Бихте ли ми дали някаква програма.

ПР

23.03.14
20:22

Добър вечер
Тренирам у дома с дъмбели и лост за набиране близо 2 години и половина 3 и бих желал някой да ми даде линк към някоя програма,разгледах във сайта и горе доло разбрах какви упражнения се правят предимно,но все пак да попитам ;d

24.03.14
12:39

Не си ли доволен от досегашната си програма, какво си постигнал за тия 2-3 години, към какво се стремиш? :)

Мнението беше редактирано от Debel Lebed на 24.03.14 12:40.

ПР

24.03.14
20:20

Бих желал малко да натрупам в гърдите още,краката и малко ръка от горе,че за мен ми е малка. Иначе другите мускулни групи са добре,аз съм почти на 19,183 височина,75 кила,38 ръка,105 гръдна обиколка,30 предмишница.

25.03.14
16:16

Никой няма да ти даде тази твоя желана, някаква, неопределена програма. :) Направи си дневник, напиши данни за телесното ти състояние, може и снимка със или без глава, напиши си целите, избери си упражнения за приоритетните ти мускулни групи и си направи сам програма. Като покажеш яснота в представянето си и целите си и желание за постигането им има по-голяма вероятност да получиш съвети. Всичко друго е гадаене на боб и леща. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1