07.03.14
11:33
Благодаря :) надявам се да го запазя :) :)
10.03.14
09:25
Добро утро! :)
Последните три дни хапването ми беше в повече, но какво да се прави...
Петък (07.03.2014)
закуска - не помня вече, но беше или 2 яйца, или пилешко бутче с песто
кафе с какао и прясно мляко, кафе със сметана
обяд - миш-маш и салата
през деня имаше и малко сладко
тренировка
вечеря - в Хепи - салата с киноа, суши с киноа, телешки филенца
после имаше червено вино 2-3 чаши и кашкавал сигурно към 100 гр.
3 хапки торта
малко прекалих ама от сладки приказки в приятна компания им загубих дирята на мезетата :D
Тренировката беше бърза (30тина мин)
4 кръга:
гоблет клек 15 повторения с 18, 18, 16, 16 кг.
дърпане на хоризонтален скрипец - 15 повторения, 13 кг.
суинг - 15 повторения с 14 кг.
повдигане на краката за корем - 10 повторения
ходещи напади с дъмбели по 6 кг. - по 9 повторения на крак
ренегадско с 2х6 кг. - по 8 повторения на ръка
хип тръст с диск 15 кг. - 15 повторения
Събота (08.03.2014)
През деня ядох малко кашкавал, кафета с доста мляко, огромни салати, броколи с масло, ябълка и банан
Вечеря - салата, луканка, пилешка пържола от бут, лютеница доста, гарнитура печени картофи
После - 3 бонбона рафаело
Неделя (09.03.2014)
кафе с мляко, 3 хапки кашкавал
тренировчица табата от Фитнесблендер
парченце шоколад, половин банан
обяд - пилешко бутче с песто, броколи с масло
следобяд - половин шоколад Линдт, чаша вино
вечеря - огромна салата, 3 сърми само с кайма без ориз, към 50 гр. кашкавал, чаша вино (взе да ми става навик хаха)
12.03.14
13:28
Понеделник (10.03.2014)
Закуска - 2 яйца в масло
кафета със сметана, кафе с какао и мляко, 1 бонбон
обяд - миш-маш
някъде по времето за вечеря изядох ужасно много бонбони, може и 15 да са били, без определена причина...
после салата в Хепи спанак с киноа, която този път беше с много дресинг
и накрая, тъй като денят завърши с голяма емоционална криза за мен, изпих две чаши вино и хапнах малко по-малко от 100 гр. кашу
Вторник след гадостта от понеделник вечер и след само 4 часа сън денят започна с поредната гадост ПТП...както казват едно зло никога не идва само. Но най-интересното е, че после животът ми показа ясно, че както всичко може да е супер скапано, в следващия момент се случва нещо хубаво :) и денят завърши с две много хубави новини за мен и тотално ми се оправи настроенитето. Важно е да си припомняме, че заедно с лошите неща винаги се случват и хубави. Трябва само да успеем да отклоним погледа си от лошото и да видим хубавото :) на мен понякога ми е мн трудно да го направя и задълбавам яко в някакви сдухове, но се опитвам :)
Малко се отплеснах, но във въпросния вторник през деня ядох малко шоколад, 50тина гр. ядки, пилешко бутче с песто, кола zero, кафе със сметана (само едно! :) ) и май това беше. Тренирах и вечерях броколи в масло и парче кашкавал. Като цяло малко храна, но не ми се ядеше
Тренировката беше без много зор (по принцип гледам да правя повече повторения и да почивам минимално между тях, както и да имам някакъв “кардио” елемент тип бърпи, суинг ...)
3 кръга от:
набирания с подскачане - 5,4,4
сплит скуот с 2 дъмбела по 8 кг. - 10 повторения
повдигане на краката на уред за корем - 10 пъти
3 кръга от:
лицеви опори - 4,3,3
хиперекстензии с диск 5 кг. - 10 повторения
ball roll out - 6 пъти
Днес е прекрасен слънчев ден :)
12.03.14
20:47
Кола “зеро” е по-вредна дори от другата кола :) Така че дали пиеш кола лайт, кола зеро, кола - все пиеш боклук :)
13.03.14
09:22
Така е, да. Поне я пия много рядко. По отношение на напитките всъщност от няколко години имам голям прогрес. Като дете всеки ден пиех по 1 литър кола.....направо ужас. После в гимназията го карах на 1 пакетче солети + 1 литър “натурален” сок на ден и бях мега кльоща. Аз и сега искам да съм така де, но не с този режим. Но от няколко години ги отказах всички тези неща. Сега пия мнооого кафета, които все си казвам, че трябва да намаля, ама така си остава. А от другите неща, освен вода, от време на време пия айрян и мн рядко тази кола “зеро”. Не мога да се отпусна психически да пия нормалната.
Забелязвам и нещо друго хубаво - от седмица и половина - две не съм имала моменти на огромно тъпчене с храна и съм отслабнала според кантара във фитнеса 1-2 кг. и по 1 см. от ханш и бедра. Може да е временно де ама кой знае. А храненето ми определено не е идеално. Така че явно липсата на тъпчене си оказва положителен ефект :) което пък значи, че мога психически да приема идеята, че е ок да изям едно блокче шоколад и не съм прецакала нещата и не е нужно да изяждам после още 2 кутии бонбони...трудно ми е още да свикна с това де :)
Иначе както онзи ден нямах апетит вчера си наваксах:
Сряда (12.03.2014)
Закуска - 2 яйца в масло
Преди обяд - 2 кафета със сметана, бонбон
Обяд - свинско да кажем към 100 гр. може и повече с 1 с.л. домашно песто, салата с мн малко зехтин
още 2 кафета със сметана
айрян Хармоника 500 мл. - уникално вкусен, за пръв път го ям мммммм
Тук някъде сметнах, че от питиетата (кафета със сметана и айрян) ми идват към 400 калории, по-добре да бях изяла още 3 яйца...
После имаше шоколад, но държа да отбележа, че първоначално ми дойде идеята “аааа вече хапнах 30-40 гр. шоколад, дай да се натъпча”, но я пропъдих и спрях само с тези 30-40 гр. Много съм доволна от това. Може да е веднъж, но мисля да си отбелязвам всеки напредък :):)
Вечеря - гювече със сирена ама доста сирена и кашкавал, огромна салата айсберг с 1 ч.л. зехтин и най-накрая мирясах :D
Малко дълго стана, ама пак се отплеснах да се обяснявам хаха
Хубав ден! :):):)
14.03.14
09:11
Добро утро! Минавам да се отчета за вчера
четвъртък (13.03.2014)
закуска - 2 яйца в масло, хапка кашкавал
кафе със сметана
обяд - свинско с домашно песто, салата с 1 ч.л. зехтин
2-3 парченца шоколад
следобяд - ябълка, 2 кафета със сметана
тренировка
вечеря - пак ходих в Хепи и пак хапнах салата с киноа, толкова е вкусна, че мога да я ям постоянно, но за съжаление съм убедена, че в “горчичния” сос има много неща, които не ми се иска да има хахахха ама въпреки това си го хапнах. Плюс един от новите им десерти ягоди с тапиока (пак някаква супер храна, мисля днес да почета повече да се образовам хаха) и кокосово мляко. Вкусен беше, но имаше някакъв странен крем, приличащ на нещо средно между мед и карамел. Не знам какво беше, а и не го пишеше в менюто. Много се дразня така, че в повечето ресторанти винаги си спестяват някои от съставките на ястията, а дори да попиташ сервитьорите и те не ти ги казват. Според мен дори не знаят. И си мисля, че причината е в това, че за съжаление много малко хора обръщат внимание на това с какво се хранят. И им е все тая дали има 2-3-5 съставки повече, те пак си го ядат без значение.... Е, и аз си го изядох десерта, но не мисля, че е здравословен или пък диетичен, за да може по-често да си го поръчвам (честно казано се надявах на това)
Пак се отплеснах, нещо напоследък явно ми идва да пиша повече :D
Тренировката беше:
4 кръга от:
гоблет клек 15 повторения с 18, 18, 16, 16 кг.
планк
ходещи напади с 2 дъмбела по 6 кг. - по 9,8,8,7 на крак
обратни коремни - 10 бр.
суинг с 14 кг. - 15 бр.
Нещо напоследък нямам сили и желание за тренировки и имам чувството, че ходя само да отбия номера. Все си казвам, че по-добре така от нищо де ама не е точно както трябва да бъде. Уморена съм малко...
Ами това е от мен :) Приятен петък на всички :)
казано от Ина Иванова на 13.03.14, 09:22:
огромна салата айсберг с 1 ч.л. зехтин
Ей това ми е чудно на мен :) Как може да подправяш салатите си с 1 ч.л. зехтин :) Ми, че то е все едно нищо не си сложила, поне в моите очи.
Поздравления за успеха с тъпченето! Борбата е дълга и трудна! Всеки един такъв успех трябва да ти показва, че вървиш в правилната посока, в посоката на баланса! :)
18.03.14
09:15
Ами подправям я само с 1 ч.л. зехтин, за да не станат много калории (blush) :D
А иначе да, хубаво е да няма тъпчене :)
Да се отчита за последните няколко дни:
Петък (14.03.2014):
Закуска - 2 яйца в масло
кафета със сметана, малко шоколад, половин банан
Обяд - вече не помня, ама май беше свинско с песто и салата
Тренировка - и нея не я помня точно, но не беше мн изморителна, нали ви казвам, че нещо се чувствах цялостно изморена и затова така...
Вечеря - свински стек с лук + задушени зеленчуци (всичко това доста мазно почти със сигурност в олио)
по-късно - кашкавал
В петъка пак малко попрекалих както и в четвъртък, но уикенда нямах никаква възможност за ям, а и странното е, че не бях и гладна. Сегурно защото съзнанието ми беше ангажирано с доста неща и то хубави :)
Събота (15.03.2014):
само вечеря - пица с блат от карфиол, 100 гр. извара и 1 яйце и отгоре малко шунка, да кажем 100 гр. кашкавал и доста кетчуп мммм много вкусно :) с риган и чубрица
Неделя (16.03.2014):
през деня - 500 мл. фреш портокал и грейпфрут
вечеря - огромна салата спанак със 100 гр. сирене и 1 ч.л. (пак :D ) зехтин + спаначена супа с малко сирене без ориз, 2 бонбона
Понеделник (17.03.2014):
Закуска - половин банан
Обяд - салата спанак със сирене (даже под 100 гр.) и 1 ч.л. зехин
Тренировка
Вечеря - огромна салата айсберг с 1 ч.л. зехтин, пилешко бутче, 10-15 маслини, към 25-30 гр. кашкавал
Тренировката беше:
3 кръга от:
набирания с лек подскок и баааавно спускане - 5,4,4
ходещи напади с 2 дъмбела по 7 кг., после по 8 кг. - по 10,8,8 на крак
за корем - заставам на уреда за вдигане на краката и си ги държа свити на 90 градуса без да мърдам... не знам дали се разбра нещо от обяснението хаха - и така броя бааавно до десет
3 кърга от:
лицеви истински - 3 бр.
глутеус мост на един крак с диск 10 кг. - по 8 на крак (последние път го правих на двата крака, защото усетих, че тъпо ми се товари кръста и направих 25 повторения)
обратни коремни - 10 бр.
Това е. Естествено съм отслабнала след тоя глад, но в случая наистина не гладувах нарочно, пр така се получи. Надявам се сега да няма негативен ефект в стил супер тъпчене :D
Последната седмица ми се случват хубави неща и въобще настроението е на 6 :) пожелавам и на вас да е така :)
Мнението беше редактирано от Ина Иванова на 18.03.14 09:18.
19.03.14
11:06
Здравейте :)
Отчетът за вчера вторник (18.03.2014):
закуска - 2 яйца в масло, 4-5 маслини
за деня 3 кафета със сметана 30% (общо към 50-60 мл.)
обяд - супа с малко месо ама само него изядох, пилешка кавърма
следобяд - 250 мл. айрян Хармоника ммммм :) 15 гр. шоколад
вечеря - тук малко попрукалих - зеленчуци със сметана и кашкавал + пилешко филе с маслинова паста и някакъв странен сос и морковено пюре - не бяха кой знае колко вкусни, но като добро прасенце си изядох всичко :D
после много малко вино и към 25 гр. кашкавал
казано от Ина Иванова на 18.03.14, 09:15:
Последната седмица ми се случват хубави неща и въобще настроението е на 6 :) пожелавам и на вас да е така :)
Дано, дано, дано! И все по-хубави да ти се случват! :)
27.03.14
17:26
Аз малко се омазах последния уикенд (с по 500 гр. шоколад и събота, и неделя, а и отделно някакви други неща.... чак ми беше лошо, ама просто не можах да спра да се тъпча), но от тази седмица пак се опитвам да вляза в релси, няма да се отказвам пък ако ще и сто пъти да се проваля :) понеделника хапнах пак някакви глупости, но не толкова много като количество. Вторник и сряда през деня не ядох почти нищо и само вечерях салата с месо, а днес вече е добре до тук (след редакция):
Четвъртък (27.03.2014):
Закуска - пилешко бутче и броколи с масло
кафета със сметана 30% (сиг сумарно за деня има 100 мл.)
Обяд - супа, от която ядох само месото, и телешко със спанак
Вечеря - шопска салата и някаква манджа със спанак и малко сирене и съмнителна мазнина + малко шоколад
Добре беше този ден така като го гледам, а странното е, че цял ден ми беше малко тежко
Да споделя, че съм супер фен на спанака, а като малка си мислех, че го мразя, защото ме караха да ям една ужасна манджа спанак с ориз хаха ама после осъзнах, че всъщност не обичам ориза :) жалко само, че спанакът е такава голяма играчка докато го измиеш, а аз както ям с килограми... :D пробвах замразен, става за супа, ама за други яденета не знам дали ще стане. Някой да е пробвал?
Приятен, слънчев и успешен ден! :):):)
Мнението беше редактирано от Ина Иванова на 28.03.14 09:34.
09.04.14
18:05
Здравейте отново от мен :) не съм забравила сайта, но се преместих в Берлин и последната седмица беше лудница покрай заминаването. Тук се чувствам добре, опитвам се да се интегрирам, сдухвам се от време на време и ми избива в тъпчене с много шоколад. Но като цяло градът за сега ми харесва, още не съм видяла много, но предстои :) Развалих си режима от една страна заради всички тези епизоди на депресия и преяждане, а от друга страна, защото тук има всякакви интересни храни, които искам да опитам и които ги няма в България. Най-близкото до нас са турските, кюрдски, арабски и персийски ресторанти - класически агнешки кебап, което е супер :) до скоро не обичах агнешко, но така приготвено ми харесва. Последните години съм голям фен на опитване на различни храни. И новите ми любими неща са азиатските и по-конкретно тайландска и виетнамска кухня. Особено ми харесват сосовете с кокосово мляко и пикантни подправки ммммм :) кокосовото мляко уж е здравословно, ама не знам какво друго слагат, а и според мен са си доста калорични... и другото е, че в офиса имаме безплатно мляко (UHT) с нес и толкова се изкушавам, че почнах да пия по много. В БГ едваааам бях намалила млякото, ама тук.... Така че в общи линии нямам режим, но се надявам все пак да не наддам мега много хахаха Та временно целите ми се изменят към това да се тъпча възможно най-малко и да пробвам нови храни :) ще разказвам как е, може би не всеки ден, но няма да зарязвам дневника :)
Поздрави и ако има някой друг в Берлин, да ми пише, може да се разходим заедно :):):)
25.04.14
10:28
Моето пребиваване тук върви добре, но с режима положението не е мн ок. Времето уж минава добре, запознавам се с нови хора, излизаме, не скучая като цяло. Но въпреки това до сега имах мнооого периоди на тъпчене с храна ей така и аз не знам защо ама е неконтролируемо. Та минавам всъщност да отчета, че вчера и онзи ден не съм се тъпкала, а вчера даже може да се каже, че храната беше добре. :)
Станах сутринта към 6/6.30 и правих HIIT тренировка от fitnessblender.com. Просто не знам какво да правя като няма фитнес... Нали HIIT е второто препоръчвано нещо и поне нещо правя, а не седя само. Има парк наблизо и все си мисля да тичам ама така и не съм отишла...нямам навик.
Закуската беше палачинка от 2 яйца, какао без захар и кокосови стърготини. И намазана с доста кокосожо мляко ама гъстата му част. Исках да пробвам да си приготвя нещо вкусно и сладко и да го изям без угризения и без след това да си кайа аиде като съм изяла един бонбон сега да се натъпча. Е, получи се с изключение на това, че не беше сладко. Другия път ще сложа някакъв подсладител.
Обяд в индийски ресторант салата и пилешко месо с дооооста сос с къри, но не е ясно какво друго съдържа.
Само едното от кафетата беше с малко мляко, така че и него намалих.
Вечеря салата с доста пилешко и доста сос пак с неясно съдържание. Тук проблем ми е, че по ресторантите всичко е със сос, а аз не знам езика и не искам да моля да бъде без. И се чудя колко зле са сосовете в тези индийски и тайландски ресторанти. Но мисля, че тъпченето ми е по/голям проблем, така че поне него да оправя като за начало.
По късно ядох спанак.
Е, това е. Доволна съм и днес се събудих в добро настроение, слънцето пече и вс е добре :)
Успешен ден на всички
25.04.14
15:51
Калорични са си сосовете :) Излишни калории. Тези хора английски не говорят ли?
28.04.14
11:40
Ами всъщност май на повечето места говорят... може би по-скоро аз си търся оправдание да си ям сосовете, защото са мн вкусни хахаха
Иначе уикенда не съм яла боклуци, което е добре. Само един сладолед вчера, но после устоях на желанието си да се натъпча, така че го отбелязвам като напредък. Е, прекалих с количествата сериозно в събота, направо си се натъпках пак ама нищо. Няколко пъти си правих палачинки от яйца, какао, кокосови стърготини, канела. Това в различни вариации и с изкуствен подсладител, което не е добре, но иначе се получиха мн хубави. А странното е, че никога да сега не бях правила нищо такова и сега хоп получи се :):) Е, първите бяха малко безвкусни, ама после ги докарах. Може пък да стана добра в готвенето :)
28.04.14
11:50
Лелееее, Ади, сега ти погледнах дневника (не за първи път де хаха) и изглеждаш страхотно :):) аз като цяло харесвам доста слабички момичета, така че това с качването на мускули мн не го разбирам, но според мен си супер :) и благодаря, че продължаваш да ми четеш дневника и да пишеш
A, и да се похваля, че най-накрая отидох да тичам в парка и после се чувствах мн добре. Уж интервално исках да е, не знам колко се получи, защото нямах часовник да засичам, но съм доволна :) Иначе тук си продължавам от фитнесблендер клипчета, ама нещо бе мога да си натоваря Дто, все имам мускулна треска на краката отпред (квадрицепси?)
28.04.14
22:00
Благодаря ти много, Ина :) И браво,че си започнала да тичаш в парка. Най-кофти е първият път - един път вече като почнеш.. се свиква. Не мога да си представя какъв стрес е да се преместиш на тотално ново място, далеч от близките в друга държава и тн. Така че.. мисля,че на този етап е нормално нещата при теб да са така. Не го мисли толкова, нещата ще се нормализират с времето :)
29.04.14
11:39
Ами знам ли... Като цяло се чувствам много добре тук, не скучая, запознах се с някакви хора и излизаме, ама може би наистина вътрешно в себе си се стресирам и то ми избива. Вчера примерно положението беше:
закуска - палачинка от 1 яйце, 2 белтъка, към 50 гр. кокосови стърготини, подсладител и канела
през деня кафета с мляко
обяд - манджа с пиле и сос с кокосово мляко (от онези сосове хаха)
вечеря - същото
До тук всичко беше добре, но в крайна сметка имах много разочароваща вечер и след нев просто реших да се натъпча, осъзнавайки напълно, че го правя само защото очаквах много повече от вечерта и бях разочарована.... голяма тъпня. Днес ест се чувствам подута и ми е тъпо и отново съм решила да се боря с това :)
Може да си направиш на един лист дните от 1 месец и да отбележиш в кои трява да тичаш(примерно пон., сряда и петък). Слагаш го някъде да ти е пред очите и като ес върнеш от тичане, слагаш тикче на съответния ден. Много е просто и елементарно, но мен това ме накара да съм постоянна и да няма ситуации тип събуждам се в 7 и се сещам “оо днес трявбаше да тичам, не ужасно ми се спи”... Като мине първия месец вече ти е навик и няма нужда от такова нещо. Но общо взето докато не определиш време от деня си за някаква дейност, е трудно да се наканиш (и не само ти ест). :)
30.04.14
10:55
Да, това не е лоша идея. Аз откъм движение съм по-стриктна, проблемът ми е храната. Но съм забелязала, че се свързани - ако доста време не правя никакви упражнения, започвам да се тъпча повече, явно подсъзнателно си казвам майната му... :D
Искам да се похваля за вчерашния ден :)
Закуска нямаше, само кафета с мляко
Обяд - суши
Вечеря - имах малко време и понеже предишния ден се бях натъпкала, обмислях да пропусна вечерята. Но не го направих и хапнах салата със съомга (и на моята клавиатура няма ер малък и затова я пиша с ъ )я авокадо и зехтин. След това си купих шоколадче 12.5 грама и пак си мислех защо пак си купувам такива неща, но беше мъничко и му се насладих. После имах пак някаква разочароваща вечер и, прибирайки се, мислех да се натъпча, НО не го направих :) повтарях си, че очевидно желанието ми е породено от негативните емоции от вечерта и храната не може да ми помогне да се справя с тях :)
Много съм доволна :) даже днес станах рано и правих HIIT от fitnessblender и после направих палачинки с банан и яйца и хапнах мъничко от тях :)
12.05.14
17:03
Да дам малко нова информация какво се случва с мен. Имам прогрес, да отбележа :) По-конкретно последните седем дни имам точно едно тъпчене с шоколад и кекс, което е доста добре, имайки предвид, че имах повече поводи и желание. Много пъти тръгвах машинално към хладилника с цел да успокоя емоциите си с храна и в повечето случаи ядох зеленчуци в огромни количества, но на няколко пъти успях да осъзная, че не се нуждая от храна в момента, защото не съм гладна. Така че съм доволна от това :)
В събота ей така реших да пробвам да направя пистолет и противно на всичките ми очаквания почти се получи :) Леко си помагах при изправянето като се държах за врата, четох, че това е вид прогресия към истински пистолет. Та така, държейки се за вратата, си направих 3 серии по 5 на крак :) много се ентусиазирах :) после имах мускулна треска на Д-то, което е добре, защото напоследък откакто тренирам вкъщи си натоварвам предимно предните бедра, но не и Д-то. Даже от тичането цяла седмица много ме боляха предните бедра, сигурно грешна техника...а не искам много да ги натоварвам заради кръста.
Друго интересно е, че си купих кокосово масло от азиатския супермаркет. За пръв път си купувам, понеже в БГ ми се струваше доста скъпо. Направих си шоколад с него, какао и изкуствен подсладител и стана уникалеееен :):):)
Ами това е за сега, не съм си записвала подробно храната, май така ще го карам на отчети от време на време :)
Хубав ден!
23.05.14
15:45
Здравейте отново :) все ми се иска да пиша по-редовно, ама като не е добре храната си викам, че няма смисъл :D
Последната седмица беше кофти в емоционално и хранително отношение. Те двете неща са свързани естествено. Не искам да се оплаквам, но все пак да кажа, че на моменти съвсем се отчайвам, че изобщо някога ще постигна баланс. Та последната седмица тези моменти бяха всеки ден и съответно храната беше зле и много. Поне тренирам често, даже всеки ден вкъщи. Клипчета от фитнесблендер и на Зузка. Винаги са HIIT и гледам да са натоварващи, но са по около 20-30 мин. Не знам дали е достатъчно, но вкъщи без уреди не знам какво по-добро. То няма как да се компенсира храната де ама поне съзнанието ми е малко по-спокойно така...
Един от дните тази седмица обаче след поредната криза се взех в ръце и излязох и си изкарах супер :)
Днес храната е купичка малини, едно яйце, сирене - стабилна бучка, риба (за съжаление пържена, ама не такава много панирана хахахах) и салата, подправена неизвестно с какво, и шепа маслини, да кажем 20-30. Добре е, даже доста, но то през деня е винаги добре. ще жидим довечера дали ще устискам :)
Мнението беше редактирано от Ина Иванова на 23.05.14 15:48.
21.10.14
13:52
Здравейте, за пореден път се връщам към дневника си тук и отново се надявам да го поддържам по-редовно. Чета редовно останалите дневници и много се радвам колко позитивни и готини хора има :)
Върнах се вече в София с няколко кг отгоре и осезаемо повече мазнини и за момента не съм минала на кой знае какъв режим, за да сваля, макар че бих се харесвала повече с по-малко мазнини :D Хубавото е, че поднових тренировките във фитнеса :) За сега известно време ще тренирам сама кръгови тренировки, с не много големи тежести, а после мисля да потърся треньор.
Имам доста работа и същевременно уча, така че спането също е малко, което знам, че не е добре. Като емоционално състояние бях влязла в някаква голяма дупка, но мисля, че започвам да излизам от нея, което естествено влияе и на останалите неща.
За момента целите ми са:
- да тренирам редовно с тежести, по възможност да увелича натоварването
- да сваля мазнини и сантиметри (предварително уточнявам, че не съм сигурна доколко ще спазвам режим, така че тази цел по-скоро може и да остане на заден план)
- да не изпадам в крайности - много важно и трудно за мен! иска ми се да не гладувам и да не преяждам, както и да не изпадам емоционално в крайности
- да общувам с вас :) бих се радвала да се запознаем и на живо или да присъствам на някоя форумна среща или обща тренировка :)
Приятен ден и се възползвайте от слънчевите лъчи :)
23.10.14
09:11
Ей, колко голяма е активността във форума, само един ден мина и дневникът ми е почти на втора страница :D
Вторник (21.10.2014) цял ден само на шоколад го карах... :D нямам идея за количества или калории, но не бяха малко. И без тренировка
Сряда (22.10.2014)
закуска - кофичка кисело мляко 3.6% (не мога да разбера има ли някое по-читаво в супермаркета. Знам, че като цяло не са ок, но понякога мн ми се яде и си взимам. Гледах да е по БДС и с по-висока масленост)
обяд - миш-маш + таратор
след обяд - 3 блокченца шоколад
между другото кафета с доста мляко
Тернировка
вечеря - вино + много малко кекс и малко кашкавал и сирене :)
Тренировката беше пак измислена от мен :D
СС:
сплит скуот с дъмбел 14 кг. - 3 серии х 12 на крак
гребане с дъмбел 8 кг. - 3 серии х 12 на ръка
повдигане на краката от висене - 3 х 10
СС:
хиперекстензии с 10 кг - 3 серии х 10 бр.
ренегадско с по 8 кг. на ръка - 3 серии х 7-8 бр. на ръка
СС:
абдуктор с 55 кг. - 3 серии х 10
аддуктор с 55 кг. - 3 серии х 10
обратни коремни - 3 серии х 8
Вчера беше по-добре, поне някакъв напредък има в сравнение с предишния ден, а и не съм прекалявала с нищо, което е добре :)
Синоптиците този път познаха за времето, а аз още от уикенда съм настинала и почвам вече да взимам някакви лекарства, че да се размине по-леко...
Поздрави :)
24.10.14
09:45
Вчера (четвъртър 23 октомври 2014) бях повече болна и не ми се ядеше особено, но все пак спретнах следното:
през деня:
малко парче кашкавал и сирене
прясно мляко сигурно към 400 мл. (тук е ясно, че трябва да го намаля, ама не искам хахахах)
шоколад да кажем 50 гр.
вечеря:
ябълка
свинско месо със сметана и топено сирене - нормална порция
броколи с около 10 гр. масло
домати, краставици
малки парчета шунка и кашкавал (сигурно под 50 гр., ама може и да не е :D )
поне нормална вечеря имах. Иначе всичко е доста хаотично. През деня ей така ядох, не че ми се ядеше
Пия чайове и вода, и кафета доста.. взех си някакво рибено масло, парацетамол и вит. С
Имам много работа и си вися понякога и след работно време. Сутрин пък ставам рано, защото преди работа уча. И общо взето е натоварено. Вчера вечерта си легнах в 10 уж с идеята да гледам Стъклен дом, който поради някаква необяснима причина си ме кефи :) ами едваааам издържах до 10.30 да погледам и заспах :)
Днес съм по-свежа обаче и съм планирала фитнес след работа, да видим дали ще го изпълня :)
27.10.14
09:43
Здравейте! :)
да се отчета за последните зимни дни :D
петък (24.10.2014)
закуска - малко кашкавал и сирене, прясно мляко доста
обяд - супа с месо + пилешко със сметана
през деня не помня, но сто процента е имало нещо джънк
тренировка
вечеря - свинско със зеленчуци, фъстъци
Тренировката беше:
СС:
гоблет клек с дъмбел 20 кг. - 3 х 12
хоризонтално гребане с 13 кг. - 3 х 10тина
нещо за корем, не помня точно - пак 3 серии
СС:
лег преса 45 кг. - 3 х 10
аддуктор 55 кг. - 3 х 12
абдуктор 55 кг. - 3 х 12
пак корем
СС:
хиперакстензии 5 кг. - 3 х 10
пак корем
събота и неделя бяха супер хаотични, ядох много плодове (ябълки и круши), доста сладки неща и прясно мляко и почти никакъв протеин, някакви салати по заведения със съмнителни сосове... направо положението е под всякаква критика..
неделя пак тренирах малко, даже тренирах е силно казано, но все пак:
СС:
плие - 24 кг. - 3 х 12
набирания с подскок - 4,3,2 - тук много зле, преди можех доста повече, ама сега не става... то и кг ми са повече де
ренегадско с 2х8кг. - 3 х 8 повторения на ръка
СС:
хиптръст 22 кг. - 3 х 12 (много ме кефи това упражнение, правя го с дъмбел ама искам с щанга и повече кг, но ми е неудобно в този фитнес...)
вертикален скрипец - някъде към 20 кг. - 3 х 8
обратни коремни - 3 х 10
това за 25 мин... не ми беше трудно, ама пак по-добре от нищо. нямах повече време
Днес в офиса е зверски студ :D има шоколадови бонбони и ям. болестта ми продължава, а и с тази никаква храна не си помагам
но пък настроението е добре :) приятен ден!
Мнението беше редактирано от Ина Иванова на 27.10.14 09:44.
28.10.14
09:47
Добро утро! :) влизам набързо да отчета още по-безобразното ми хранене вчера :D:D:D
Понеделник (27.10.2014)
цял ден шоколад! поне 200 гр, ама може и повече да са
+ прясно мляко пак не много малко, ама не знам точно
вечерта половин (!) кюфте, едно квадратче топено сирене от онези в индивидуална опаковка...толкова вкусни и вредни... + няколко хапки шунка и 3 краставици
Направих псевдо тренировка отново - още по-мини от предишния ден, а именно за 20-25 мин макс:
СС:
лег преса 50 кг. - 3 х 10
вертикален скрипец 30 кг. - 3 х 8-9
повдигане на краката за корем - 3 х 10тина
СС:
leg curl 10 кг. - 3 х 8
ренегадско гребане с 2 дъмбела по 8 кг. - 3 х 8 на ръка
Беше късно вечерта, чувствах се изморена и честно казано отидох само за да успокоя гузната си съвест за шоколада..
Ами това е. Днес се надявам да не ям шоколад, ама ще видим
Поздрави :)
29.10.14
09:33
След като днес вече изядох един бонбон и се съмнявам да ми е последният, държа да се похваля, че вчера не съм яла нищо сладко, дори и една хапка и нищо джънк като изключим прясното мляко :):):) като се замисля, че преди си карах без джънк с месеци даже и без мляко, сега не е мн розово положението, но пък е доста по-добре от предните дни, така че съм доволна :)
вторник (28.10.2014)
закуска - малко парче кашкавал, прясно мляко с нес към 150 мл.
през деня - още кафета с мляко
обяд - три яйца по панагюрски и пилешка супа
следобед - 10тина ядки сурово кашу и 5-6 лешника
вечеря - свинска пържола малка със сос от авокадо, домат, краставици, малко зехтин, малко риба тон, половин страхотна круша :) (за днес имам цяла)
Добър ден като цяло. Ако бях махнала и млякото, щях да съм екстра. Преди време като спазвах режими, закусвах. Сега пак отвикнах и се чудя дали да си карам така. Не мога да преценя дали липсата на закуска ми прецаква деня натам...
Мнението беше редактирано от Ина Иванова на 29.10.14 09:35.
Здравей, набързо ти прочетох дневника и мога само да отбележа,че и аз съм изпадала в такива състояния на преяждане, основно събота и неделя. Все още не съм се преборила съвсем с тях, но съм на последната права. :) Първото нещо което забелязах, е че когато ми се прияде много сладко, като си хапна една шепа сурови бадеми ми се утолява жаждата за сладко. Може да пробваш, но трябва да внимаваш с количеството, защото са много калорични. :) Другото което забелязах по себе си, е че когато през седмицата се опитвам да компенсирам с по-малко храна за сметка на преяждането през почивните дни, също се връща това състояние. Това което аз се опитвам да спазвам, е да се храня през цялото време с горе долу едно и също количество храна през деня, имам предвит калорийна стойност, като по този начим изпадам в по-редки състояния на преяждане. Може да пробваш да си водиш дневник на храната в някой от многобройните онлайн калкулатори, аз ползвам myfitnesspal и съм много доволна, като по този начин ще можеш реално да видиш какви са ти разликите при стриктно хранене и в процес на преяждане. Аз като започнах да си въвеждам абсолютно всичко което ям и направо се ужасявам, когато видя каква е огромна разликата в дните на преаждане, чак се чудя къде съм ги побрала всичките тези калории.
Надявам се поне малко да съм ти била полезна и успех с начинанието, което си е доста трудно, от собствен опит го казвам, но с желание и усилие всико се постига.
30.10.14
09:40
Здравей :) радвам се, че се включи
Наистина е трудно да се излезе от кръга на преяждането. При мен емоционални проблеми много влияят. Ядките не са опция, защото много прекалявам с тях. Но това, което казваш за прекаленото ограничаване и следващото след него преяждане, важи с пълна сила и при мен. И по някаква причина не мога психически да се успокоя и да карам по някакъв план с умерени калории, с който да отслабна бавно. Вместо това бързам уж да сваля и затова на практика се опитвам да гладувам. И резултатът е ясен - точно обратното на това, което искам. Ето вчера пример (не правете това вкъщи :D а и извън къщи също хахах)
сряда (29.10.2014)
през деня: шоколадови бонбони - не знам колко, ама доста
бях гладна, но заради тях реших, че няма да ям нищо друго (нещо не мога да добавя тук някоя безумна иконка :D )
прясно мляко с кафета
вечерта - тук трябваше да има тренировка, ама нямах желание (не е чудно защо...), вече естествено бях озверяла от глад, та компенсирах с пица и още шоколад
после - 3 краставици и мъничко кашкавал
Ами това е. Днес съм решила, че ще обядвам като хората
31.10.14
09:56
Вчера беше по-добре :)
четвъртък (30.10.2014):
закуска - парче кашкавал, прясно мляко (продължавам с това мляко...)
обяд - кюфте + половин порция пилешка кавърма + 10тина хапки от някакъв мус (по-добре си е човек да обядва хаха)
вечеря - няколко парчета суджук, 10тина ядки, 5-6-7 мини кюфтенца, пилешко шишче, доста салата снежанка + 5-6-7 шоколадови бонбона (тук прекалих от лакомия, а дори не беше мега вкусно...)
тренировка - отчасти поради вина от многото ядене
после - краставица, 1-2 хапки суджук
Тренировка:
4 кръга от:
split squat с диск 15 кг. - по 10-11 на крак
гребане с дъмбел 10 кг. - по 10 на ръка
повдигане на краката за корема - 8-9
кростренажор 2 мин
3 кръга от:
leg curl машина 10 кг. - 8 повторения
дърпане на хоризонтален скрипец 1 х 25кг. х 10 повторения + 2 х 30 кг. х 8 повторения
колело 1.5 мин
2 кръга от:
суинг 16 кг. - 10
ренегадско 2х10кг. - по 7 на ръка
Тренировката беше добре, даже съм доста доволна. най-накрая имах енергия (то с това ядене хахахах) и си дадох зор :) само накрая се издразних малко, че както си правех суинг на средата на движението дойде едно момче, дето там се грижи за залата и събира тежестите, да ме пита дали ползвам един лост, който беше точно до мен. Та както правех суинг трябваше да му отговоря и той почна да го разтоварва този лост и понеже беше точно до мен, съвсем се разконцентрирах. После чак след като направих физиономия, се сети да ми се извини. Ама не може да се занимаваш с фитнес (даже да работиш там) и така да не се съобразяваш с клиентите, когато правят упражнение, при което е доста важно да са концентрирани. Пък и беше на края на тренировката и бях изморена и вече усещах как е рисковано да не изпусна кръста и исках да внимавам... не че е станало нещо кой знае какво, ама да споделя :)
И нещо друго - пробвах да правя хип тръст с лост ама не стана. Първо пейката беше висока и се движеше назад. И ми беше трудно да го балансирам този лост... не знам, тр да пробвам пак. Искам някакси да си натоваря повече краката и особено дупето, защото усещам, че ми е малко, но как да увелича тежестите без да правя тяга и клек с щанга? (страх ме е да ги правя на своя глава и докато съм без треньор, няма да рискувам)
Ех, стана бая дълъг пост :)
03.11.14
11:08
Петък (31.10.2014)
закуска - парче кашкавал, прясно мляко
обяд - половината от някаква гадна мазна супа + мазно зеле на фурна с олио бляк + половин чийзкейк
вечеря - около 1/3 шоколад, няколко сурови ядки, броколи
тренировка
след това - доста пържени фъстъци...
Събота (1.11.2014)
закуска - парче кашкавал, прясно мляко
тренировка
обяд - свинска пържола, няколко хапки авокадо, броколи
вечерта - пак преядох със сладки неща..
Тренировките тези два дни не ги помня точно, но бяха по половин час в два кръга от по 3-4 упражнения по 10тина повторения (крака, евентуално гръб, корем, кардио по 1-2 минути). Всеки кръг го повтарях по 3 пъти
Неделя (2.11.2014)
кашкавал, прясно мляко, сладки неща, свинска пържола, броколи, салата с киноа
Успешна седмица! :)
03.11.14
19:29
И какво мислиш,че ще стане като се храниш така? :)
04.11.14
09:50
Ох или ще си остана на сегашното положение в най-добрия случай, или ще кача и омазня още... просто не знам защо нямам мотивация за промяна, а всеки ден си карам по един и същи начин... преди време ядях само боклуци (шоколад основно и кафе с мляко, тук-там някоя солета :D ), но ядях доста малко и съответно си стоях слаба и без мазнини и стегната. И честно казано, колкото и да е тъпо, ако можех да устискам и сега така, си мисля, че бих го направила. Нещо здравословният аспект все още не може да ме мотивира, а само визията. Ужас! :D
Така че предварително се извинявам, че е възможно нищо да не променя, въпреки че ми давате хубави съвети. Та затова малко гузна се чувствам, че хем пиша в дневника и искам съвети и вие отделяте от времето си да ми помагате, хем не ги спазвам. И много благодаря, че все пак пишете и четете :) Но все пак ми се иска да пиша, като първа стъпка мисля, че е добре.
Вторник (10.4.2014)
Закуска - прясно мляко, парче сушеница, парче кашкавал
през деня още мляко с кафета
Преди обяд - ябълка и круша
Обяд - биволско кисело мляко 7% 300 гр. с канела
Следобяд - сурови ядки 10-20 бр.
Тренировка
Вечеря - цяла голяма пъстърва с броколи само със сол, към 40-50 гр. печени фъстъци
Тренировката беше:
4 кръга от:
split squat с диск 15 кг. - по 10 на крак
едностранно гребане с дъмбел 10 кг. - по 10 на ръка
повдигане на краката за корем (бавничко) - 8 пъти
3 кръга от:
хип тръст с 20 кг. - 10 повторения
хоризонтален скрипец 16 кг. - 8 повторения
4 кръга от:
суинг с дъмбел 16 кг. - 10 повторения
обратни коремни - само 3 серии х 10тина
Мнението беше редактирано от Ина Иванова на 04.11.14 09:52.
12.11.14
09:46
Миналата седмица изчезнах, защото не бях в офиса. Но общо взето няма промяна. Тренирам си по същия начин и ям тук-там нещо здравословно (да кажем едно ядене за деня месо и зеленчуци) и другото някакви глупости и прясно мляко. Не помня точно
Понеделник (10.11.2014)
закуска - парче кашкавал, кафе без мляко
обяд - 2-3-4 бисквити и 3-4 шоколадови бонбона, трагедия... :D
следобяд - кафе с мляко
тренировка
вечеря - голяма салата китайско зеле, 100гр. пушена сьомга, четвърт авокадо, 1 ч.л. зехтин, 4-5 парчета суджуд - супер вечеря! доволна съм :)
Тренировката беше малко измъчена, че бях изморена:
3 кръга:
step up с диск 15 кг. - по 10 на крак
едностранно дърпане на скрипец от горе 12.5 кг. - по 10 на ръка
повдигане на краката за корем баааавно - 8 пъти
4 кръга
hip thrust с дъмбел 22 кг. - 10-12 пъти
суинг с дъмбел 16 кг. - 8-10 пъти
ренегадско с 2 дъмбела по 10 кг. - по 7 на ръка
Вторник (11.11.2014)
закуска - кашкавал доста, поне 50 гр и няколко парчета суджук, кафе с мляко 200 мл.
обяд - спаначена супа (сигурно имаше и още нещо, картофено ли беше или какво не можах да преценя), 2 яйца, малко сирене, малко синьо сирене, малко риба тон, зехтин
следобяд - кафе с мляко
вечеря - свинска пържола котлет с доста сос от заквасена сметана и топено сирене + броколи
Добре е, има напредък и съм доволна. Странното е, че явно ми е било мн храната или просто метаболизмът ми тотално се е скапал, защото днес съм подута. Но въпреки това се радвам, че тези два дни не съм преяждала :)
Сънят ми е крайно недостатъчен. Гледах Интерстелар и мн ми хареса :) По принцип не си падам мн по измишльотини, но беше смислен филмът и се развълнувах
Успешен ден на всички!
17.11.14
10:13
Еййй за пореден път се убеждавам колко активност има, една седмица не съм писала и дневникът ми е на средата на втора страница. Тази седмица като че ли имам някакъв прогрес, а именно горе-долу две от храненията в деня са ми ок - месо/риба + салата. Продължавам да хапвам кашкавал, но съм намалила прясното мляко малко, което е добре. Шоколадът все още присъства ама ще го боря. Тренировките са си същите.
Я да опиша все пак каквото помня от последните дни:
Петък (14.11.2014)
закуска - парче кашкавал
кафе с мляко
обяд - сьомга със салата + да кажем 1/3 парче торта
Тренировка
вечеря - тук имаше хаотично от всичко, не помня точно, ама както и нормални неща, така и шоколад
Тренировката беше:
4 кръга от:
гоблет клек с дъмбел 22 кг или 24 не знам - 10 повторения
набирания ама с подскачане (мн зле...) - 4,3,2
за корем едно дето май се казва дървар - с усукване на скрипеца - това беше добре :)
кростренажор 2 мин
3 кръга от:
избутване на дъмбели 2х10 кг. - 8 пъти
хиперекстензии със 7 кг. - 10 пъти
обратни коремни - 8 пъти
Събота (15.11.2014)
закуска - не помня, ама 90% е било кафе с мляко с кашкавал :D тая комбинация не знам защо толкова ми се яде сутрин хахахха
през деня - половин капучино с някакъв сироп
следобед - салата с 1/4 авокадо и 100 гр. сьомга :) доволно..
вечеря - мляко с какао, пиле със спанак и кашкавал, ядки
Неделя (16.11.2014)
закуска - кафе БЕЗ мляко + кашкавал
обяд - салата с 1/4 авокадо и 100 гр. сьомга, маслини, шоколад
следобяд - кафе с мляко
вечеря - свинско към 300 гр. + салата със сирене без мазнина
след това - 2 редчета шоколад
Вчера след вечерята ей така го ядох тоя шоколад, не ми се ядеше даже. Явно беше така, понеже се бях наяла като хората. И хубавото е, че в един момент си дадох сметка за това и спрях да го ям :) знам, че това не е нещо кой знае какво, но мисля да си отбезлязвам всеки прогрес, за да се мотивирам за повече :)
Успешна седмица! :)
18.11.14
10:05
Понеделник (17.11.2014)
Закуска - кашкавал и сирено по около 50 гр.
кафе с малко мляко
Обяд - миш-маш
следобяд - кафе с повечко мляко (общо към 150 мл. за деня)
Тренировка
Вечеря - 2 квадратченца шоколад, стабилна порция свинско със заквасена сметана и топено сирене, броколи, чаша червено вино (ох, сега се сетих, че за неделя забравих да напиша половин литър вино хахаххахаха)
Тренировката:
3 кръга от:
split squat с 15 кг. - 10 пъти
хиперекстензии 5 кг. - 10 пъти
ренегадско 2х10кг. - по 6-7 на ръка
крастренажор 2 мин.
3 кръга:
лег преса 45 кг. - 10 пъти
хоризонтално гребане 13 кг. - 10 пъти
обратни коремни 8 бр.
колело 2 мин.
Тренировката беше доста измъчена, но съм доволна от деня като цяло :)
20.11.14
09:52
Да опиша последните два дни:
Вторник (18.11.2014)
закуска - не помня, ама сигурно кашкавал или май нямаше... хахахах
през деня кафета с мляко
обяд - рибена супа + няколко хапки от някаква отвратителна пържола, полупържена с ужасен сос пффф + малко салата с олио
250 мл. айрян
вечеря - 3 хапки сандвич, 1 бонбон, броколи, маслини, ядки доволно количество
Много хаотичен ден, добре поне че само един бонбон
Сряда (19.11.2014)
Както понеделника бях почнала добре, прогресивно деградирах и в сряда беше дъното... цял ден шоколад. най-нормалната храна беше броколи и 150-200 гр. фъстъци нямам думи. А, и чаша вино! (май това беше най-доброто за деня :D ) Пропуснах и тренировката, защото съвсем ми се развали настроението от провала в храненето. Много тъпо. Още от началото на деня като почнах с шоколадите си знаех, че така ще стане и въпреки това го направих... ама нищо, продължавам :D
Поздрави и успешен ден на всички :)
ПП: реших да пробвам да вкарам някакъв цвят в дневника, че много сиво ми е така :)
Мнението беше редактирано от Ина Иванова на 20.11.14 09:53.
24.11.14
16:47
След срядата положението тръгна малко по-добре. До неделя вечерта нямаше джънк с изключение на един бонбон на ден, което не го броя. :)
Четвъртък (20 ноември 2014г.)
закуска - кашкавал, прясно мляко с кафето (намалила съм го като цяло доста, което е добре, много голяма разлика има)
обяд - омлет със зеленчуци и малко грах ама беше на заведение с някакъв ужасен сос, сто процента с брашно бляк
следобед - въобще не помня
вечеря - пилешака пържола от бут, салата зеле
по-късно салата спанак, малко френски сирена
после круша и броколи доста и след това ми беше много лошо. прекалих със зелениите, ама нали съм свикнала да се тъпча... ц-ц-ц
Петък (21 ноември 2014г.)
закуска една хапка кашкавал, четвърт круша
кафе с мляко
обяд - сьомга със зеленчуци + салата със странен сос (уж го махнах, ама малко остана)
следобяд - 1 бонбон
Тренировка
вечеря - свинска пържола, маалко авокадо и някакви зелении
Тренировката беше:
2 кръга:
дърпане на хоризонтален скрипец 16 кг. - 10тина пъти
хип тръст 22, 24 кг. - 12 пъти
ренегадско 2х9 кг. - по 7 на ръка
суинг с дъмбел 16 кг. - 10 пъти
3 кръга:
гребане с дъмбел 9 кг. - по 10 на ръка
хип тръст 24 кг. - 12 пъти
повдинаге на краката бавно - 8 пъти
суинг с дъмбел 16 кг. - 10 пъти
3 кръга:
абдуктор 55 кг. - 12, 10, 8 пъти
аддуктор 55 кг. - 12, 10, 8 пъти
обратни коремни 8
Тренировката се получи добре :) имах и мускулна треска. Наблягам на Дто и гърба, че все ходя изгърбена :)
После имаше диско с много танци само на вода ;)
Събота
закуска - проспах я
Обяд - ябълка, свинска пържола, маалко авокадо и някакви зелении
през деня кашкавал поне 100 гр.
Вечеря - салата с риба тон и 1 ч.л. зехтин
После пак малко танци и безалкохолен сладък коктейл
Неделя
закуска - свинска пържола, маалко авокадо и някакви зелении
през деня прекалих - цял ден у нас и не мога да спра да ям, ей така, за да са ми заети ръцете и устата....
кашкавал доста, маслини доста, два-три портокала и 1-2 ябълки
вечерта - салата с риба тон и 1 ч.л. зехтин и тук омазах положението със сладки неща.. тъпо
Мнението беше редактирано от Ина Иванова на 24.11.14 16:51.
25.11.14
10:01
Днес не ми звънна часовника... но пък поради това се чувствам супер :) наспах се! :D нещо последно време ми идва повече натоварването и недоспиването и съм ,морена перманентно. Но скоро съм отпуска и планирам да се наспя :)
Понеделник (24 ноември 2014 г.)
Закуска - кафе с мляко към 150 мл.
Обяд - свинско с домати и краставици - екстра беше :) и после не ми се ядеше
Следобяд - кафета с мляко (млякото нещо пак почнах да го пия)
Тренировка
Вечеря - риба с броколи и салата от зеле + после някакви глупости... (tmi)
Ами какво да кажа. Ако има прогрес, той е, че средно две от храненията ми през деня са ок. Ако оправя и третото и спра боклуците, направо ще е супер.
Тренировката беше измъчена с мноооого почивки, даже не се бях изпотила накрая, ама много ми се спеше, защото предишната нощ гледах до мн късно Тетрадката по ТВ хахахах много го обичам този филм и това е! Всеки път го гледам пак (blush)
4 кръга:
едностранно дърпане на скрипец 13-15 кг. - по 8 на ръка
клек с дъмбел 20 кг. - 10 пъти (нещо не направих като хората и кръстът малко ми се обади. писна мииии)
подвигане на краката за корем бааавно - 8 пъти
3 кръга:
хиперекстензии 10кг., после с 5 кг. - 10 пъти
лег преса 45 кг. - 10 пъти
упражнение с топка за корем