Фъстъчено масло?

01.07.04
16:57

Какво мислите за фъстъченото масло във фитнеса??? Полезно ли е то за фитнес трениращите...

01.07.04
17:30

Да, има доста витамини мисля.

01.07.04
18:21

Има полезни мазнинки :)
Аз лично си го хапвам направо с лъжицата често и преди лягане. Малко ме притеснява факта само, че е леко сладко... та незнам колко въглехидрат са набътали вътре, но си е добро :)

01.07.04
18:47

ккал:589 Белтъчини:24,05 Въглехидрати:21,59 Мазнини:49,94

Доста мазничко е, но пък има доста белтъчини. Според мен ще е по-добре да се взима рано, или поне не много късно. Това разбира се е за хора които лесно качват мазнини, а които нямат проблеми с тях (мазнините) може и по всяко време.

01.07.04
18:51

Мен това, че е мазничко грам не ме притеснява :)
Кофтито е че има доста въглехидрати... мдам не е добре да го бухам вечер. Чисти фъстъци май е по-добре...

01.07.04
19:01

Абе то фъстъците имат същия състав, но в маслото има май монозахариди разни алабала...  Като цяло обаче гликемичния индекс е нисък съответно не мисля, че е проблем по което време и да било да се консумира... освен преди и след тренировка тогава ясно, че ще е тъпо :)
Също така аз говоря за 1-2 чаени лъжички, все пак :)
Иначе е баси калорийната бомба.

LE

01.07.04
20:21

Хаха как с лъжицата бе уроде........недеи да не станеш кат мене!
Хубаво си е фъстъченото масло заради здравословните мазнини.........иначе тея протеини да ми ги броите от този продукт няма смисъл.Пък зависи не навсякъде го бухат с карбо има доста добри натурални фъстъчени масла.А само от фъстъци много талаш докато си набавиш 10гр. мазнинки.

01.07.04
20:28

А с какво бе луд :) със сламка ли?
Ти как го ядеш?
Аз немога да си го позволя на филия :(

LE

01.07.04
20:30

Хаха “направо с лъжицата” ми звучи де да знам.........схващаш!
Аз със тея китаиските пръчки......не и аз с лъжица но само с лъжицата,а не направо с лъжицата.
Що не можеш да си го позволиш на филия,нямаш филия?

01.07.04
20:33

:lol: Ще ме скъсате от смях. Я се стегнете. :wink:

01.07.04
20:33

Е нали знаеш, че чистя
само понеделника зареждам ма тогава хич не си мисля за фастъчено масло НАБИВАМ КАКВОТО ВИДА :)

_V

19.12.04
20:16

абе купа овесени ядки с 1банан и 2 филии с фъстъчено масло и върху него течен шоколад тва е истинсата закуска на шампиона :lol:  :lol:

24.12.04
20:13

Маслото е добро, на мен ми допада! Но имам опасението че тук си му слагат йако токсини у незнам доколко белтъчината или таксичността му действа, хехе.
Иначе си хапвам и аз преди лягане, може дето вика братото и с лажицата направо, може и върху 2-3 бисквити без масло! само да не би пък да се замазвате леко!

С по-здрави!

25.12.04
18:30

фъстъченото масло в българия има транс-мазнини, затова не ви съветвам да го консумирате, а натурално тук (в БГ) не съм виждал още, ако някой знае нека да пише.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1