Четиринадесет годишен

Здравейте!Нов съм в този форум но съм на 14 висок 1.67 63 килограма...
Чудя се между това да свалям ли килограми или не ?!? Повечето от връстниците ми са по 52-53 кг...
Набирам се 10 пъти (за бицепс) 8 пъти за гръб (широк хват) правя 1 силово и 2 коремни.
Моля споделете мнение какво да правя ;)
Тренирам от 5-6 месеца редовно.

Темата беше редактирана от Максимилян Иванов на 25.03.14 20:48.

25.03.14
21:29

охх, малък си още метаболизма ти е крехък точно в тези години които си ти сам определяш какъв ще бъдеш за напред. Предлагам ти да се храниш здравословно да отбиеш боклуците като сладкото ( не че не можеш да ядеш сладко то помага за инсулина в кръвта но не да е прекомерна употребата му) чипсове и тези така наречени “бързи закуски” тренирай си и но не се вманиачявай защото точно сега растеж. Успех :)

Здравей, започни с тази статия. След това за храненето и за добавките.

Успех! :)

Благодаря, момчета за бързото съдействие.
Ще проверя тези статии който ми дадохте и ще се погрижа за храненето си а колкото до добавките имам приятели които не ползват добавки и за тях не съм чак толкова сигурен дали ще ги използвам :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1