20.04.11
19:38
Спрял съм се на тези:
muscle warfare napalm
gaspari-superpump-max
hemo-rage-ultra-concentrate
NO Explode пил ли си ? доколкото знам е доста добро - аз ще си го взимам него следващия месец.
Кофти, е нз мн го хвалят тоя продукт, и аз бих искал да го пробвам :) даже може да го комбинирам с ЦЕЛЛ мАсс или нещо подобрно.. дано при мене да има пове4е ефект. А иначе отностно темата ти - ASSAULT на Muscle Pharm може да те заинтересова.
21.04.11
06:10
Аз от SuperPump Max съм доволен. Пил съм и SuperPump 250 и Jack3d. На мен лично SuperPump Max ми действа най-добре. Така, че го препоръчвам, както и други продукти на Gaspari ми допадат...
21.04.11
08:52
Ако целта ти не е основно напомпването, а по-скоро останалите ефекти на предтренировъчните продукти ти препоръчвам Muscle Marinade. Единствения, от който съм усетил нещо, като съм пил още NO Xplode, Super Pump, Slim Xtreme (не че е буустър, но си е стимулант и то доста силен).
Благодаря за дадените съвете , но се насочих към нещо друго - Hemorush.
Поръчах го вече.Прочетох хубави неща за него ,а и е 50дози.
Ще споделя мнение след като го получа.
в bodybuildng.com рейтинга на MP Assault e 9.1….не намерих друг бустер с по-висок.
Гледах че в iherb планират да включат и продуктите на MP….дано да стане по скоро.
21.04.11
18:57
Време беше да се усетят в бб.ком, гледам, че е станал на 8мо място по продажби от всички продукти Assault-a!
Най-добрият бустер за мен, пробвал съм кажи-речи всичко от най-популярните.
казано от Anelia на 25.04.11, 14:41:
А имаш ли нужда от такова нещо? Или ти липсва “тръпка”, хм?
По принцип не съм фен на този вид добавки , но си го взех ,защото отивам да тренирам в 7:30 сутринта и да ме вдигне малко ,защото нямам много и желание и сила заради малкото сън.
Хм, пак ли продължаваш да будуваш? Потърси все пак причината за недоспиването, по-лесно е да отстраниш причинителя, отколкото да лекуваш последствията.
08.03.14
22:01
Кажете си мнението за тези продукти,че не мога да избера! (до сега не съм приемал Азотен бустер)
-Jack3D micro
-All American EFX - Nytric-EFX
-BSN - NO-Xplode 2.0
-CytoSport - Monster Pump NOS
11.03.14
14:20
По-добре C4 на Cellucor, MyoCell 5-Phase или Animal Rage.
17.03.14
19:22
Гледам в залата от скоро няколко момчета ползват азотния бустер на Bulk Complete pre-workout advanced и един от тях ми сподели, че до сега е пил какво ли не, но този бустер е най-доволен.
казано от the_powerpuff_girl на 17.03.14, 19:22:
Гледам в залата от скоро няколко момчета ползват азотния бустер на Bulk Complete pre-workout advanced и един от тях ми сподели, че до сега е пил какво ли не, но този бустер е най-доволен.
Въпрос на лично мнение си е . Аз имам опит с Крейз и Асалт и преповъчвам втория ;)
За този на бълк мога само да кажа , че е най-добрият бустер по етикет , но не знам как действа ,знам само , че изобщо не е изгоден според дози - цена (доколкото си спомням беше към 70 лева и 20-25 дози)
казано от any0ne на 19.03.14, 22:30:
казано от the_powerpuff_girl на 17.03.14, 19:22:
Въпрос на лично мнение си е . Аз имам опит с Крейз и Асалт и преповъчвам втория ;)
За този на бълк мога само да кажа , че е най-добрият бустер по етикет , но не знам как действа ,знам само , че изобщо не е изгоден според дози - цена (доколкото си спомням беше към 70 лева и 20-25 дози)
Добър е определено, но най-добър едва ли :)
Цената е пръчка да, но има хора за които не е проблем.
Най-добър буустър по етикет е този на Бълк ? Вие сериозно ли ? Трябва да сте луди да дадете тия пари за този продукт....
28.03.14
14:22
казано от Padre на 28.03.14, 09:56:
Най-добър буустър по етикет е този на Бълк ? Вие сериозно ли ? Трябва да сте луди да дадете тия пари за този продукт....
Точно втората версия на продукта е изключително добра и има 30 дози, а не 20.
За 30 дози донякъде си заслужава,но не виждам нищо впечатляващо в този продукт.
30.03.14
13:52
Впечатляващ е с това, че няма наблъскани пълнители и излишни боклуци. Няма въглехидрати, захари и т.н. А за мен най-ценното е че няма креатин. Повечето бустери са си чист креатин монохидрат смесен кофеин и таурин и не си заслужават парите.
03.04.14
14:12
казано от Padre на 28.03.14, 14:27:
За 30 дози донякъде си заслужава,но не виждам нищо впечатляващо в този продукт.
OFF: А кое си заслужава ?
25.04.14
22:12
Ръш
Миринада
Супер пъмп
кои бихте предпочели Б