09.03.14
16:29
Здравейте, фитнес маняци, ентусиасти и любители! Сравнително нов съм в тези среди и съответно имам няколко въпроса. Тренирам от около месец сериозно (преди това също съм тренирал във фитнеса, също така и на успоредки и лост). Програмата за сега ми е “кръгова” за всички мускулни групи. 3-4 пъти в седмицата изпълнявам нея, преди всяка тренировка правя 20 минутно кардио на пътеката и след всяка тренировка още 15-20 мин. на крос тренажора. Също така 2 дена в седмицата правя упражнения за корем и малко тибетска йога :). За сега не приемам никакви добавки, стремя се да се храня сравнително качествено и здравословно. Според вас удачна ли е тази програма и имам ли нужда от малко добавки, протеин примерно? Предварително благодаря за мненията Ви!
П.П. Целта не ми е да ставам някакво животно, просто да постигна някакви резултати :) 173см. съм и 75кг.
12.03.14
18:43
Здравей, казал си само, че програмата е “кръгова”, а не си написал упражненията - дали е хубава или не, кой знае? :)
За хранителните добавки - тази статия ще ти е от полза.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 12.03.14 18:44.
25.03.14
18:51
Благодаря ти за отговора и насоките! Смятам да пробвам една суроватка от линка, който си посочил. Не съм се задълбавал в упражненията, които правя, поради простата причина, че не съм съвсем наясно със фитнес терминологията още :D. Смятам да я правя още някоя седмица и ще мисля после за някаква разделна. Протеина преди и след тренировка ли се пие? И удачно ли да си го правя във фреш от грейфрут примерно? ;) Още веднъж ти благодаря?
Поздрави!