25.03.14
09:49
Здравейте реших да си направя фитнес у дома засега съм си направил пейка и циментов дъмбел ще качвам снимки на уредите,които правя.Създадох темата за да си разменяме идеи и да си помагаме взаимно ако някои е решил да си прави или има домашен фитнес ще го помоля да качи снимки.
25.03.14
18:53
Нaпрaвил съм си достa уреди знaчи :
- щaнгa
- лост
- успоредкa
- регулирaщ скрипец
- дискове зa щaнгa
- лежaнкa
- скотовa пейкa
Зa съжaление не могa дa кaчa снимки ,зaщото съм от телефонa и не стaвa нещо дa ги кaчa . Извинявям се :)
Един приятел беше направил някакъв скрипец.Беше купил макари от железарията и ги беше забил за тавана(тука е проблем височината на тавана,как точно ще ги монтираш,каква ти е мазилката и много други фактори),като цяло се беше получило.Аз също тренирам в домашни условия и последното което направихме с баща ми е стойка за лежанка и клек в едно.Излезна около 30 лв за арматурните железа,останалото заварки и майсторлък ( това беше от бащата,защото аз съм много слаб технически).Досега съм качвал 75 кг и издържа,без проблеми.Времето ще покаже до колко КГ ще издържи :D.Ако имаш интерес мога да я снимам стойката да я погледнеш.И лост ми е правил бащата на струга,но не го ползвам в момента.Колкото до лост( за щанга,а не за набирания) и тежести-ходи на илиянци,ако си от софия.ПРеди 2 месеца близо взех 20 кг дискове за 30 лв.Гумени са,но си заслужава от 5кг диск нагоре.Малките (от по 2.5 кг примерно) са на половина на това което пише на диска,но големите си отговарят,а продавачите,тъй като са някакви лелки и не могат да фанат,че се минават тъй като едните си отговарят,а другите са на половина на това което пише...Лоста-прав ф28-180 см беше под 30 лв и съм доволен от него.С кривия лост се минах обаче,не е балансиран,но става за едното френско разгъване.От там си бях зел и железни дискове ф28 размер 4 диска по 2.5 кг за 25 лв ( да има и дъмбелите с какво да се товарят).Дръжките за самите дъмбели,можеш да ги намериш за под 10 лв броя.Събирай малко парички и пазарувай лека-полека,вместо да се занимаваш всичко да е homemade.Внимавай само с размерите ф25,ф28,ф30 да не купиш нещо,което не пасва на останалите ти притежания.Ако ще пазаруваш не се минавай да влизаш в маркови и скъпи магазини.Виждал съм същите дискове,лостове,дъмбели и тн работи,същите като моите за 30-40 % по-скъпо.Надявам се съм ти бил полезен,ако искаш някакви снимки нещо или инфо-пиши на лично,че я се сетя да погледна темата,я не.