичам но най важната е че те обичам .караш ме да се чуствам желана и обичана..твоята усмивка ме подлудява а ти самият ме подлудяваш в добрия смисъл и по перверзния ;Д
обичам начина по който ми показваш колко много ме обичаш ..обичам всичко в теб ... ти си по-добър он най-добрия не бих могла да искъм по добро..
послепис - http://vbox7.com/play:b4dd2dce

Здравей, оценявам написаното, но обърни внимание, че това е дневник, в който споделяме спортните си цели и постижения. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1