19.01.12
19:08
Здравейте ! Преди 1 година тренирах около 2 месеца на лостове.. и до сега не сам тренирал нищо освен футбол и то доста често..
Сега съм мотивиран да започна.. нормално ли е на тази възраст 14г. да съм висок 171 и 55кл. за да започна нормално да тренирам.
Та въпроса ми е дали да започна първо от лостове и упражнения със собствено тегло или да почна в залата ?
Благодаря !
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 19.01.12 19:10.
19.01.12
19:20
Което повече ти харесва и ти доставя удоволствие. Ако трябва да кажа обаче, бих избрал фитнеса, защото няма нещо, което на лостовете да можеш, а във фитнеса не, т.е. ти пак ще се набираш, ще правиш кофи и т.н.
19.01.12
19:53
За малко си помислих, че има муха на монитора ми :D
20.01.12
22:56
Значи и от двете .. Добре
Ами с тея малки килограми ... какво трябва да си набавям повече ? Калорий и Въглехидрати ?
05.02.12
16:17
Всичко..
25.03.14
16:42
Both.
25.03.14
16:39
Здравейте ! Нов съм в този форум и не знам дали е точното място в тази тема да ви попитам нещо.
Започнах от някъде 2 месеца да ходя на фитнес,тренирам по програма за качване на килограми,защото съм малко слаб за моята височина.Висок съм 1,88, тежа 70 килограма,и въпросът ми е.
От преди 1 седмица един приятелчета ги дочух че ходят на Street Fitness,тренирам на специални площадки и т.н.
Заинтересувах се и прочетох някой неща в нета,доста ми хареса, мисля да почна това да тренирам,преди се занимавах само с обикновените набирания,силово и само това правех,но искам да попитам вас какво е по-добре да си продължа фитнеса или да почна на лостове,не искам да ставам като Колман,просто искам преса,да съм по релефен,и по як,не като културистите,и какво ще е по добре ?
А и също на мен програмата за фитнес ми е Понеделник,Сряда и Петък.През Вторник и Четвъртък почивам от фитнес,а ако през тези 2 почивни дни ходя на лостове ? Или много ще се натоварвам и, ако почивам само събота и неделя ?
Ако някой иска може да му напиша и програмата за фитнеса по коя тренирам,там където ходя фитнес инструктора ми я направи,а за лостовете тренирам почти всички упражнения кой мога да правя. :)
25.03.14
18:33
Да и аз искам и 2-те но от фитнеса се чувствам някак си твърд,все едно нямам сила в ръцете а във фитнеса си ми е добре без проблем си правя с тежестите,преди да започна фитнеса правех доста набирания,кофи,силово,коремно а сега едвам 6 набирания правя а пред по 40 съм правил.
Прави това,което ти харесва да правиш.Така ще имаш и по-добри резултати,отколкото ,ако тренираш това,което не ти е присърце.
25.03.14
19:33
Така си Гената.Но честно да ви кажа Street Fitnessa повече ме влече.