Протеин, която срок на годност изтича след 1 Месец

28.03.14
22:12

Здравейте,

Искам да се обърна към вас, защото знам, че сте достоверен източник на информация.
Няма да ви мъча много, така че директно към въпроса.
Струва ли си да си купя много евтин протеин на Optimum Nutrition 100% Whey 2.2kg, който предстой да изтече на - PRODUCT EXPIRY DATE IS 07/05/2014, което е след около месец някъде.

Цената му е x3 по-евтина от нормалната.

Благодаря Много, Предварително ! :)

Темата беше редактирана от Petko Tsikov на 28.03.14 22:21.

Прочетох и в чуждестранни форуми, за да не те подведа - споделя се мнението ми, че няма да има никакъв проблем дори и да надскочиш малко срока СТИГА ДА Е СЪХРАНЯВАН ПРАВИЛНО, според указанията му.

29.03.14
08:22

казано от Petko Tsikov на 28.03.14, 22:12:

Здравейте,

Искам да се обърна към вас, защото знам, че сте достоверен източник на информация.
Няма да ви мъча много, така че директно към въпроса.
Струва ли си да си купя много евтин протеин на Optimum Nutrition 100% Whey 2.2kg, който предстой да изтече на - PRODUCT EXPIRY DATE IS 07/05/2014, което е след около месец някъде.

Цената му е x3 по-евтина от нормалната.

Благодаря Много, Предварително ! :)

Ако е затворен и е съхраняван добре нямаш ядове. Цената каква е ? 30лв ? С**А и Кра***а ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1