Моля за съвет за сваляне на килограми

27.03.14
15:59

Здравейте! Първо искам да кажа, че нямам абсолютно никакъв опит във bodybuilding-а и не съм ходил на фитнес, така че ме извинете за тъпите въпроси, които ще задавам. :D От известно време чета за добавката L-Carnitine, и започна да ми става все по-интересно дали има ефект. Имам желание да сваля няколко килограма през лятото, предимно чрез бягане или друга форма на кардио (в момента съм 66-67кг и височина 1.68 и се надявам да сляза до 63-64кг.). Проблема е там, че миналото лято ходих да бягам през ден и наистина свалих няколко килограма, но една малка част “коремчето” си остана и сега се чудя какво да правя. Въпроса ми е, дали ще успея да махна коремчето до край ако си купя L-Carnitine и отново бягам цяло лято?
Мерси предварително. :)

Здравей,

Започни от тези две статии, които ще отговорят на въпросите ти:

- Тренировки за новаци
- Хранителни добавки за новаци

Успех!

27.03.14
20:35

Мерси много! Започвам да чета веднага, ако имам други въпроси направо ще питам тук.. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1