05.11.05
13:16
Отдавна исках да засегна тази тема и да се получи интересен разговор. :)
Какво мислите за кечистите и спорта/шоуто като цяло? Повечето от тях се отличават с доста добра мускулна маса, релеф, сила, издръжливост, гъвкавост и бързина. Според мен това са едни от най-добрите атлети в света, а и правят невероятно шоу. :D
Какво мислите за най-големите звезди сред тях- Батиста, Гробаря, Трите X-са, Скалата, Грамадата, неостаряващия Хълк Хоган и т.н, т.н. :)
Ако имахте възможността да се занимавате с това бихте ли се възползвали?
Това е официалният сайт на най-голямата кеч федерация в света.
Ето снимки на състезателите от RAW.
Тук са всички състезатели от SMACKDOWN.
Аз не мисля, че са нещо особено. Издръжливостта им е трудно да се определи според мен , а релефът е рядкост при тях ... Все пак мисля, че за хора, занимаваши се с борба имат що-годе добри тела :roll:
ами STONE COLD STEAVE AUSTIN?той ми беше любимец преди години като даваха кеча по бтв.ми кефя се им се като цяло-хубаво шоу правят.нали това е най-важното!а за релефа например на Трите X няма какво да говорим
05.11.05
14:03
Аз споделям твоето мнение, че са големи атлети и доста парички си изкарват:) Голям фен съм им още от едно време;) Любимеца ми е Скалата даже си бях поръчал от сайта им яке на Скалата и го нося още а също и потника на Трите Хиска. Сега го дават по GTV и го гледам пак с удоволствие, действа ми разтоварващо
05.11.05
14:49
Тялото на Дуейн Джонсън ми харесва. Иначе и 3-те Хикса не е зле .. да не пропускаме, че няколко пъти е водещ на Мр. О!
На мен също ми харесва това, че имат големи мускули и в същото време са бързи.
Много хора казват, че колкото си по-голям си по-бавен.
Аз не мисля така.Ще си по-бавен ако си само мазнини.
Действително те комбинират няколко неща - сила,красиво тяло,бързина,издържливост,техника и се получава едно наистина добро шоу.
[quote author=“kaljio”]Аз не мисля, че са нещо особено. Издръжливостта им е трудно да се определи според мен , а релефът е рядкост при тях ... Все пак мисля, че за хора, занимаваши се с борба имат що-годе добри тела :roll:
Хехе, ако за теб 147кг релеф не са нищо особено:
http://img233.echo.cx/img233/9260/batista2nd.jpg
http://www.jsports.co.jp/tv/wwe/img/draft2005/sd_4_batista.jpg
http://www.obsessedwithwrestling.com/pictures/b/batista/13.jpg
Освен това не гледай, че нямат дълбок релеф като на културист на състезание. Ако си виждал най-големите културисти на какво приличат в основен период. Бих казал, че някои кечисти са по-релефни дори от професионални билдъри и то през цялата година.
Ridddik, Stone Cold можеш да го видиш и сега ако следиш кеча по GTV. Даже миналата седмица нокаутира цялото семейство на McMahon. :lol:
ПП Не отговорите дали бихте се занимавали с подобен спорт ако имаше школи и пари както в чужбина? :)
Грамадата наистина не е релефен, но пък е 230кг, което е нещо невероятно. И не е някакъв плужек, ако можеше да свали 30кг само мазнини щеше да е най-големият изрод на света. :) А колко е силен просто няма смисъл да говорим. :wink:
според мен тези “спортисти”, за да стигнат до такова ниво са минали цялата таблица на Мендалеев :wink:
Тва важи в пълна сила за Шедьовара например.
Иначе се кефя - действа ми разтоварващо както някой каза, забавно е, акто се излючи на моменти тъпия сценарии :)
Иначе не бих се занимавал...няма да си троша тялото, като мога да пробвам с акъл да си изкарам парите.
06.11.05
22:24
това ми е любимото предаване .Знам че всичко там е лъжа но ми харесва най много ме кефи тялото на Шедьовара а любимеца ми е Скалата макар че вече не се кълца ако се върне с 2 ръце съм за него
И на мен преди ми беше любимо, но вие се вдетинявате с тия кечове :) :)
по-здрави
На мен преди ми беше любимото предаване(любимец ми беше скалата),ма сега като го няма не го гледам с чак толкова голям интерес. :wink:
Batista наи ме кефи баси изрода.Ма и Еди ГЕреро е мноо луд яко е качил откакто спряха да дават кеча по БТВ някаъ нисък с над 50 ръка
Еди Гереро е починал. http://www.wwe.com/inside/news/eddieguerreropasses - ето информацията.
Неизвестни били пречините. Доста зоб отнасят и в кеча май.
Да почива в мир!
по-здрави
17.11.05
13:51
И на мен ми харесваше предаването :) . Ако някой знае по кои програми може да се гледа плс да каже
Много жалко за Eddi :cry:
Иначе го дават всеки ден от 10 по GTV.(само Петък и Събота са нови предавания, другите дни повтарят.)
20.11.05
23:51
Ех жалко, от Русе съм и тука я няма тази програма(поне на кабелния доставчик, към който съм свързан) :cry:
и аз съм от русе.търсих GTV ама не намерих :evil: отдавна не съм гледал кеч,а като разбирам и скоро няма да гледам :cry:
22.11.05
10:04
и аз съм от русе.търсих GTV ама не намерих :evil: отдавна не съм гледал кеч,а като разбирам и скоро няма да гледам :cry:
Мисля, че на делта ТВ я има тая програма(аз съм на кис13). Скоро като бях при един приятел и видях програмата, ама трябва да си на делта :wink:
В новия брои на МиФ пише за Батиста боец на ринга културист в сурцето така си е без спор(макар и със зоб)
намерих GTV и съм много щастлив.от 10вечерта всеки ден нали?а в петък и събота от колко часа го дават?
Пак от 10. Wolf_ я кажи малко по-подробно какво пише, че не ми се купува само заради една статия. :) Между другото вече излиза и списание за Кеч.
Брат ми беше го взел от един френд за ден и не съм го изчел цялото.Статията за батиста ми хвана окото и горе долу само тва сам чел :wink: .Съжалявам :roll:
предната вечер успях да го гледам и видях Батиста.Тоя е огромно животно със страхотен гръб и ръце.да не кажа силна дума ама с малко работа е готов за големи състезания.видях и Еди Гереро-жалко за такъв спортист.RIP
Аз бих се занимавал с този спорт, но в САЩ разбира се! Не само заради парите, там поне си уважават спортистите!!!!!!
28.11.05
22:40
http://www.wwe.com/superstars/smackdown/lashley/photos/
Само вижте Боб Лашли кво животно е .Той направо си е истински култорист. Сигурно е брат на Рони Колман
Аз го гледам редовно заради шоуто а Еди го правеше
не го гледам по GTV а си го тегля от торентите
29.11.05
02:03
Ам да питам Еди Гереро кога е умрял ??? :?: :(
В неделя гледах шоуто и той участваше тогава
29.11.05
11:22
[quote author=”^Vlastelina^”]Ам да питам Еди Гереро кога е умрял ??? :?: :(
В неделя гледах шоуто и той участваше тогава
Батенце това дето го дават по ГТВ е от преди 1 месец и кусор.Еди почина преди 2-3 седмици,ако не се лъжа в неделя сутринта е бил намерен мъртав в хотелската си стая в Минесота май беше.Относто кеча следа го винаги с интерес.Еди правеше най-якото шоу.Cheat 2 Win ===> Viva La Razaaaa Eddie.
Да точно така аз го гледам от торентите а ГТВ го предава с закъснение както и др. ТВ-та по ефтино е
03.12.05
02:41
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Да точно така аз го гледам от торентите а ГТВ го предава с закъснение както и др. ТВ-та по ефтино е
Е аз нямам такива възможности и ще се задоволя с телевизията :wink:
ПП: А можете ли да ми кажете нещо за Гробаря. Разбрах, че бил умрял. Вярно ли е :?: :?
Умрял по сценарий не на истина сега пак се завръща
....За кой ли път вече... :roll:
03.12.05
15:19
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Умрял по сценарий не на истина сега пак се завръща
....За кой ли път вече... :roll:
Благодаря за инфото :)