01.07.04
16:57
Какво мислите за фъстъченото масло във фитнеса??? Полезно ли е то за фитнес трениращите...
Има полезни мазнинки :)
Аз лично си го хапвам направо с лъжицата често и преди лягане. Малко ме притеснява факта само, че е леко сладко... та незнам колко въглехидрат са набътали вътре, но си е добро :)
ккал:589 Белтъчини:24,05 Въглехидрати:21,59 Мазнини:49,94
Доста мазничко е, но пък има доста белтъчини. Според мен ще е по-добре да се взима рано, или поне не много късно. Това разбира се е за хора които лесно качват мазнини, а които нямат проблеми с тях (мазнините) може и по всяко време.
Мен това, че е мазничко грам не ме притеснява :)
Кофтито е че има доста въглехидрати... мдам не е добре да го бухам вечер. Чисти фъстъци май е по-добре...
Абе то фъстъците имат същия състав, но в маслото има май монозахариди разни алабала... Като цяло обаче гликемичния индекс е нисък съответно не мисля, че е проблем по което време и да било да се консумира... освен преди и след тренировка тогава ясно, че ще е тъпо :)
Също така аз говоря за 1-2 чаени лъжички, все пак :)
Иначе е баси калорийната бомба.
01.07.04
20:21
Хаха как с лъжицата бе уроде........недеи да не станеш кат мене!
Хубаво си е фъстъченото масло заради здравословните мазнини.........иначе тея протеини да ми ги броите от този продукт няма смисъл.Пък зависи не навсякъде го бухат с карбо има доста добри натурални фъстъчени масла.А само от фъстъци много талаш докато си набавиш 10гр. мазнинки.
А с какво бе луд :) със сламка ли?
Ти как го ядеш?
Аз немога да си го позволя на филия :(
01.07.04
20:30
Хаха “направо с лъжицата” ми звучи де да знам.........схващаш!
Аз със тея китаиските пръчки......не и аз с лъжица но само с лъжицата,а не направо с лъжицата.
Що не можеш да си го позволиш на филия,нямаш филия?
Е нали знаеш, че чистя
само понеделника зареждам ма тогава хич не си мисля за фастъчено масло НАБИВАМ КАКВОТО ВИДА :)
19.12.04
20:16
абе купа овесени ядки с 1банан и 2 филии с фъстъчено масло и върху него течен шоколад тва е истинсата закуска на шампиона :lol: :lol:
Маслото е добро, на мен ми допада! Но имам опасението че тук си му слагат йако токсини у незнам доколко белтъчината или таксичността му действа, хехе.
Иначе си хапвам и аз преди лягане, може дето вика братото и с лажицата направо, може и върху 2-3 бисквити без масло! само да не би пък да се замазвате леко!
С по-здрави!