24.03.14
20:20
Колко време след хранене вечер мога за правя тренировка специално за пресата?
25.03.14
06:24
казано от Илкнур Ахмед на 25.03.14, 02:41:
Дай повече информация за себе си!
Целта ми не е изкарване на преса, а главно сваляне на корема. 1.83м 84кг. Преди да започнете, че пресата се вади само с хранителен режим - знам, а и целта ми не е такава. Просто започвам да я тренирам по 2 пъти на ден наобяд и вечер. Вечер след хранене незнам след колко време да я тренирам, за да съм храносмелил храната?
25.03.14
08:41
И защо ще я тренираш по 2 пъти на ден? Ако си мислиш,че така нещата ще станат по-бързо - лъжеш се, даже напротив.
Аз бих изчакал поне 30 минути, за да не се разширява стомаха. По-добре ги прави преди ядене, веднъж дневно и не всеки ден, а през ден примерно. Щом толкова ти се тренира, прави упражнения за друга муск.група в останалото време. Колкото един мускул е по-голям, толкова повече харчи. Бедра, гъз, бицепси, гърди - всичките тия мускули са много по-големи от 6-те мускулчета на корема и е много по-изгодно да ги тренираш и тях. Няма начин да свалиш само от корема, трябва да отслабнеш навсякъде. От опит ти го казвам, а и от четене из нета. Успех.
25.03.14
12:22
казано от Adriana Dacheva на 25.03.14, 08:41:
И защо ще я тренираш по 2 пъти на ден? Ако си мислиш,че така нещата ще станат по-бързо - лъжеш се, даже напротив.
Търся качество, а не време. Не го правя за да стане по бързо, а за да има по голям ефект, независимост колко време ще отнеме
25.03.14
12:26
казано от P_Dimitrov P_Dimitrov на 25.03.14, 08:55:
Аз бих изчакал поне 30 минути, за да не се разширява стомаха. По-добре ги прави преди ядене, веднъж дневно и не всеки ден, а през ден примерно. Щом толкова ти се тренира, прави упражнения за друга муск.група в останалото време. Колкото един мускул е по-голям, толкова повече харчи. Бедра, гъз, бицепси, гърди - всичките тия мускули са много по-големи от 6-те мускулчета на корема и е много по-изгодно да ги тренираш и тях. Няма начин да свалиш само от корема, трябва да отслабнеш навсякъде. От опит ти го казвам, а и от четене из нета. Успех.
Благодаря за отговора по темата, а иначе си ходя на лостове, до скоро и на зала. Тренирам си цялото тяло. Преди година свалих и много килограми. Не съм от тренировките вкъщи където да тренирам един бицепс и да си мисля, че правя нещо.. Обичам страшно тежките тренировки, обичам болката стига да знам, че след време ще има резултати. За да изчистя корема и след много време да изкарам преса, според мен трябва да я тренирам тежко всеки ден и най-вече хранителният режим!