05.04.12
20:43
Здравейте!
Попадали ли сте в ситуация да ви доставят обувките и да се окажат с един номер по-голям от вашия? Какво правите в такъв момент ако ги ползвате за бягане? По-дебел чорап или? :)
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 05.04.12 20:47.
05.04.12
21:04
Защо не говориш с магазина да ти ги сменят с по-малък номер? Не би трябвало да е проблем, стига магазинът да е от читавите.
Иначе едно време майка ми слагаше памук в предната страна на обувката. Ако това не е достатъчно - по-дебел чорап. Кофти, че обувките ще се отпунат още с времето и тогава ще ти трябват направо вълнени чорапи. :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 05.04.12 21:05.
Вариантите са много. Зависи и от обувките какви са де.. Пробвай това което каза Тишо. Може да сложиш и някоя стелка върху оригиналната (по-дебела да е) ще ти оплътни отстрани като ти повдигне стъпалото.
05.04.12
21:45
казано от Тихомир Велев на 05.04.12, 21:04:
Защо не говориш с магазина да ти ги сменят с по-малък номер? Не би трябвало да е проблем, стига магазинът да е от читавите.
Иначе едно време майка ми слагаше памук в предната страна на обувката. Ако това не е достатъчно - по-дебел чорап. Кофти, че обувките ще се отпунат още с времето и тогава ще ти трябват направо вълнени чорапи. :)
От интернет са... просто не видях на предишните обувки, че номерът ми е 10, а не 11. Съвсем малка е разликата, днес бягах и не се усеща много, но все пак друго е плътна.
казано от Илиян на 05.04.12, 21:28:
Вариантите са много. Зависи и от обувките какви са де.. Пробвай това което каза Тишо. Може да сложиш и някоя стелка върху оригиналната (по-дебела да е) ще ти оплътни отстрани като ти повдигне стъпалото.
Да, стелката при мен е задължителна, защото съм с плоско стъпало и винаги съм с две - оригинална + ортопедична.
Ще пробвам памука и + дебел чорап трябва да се получи.
Благодаря ви много!
05.04.12
21:52
казано от Иван Попов на 05.04.12, 21:45:
От интернет са... просто не видях на предишните обувки, че номерът ми е 10, а не 11. Съвсем малка е разликата, днес бягах и не се усеща много, но все пак друго е плътна.
Няма значение, че са от интернет. Отново е възможна опцията за смяна, просто ти ще трябва да поемеш разходите по куриера, с който ще ги пратиш и с който ще ти върнат другия размер. Заслужават си допълнителните 10лв., които ще трябва да дадеш.
Вече ако са от чужбина или някакъв по-особен сайт, не знам. Нищо не ти коства да пратиш един мейл, в който да питаш дали я има тази опция. Ако не може - здраве да е. :)
ПС: Ех, ти пък вече си бягал с тях. Ако не си личи, може и да мине номера. Ако е възможна смяната, гледай да ги изчистиш максимално, та да са като нови. Иначе ще ти откажат.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 05.04.12 21:55.
05.04.12
22:02
казано от Тихомир Велев на 05.04.12, 21:52:
казано от Иван Попов на 05.04.12, 21:45:
Няма значение, че са от интернет. Отново е възможна опцията за смяна, просто ти ще трябва да поемеш разходите по куриера, с който ще ги пратиш и с който ще ти върнат другия размер. Заслужават си допълнителните 10лв., които ще трябва да дадеш.
Вече ако са от чужбина или някакъв по-особен сайт, не знам. Нищо не ти коства да пратиш един мейл, в който да питаш дали я има тази опция. Ако не може - здраве да е. :)
ПС: Ех, ти пък вече си бягал с тях. Ако не си личи, може и да мине номера. Ако е възможна смяната, гледай да ги изчистиш максимално, та да са като нови. Иначе ще ти откажат.
Да, пуснах имейл до търговеца, ще видим. Ако не стане - здраве да е. :)
Аз ги продавам на някой и си поръчвам нови...кофти е да се бяга с по-големи маратонки!
07.04.12
20:03
Благодаря на всички! Проблемът е оправен със стелки! :)
28.03.14
15:37
.
Мнението беше редактирано от Божидар Колев на 28.03.14 21:06.
казано от Божидар Колев на 28.03.14, 15:37:
Помогнете ми знaчи поръчaх си обувки с номер 11 кaто си мисля ,че 11отговaря нa 45-ти номер . Aз носех 10.5 - 44.5 и кaто ми ги докaрaхa излизa , че 11- 46 и реших дa си измеря десния крaк и излезе , че е 29 см a обувкaтa е 30-30.5 с един сънтиметър по големи но изгеждaт огромни , но пък съм висок 1,76 см aко не ги върнa имa ли шaнс дa порaснa още ? Или дa си ги сменя с по мaлък номер . Минaлaтa годинa си взех кецове 43 номер и ми бяхa големи но крaкъ ми зaпълни обувкaтa и порaснaх бързо . Сегa съм нa 14 след двa месецa стaвaн нa 15 дaли ще порaснa още ? Помогнете ми дa вземa решение дa ги връщaм или дa си ги зaпaзя .
Иначе си на 18г.,неква тролщина надушвам.
Пъхаш двата крака в една обувка, така ще имаш обувки за двойно по-дълго време. ;)