Привикване към креатин?????

MI

21.11.05
11:27

Надявам се че не повтарям тема но като почнах да търся за креатина са толкова много че ще ми трябва 1 седмица  да ги проверя.Вярно ли е че към креатина постепенно се привиквало и затова има ефект само в началото.На мен лично ми се вижда странно след като креатина винаги си го има в мускулите и е толкова важен за организма.

SO

21.11.05
11:31

Не е привикване,а запълване на мускулните депа!Когато употребяваш креатин ти зареждаш мускулите затова се правят почивки  :wink: Като се запълнят депата правиш почивка и пак почваш  :wink:

21.11.05
12:46

до месец , месец и полвина спира да действа пълноценно , затова се прави почивка..

MI

21.11.05
16:20

Мммммм това е друго нещо щото аз бех останал с впечатлението че веднъж като привикнеш и край на креатина  :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1