Упражнения за растеж на гръдните мускули

25.03.14
23:56

Здравейте !
Начинаещ съм във фитнеса, но имам желанието да уголемя гръдните си мускули за лятото, а и като цяло. Та идеята ми е да ми препоръчате упражнения натоварващи тази част от тялото. Мога да отделям време правейки ги в домашни условия и също така имам време да ходя във фитнес не повече от 2 пъти на седмица/вторник и четвъртък/. Аз съм на 17 години 190ст висок 75 кг. Благодаря предварително ! :)

26.03.14
00:01

Лицеви опори, кофички, лежанка. Ама само с едни гръдни мускули няма да изглеждаш много добре на плажа.

26.03.14
03:10

Здравей! Значи не съм най-големия специалист, но съм прочел доста и съм изпробвал доста неща и ще ти дам няколко съвета а дали ще ме послушаш избираш сам.

1-во не бъди поредния който иска да направи тяло само заради това че идва лято.
2-ро щом искаш хубаво тяло недей да започваш да тренираш само когато идва лятото а започни сериозно да се занимаваш с фитнес и си тренирай редовно.
3-то само с тренировки не става. направи си хранителен режим и го спазвай го но не прекалено дълго http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi.
4-то прави Клек то натоварва цялото тяло. Не тренирай само гърди и започни с кръгова програма.
5-то ето ти всички упражнения за гърди http://www.bb-team.org/fitness/exercises/chest
6-то трябва да бъдеш търпелив.

Дано да съм помогнал. Успех!

Забравих да кажа, че тренирам редовно волейбол, а и може би от гените тялото ми е добре оформено с известен обем, но единственото нещо, което винаги съм желал и мисля, че ми липсва това са гърдите. Аз не го правя само заради лятото до сега съм си изглеждал така мога и още едно лято да прекарам :D просто искам да го променя и мисля, че сега е подходящ момент да го направя. Благодаря за изказаните до сега мнения! Бих бил благодарен, ако някой може да добави нещо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1