Тестостерон

Темата е заключена.
BA

17.11.05
21:33

Аре ако може тука в тая тема да напишете всичко което знаете за тестостерона - дозировка,  физиологично действие, странични ефекти, с какво цел може да се използва, какви пари е, как се приема, просто всичко което знаете за него, но моля ви се недейте да пишете сигурно това, ама пък онова може би и т.н., а пишете само ако сте сигурни и имате някакъв опит, както личен така и може да сте разбрали от приятел. Можете да давате някакви линкове със статий за него, но ако може да не са на английски ми на български, не щото ми е проблем английския обаче наскоро като видя някоя статия на английски ме домързява да чета  :roll:  А и при моя случай да питам, дали като спазвам режим за сваляне на килограми или дори за поддържане на телесното тегло е удачно да се използва или именно се качва от него, защото целя издръжливост най-вече а не качване на маса... просто всичко което ви е налично като инфо драснете моля ви се  :wink:

BA

18.11.05
10:25

айде де толкова ли ви мързи да драснете нещо  :wink:

SE

18.11.05
11:28

————————————————————————————————————————
Това е дългодействащ инжекционен препарат. Той често е използван от атлетите и прилича на останалите тестостерони. Силно анаболен и андрогенен, ароматизира лесно и е умерено токсичен за черния дроб. Някои атлети разказват, че Testosterone Enanthate не се усеща така добре както Testosterone Cypionate. Както и да е Testosterone Enanthate трябва да бъде поставян веднъж на 10 дни, за разлика от Testosterone Cypionate, който се поставя веднъж седмично. Ефективната доза от Testosterone Enanthate е в порядъка 1 - 3мл на 10 дни.
Този медикамент представлява инжекционна водна суспенсия на тестостерона, това е един от най-старите андрогенни продукти. Този препарат се използва от атлети, които искат да получат максимално бързо действие. Водната база има предимство, че става активна за час и остава в кръвта за около ден. Това налага той да бъде инжектиран всеки ден, дори по-често. Придава изключителен прираст на маса и сила. Факт е че стотици рекорди в пауърлифтинга са били подкрепени от тестостерон суспенсия. Много от шампионите разказват, че са го използвали за дълъг период от време и е работил добре. Той е много силно андрогенен и ароматизира лесно. Дългото му прилагане подтиска собственото производство, което е свързано с атрофия на тестисите. Голяма част от приетияекзогенен тестостерон се превръща в DHT. Акнето и оплешивяването могат да бъдат резултат от това. Повишаването на агресивноста е друг често срещан страничен ефект. Друг много често срещан ефект при приема на този медикамент е повишаването на сексуалното желание, когато се използва за къс период от време. Той стана много популярен сред пауърлифтерите като препарат който се използва през последните 2 седмици преди състезанието. Той дава невероятен прираст на сила буквално последните минути. Културистите откриха че помага за втвърдяване точно преди състезанието. Те казват, че препарата прави сам мускулите пълни и твърди. Препаратът се ползва в дози от порядъка на 100-150 мг всеки ден. За инжектирането му се използват игли най голям размер таи като кристалите му са големи и могат да запушат по малките игли

Sustanonje 250
Този медикамент представлява инжекционна водна суспенсия на тестостерона, това е един от най-старите андрогенни продукти. Този препарат се използва от атлети, които искат да получат максимално бързо действие. Водната база има предимство, че става активна за час и остава в кръвта за около ден. Това налага той да бъде инжектиран всеки ден, дори по-често. Придава изключителен прираст на маса и сила. Факт е че стотици рекорди в пауърлифтинга са били подкрепени от тестостерон суспенсия. Много от шампионите разказват, че са го използвали за дълъг период от време и е работил добре. Той е много силно андрогенен и ароматизира лесно. Дългото му прилагане подтиска собственото производство, което е свързано с атрофия на тестисите. Голяма част от приетияекзогенен тестостерон се превръща в DHT. Акнето и оплешивяването могат да бъдат резултат от това. Повишаването на агресивноста е друг често срещан страничен ефект. Друг много често срещан ефект при приема на този медикамент е повишаването на сексуалното желание, когато се използва за къс период от време. Той стана много популярен сред пауърлифтерите като препарат който се използва през последните 2 седмици преди състезанието. Той дава невероятен прираст на сила буквално последните минути. Културистите откриха че помага за втвърдяване точно преди състезанието. Те казват, че препарата прави сам мускулите пълни и твърди. Препаратът се ползва в дози от порядъка на 100-150 мг всеки ден. За инжектирането му се използват игли най голям размер таи като кристалите му са големи и могат да запушат по малките игли

KP

18.11.05
11:57

[quote author=“basketball”]айде де толкова ли ви мързи да драснете нещо  :wink:

естесвено, а тебе мързи ли те да прегледаш форума?!

SE

18.11.05
12:11

мисля че това което написах в горният пост ще му е достатъчно

там съм написал за няколко вида тестостерон

KP

18.11.05
16:21

[quote author=“SeLeCt”]мисля че това което написах в горният пост ще му е достатъчно

там съм написал за няколко вида тестостерон

аа аз не препоръчвам ТС-суспензия.
А за Сустанон 250®,  го няма в България.
Има заместител Омандрен на Джефа.
ама и за това е писано много, но мързела да се намери по темите явно е по-голям. аз това коментирам!

SE

18.11.05
16:44

хахха не говори глупости ве че няма сустанон 250 винаги може да се намери

KP

21.11.05
13:48

[quote author=“SeLeCt”]хахха не говори глупости ве че няма сустанон 250 винаги може да се намери

да на черния пазар се продават:
фалшиви цигари, фалшив алкохол, наркотици, и много други неща.
Прав си че може да изпозлваш тоя пазар за да си намериш и сустанон 250.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1