Май ме метнаха!Искам съвет!!!

Темата е заключена.

20.11.05
23:26

Януари месец бях 72 кг. сега съм 90 като направих 1 цикъл с гейнер+креатин+таурин+гултамин.Вече месец съм в застой,предложиха ми тайландски бионабол(розави хапченца под формата на шестоъгълник)Пия ги вече 3-седмици и нямам никакъв резултат,нито сила нито маса.Можете ли да ми предложите нещо което да взимам(аз допълнително ще се разтърся за вредите които ще ми донесе)
Ще се радвам,ако ме насочите!!!

21.11.05
00:02

1. Как го пиеш, на каква схема и т.н., приемаш ли достатъчно храна и добавк?
2. Един месец не е време за което можеш да кажеш, че си в застой! Според мен от 6 месеца нагоре можеш да разбереш, че не растеж толкова бързо колкото преди! Освен това не можеш да растеш 24ч в денонощието, както и със същата скорост както преди това, просто е невъзможно освен с анаболни стероиди, което не е препоръчително! Процеса започва да става от бавен по бавен, но ако правиш всичко както трябва задължително ще го има и без да зобиш! Следващите килограми ММ ще са мнооооого трудни и бавни! :twisted: Сега си качил бързо, но това ще се промени, може за 2-3 г едва да стигнеш 100 кг, но поне ще си доволен, заеби ги тия стероиди, поне засега!!!!

21.11.05
09:32

не е лошо да кажеш как го пиеш наистина. метана те удря както трябва някаде след 4 седмици, но дори и преди това се качват килограми и сила. просто после качваш рязко сила и много се помпаш.

DI

21.11.05
11:43

Не мисля, че това изобщо може да се нарече застой. Аз от 1 година не съм мръднал ни на сил ни на маса, дори май преди година имах по-добри силови резултати. Ей това е застой  :evil:

21.11.05
15:00

Казаха ми да пия по 5 бр.преди тренировка или по 4 един час преди тренировка и по 3 когато почивам!

AN

21.11.05
19:03

[quote author=“DichoN5”]Не мисля, че това изобщо може да се нарече застой. Аз от 1 година не съм мръднал ни на сил ни на маса, дори май преди година имах по-добри силови резултати. Ей това е застой  :evil:

Що не си починеш един месец, може да си претренирал хронично. Знам, че не си искал акъл, просто изказвам предположение.

AN

21.11.05
19:04

[quote author=“labeo”]Януари месец бях 72 кг. сега съм 90 като направих 1 цикъл с гейнер+креатин+таурин+гултамин.Вече месец съм в застой,предложиха ми тайландски бионабол(розави хапченца под формата на шестоъгълник)Пия ги вече 3-седмици и нямам никакъв резултат,нито сила нито маса.Можете ли да ми предложите нещо което да взимам(аз допълнително ще се разтърся за вредите които ще ми донесе)

Кажи от къде го купи, да не се прецакаме и ние :roll:  . Мамка им на тия ментета

Използвай бутона промени и не пускай поредни мнения моля !!!!
DJGorgio-Astor

21.11.05
19:55

е ква е тая система бе. а хапчетата по 2 или по 5 мг са. пие се на пирамида, а не в зависимост от тва дали тренираш или не.

HR

21.11.05
20:58

Значи, първо, трябва да разберещ, че съставката в бионаболът има активен живот от 4-5 часа......за това трябва да си разделяш хаповете на дози през 3-4 часа, равномерно, с храна, което е същото като 3-4 пъти на ден. За това не разтеж, защото взимаш всичко наведнъж , ключът е да постигнеш равномерна концентрция на веществото в кръвта си...и това се постига с равномерно разпределени хапове през деня..
Второ, ако го взимаш правилно, до сега щеше да си го усетил, а не както някой каза след 3-4 седмици. Метандиенонът е бързо действащ (и с кратък активен живот), за това се усеща ефекта му до 2 седмици най-много, под формата на по-голяма сила първоначално, и веднага след това покачване на маса. Покачване с 1-1.5 кг на седмица е нормално с бионаболът, при наличието разбира се на добро хранене, трениране и почивка.
И трето, стига с тия пирамиди, стига с тия простотий. В целия останал свят пирамидите са толкова остаряла технология вече, доказа се, че е само прахосване на химия, време и здраве. Взима се постоянно количество химия през целия цикъл и после се прави правилно РСТ (при бионабол САМО, РСТ започва 4-8 часа след последното хапче) с Прегнил, Нолвадекс или квото там си избереш. Пирамидата е абсолютно излишна, през фазата на слизане по нея, нито ще разтеш вече, нито хорминалните нива ще ти се балансират поради все още наличието на химия в теб, а хормоналното балансиране е ключът към запазването на резултатите.
И последно-как ще направиш пирамида с Бионабол само, при положение, че е доказано че след 6-тата седмица вече не е ефективен, да не говорим, че е много токсичен за черния дроб. Бионабол повече от 6 седмици не е препорачително, за това и обикновено не се взима сам, но това е извън темата
Надявам се да съм помогнал, имам опит два пъти с Бионабол и знам за кво говоря
Мир

HR

21.11.05
21:00

[quote author=“labeo”]Казаха ми да пия по 5 бр.преди тренировка или по 4 един час преди тренировка и по 3 когато почивам!

:lol:  е за тва със сигурност са те метнали, няма да се учудя и зобът да е фалшив в крайна сметка, щом такива небивалици ти говорят

Използвай бутона промени и не пускай поредни мнения моля !!!!
DJGorgio-Astor

21.11.05
21:55

Явно са ме метнали!Кажете ми какво мога да взема тогава,до сега съм бил само на добавки и изобщо не знам какво да взимам!Аи аз искам да нправя само 1-2 цикъла и после да си карам на добавки!

HR

21.11.05
22:37

[quote author=“labeo”]Явно са ме метнали!Кажете ми какво мога да взема тогава,до сега съм бил само на добавки и изобщо не знам какво да взимам!Аи аз искам да нправя само 1-2 цикъла и после да си карам на добавки!

Какви са ти целите, маса предимно, или по-малко маса но качествена, или тотално чистене без губене на мускулна маса....?
Имаш милиони възможности.

22.11.05
00:36

Ми...маса,но по-малко маса,но кочествена звучи много по-добре!Какво ти е предложението?

HR

22.11.05
01:19

[quote author=“labeo”]Ми...маса,но по-малко маса,но кочествена звучи много по-добре!Какво ти е предложението?

Ми виж, като за първи цикъл, keep it simple, дет’ се вика :lol:  500 мг тестостерон на седмица за 10 седмици ше ти дойде чудно. Може да добавиш Аримидекс по време на целия цикъл да не задържаш вода, после Кломид за РСТ и си готов-10 кила поне гаранция, ако тренираш и ядеш правилно. Дано задържиш 8 след това

KP

22.11.05
10:36

[quote author=“labeo”]Януари месец бях 72 кг. сега съм 90 като направих 1 цикъл с гейнер+креатин+таурин+гултамин.Вече месец съм в застой,предложиха ми тайландски бионабол(розави хапченца под формата на шестоъгълник)Пия ги вече 3-седмици и нямам никакъв резултат,нито сила нито маса.Можете ли да ми предложите нещо което да взимам(аз допълнително ще се разтърся за вредите които ще ми донесе)

не са те метнали!

22.11.05
11:02

тустестерона не е ли на инжекций?Аз не се доуточних искам нещо урално,че не ми се боде!!!

22.11.05
11:09

инжекционен препарат е тестостерона, да. пише се Орално  :wink:

22.11.05
12:03

Даде орално.Така е като бързам,всички правят грешки дори неволно.

HR

22.11.05
17:32

Пич, без да се засягаш, но ако ще зобиш, трябва да си готов и да те боде, и да се бръкнеш на дълбоко в джоба си, и евентуално да се бориш със странични ефекти. В тая игра няма, “искам да зобя, но не искам еди кво си”. или зобиш или не зобиш.
Поздрави

22.11.05
19:33

Аз не се засягам,но просто не искам да се бода и да се зобя кои знае колко,просто искам нещо както се казва за тласък,ако може на хапаве,а ако няма друг начин не бих зобил(бол :( гадни игли)А за страничните ефекти като разбера кои са и как да се боря,ще се боря.

22.11.05
22:07

не е добра идея да си даваш тласък със стероди, защото после ще качваш по-трудно по нормалния начин.

22.11.05
22:12

В смисъл тласък като измъкване от застоя,а аз сега от лег правя 3-ка на 115!

HR

23.11.05
16:39

[quote author=“grafa”]не е добра идея да си даваш тласък със стероди, защото после ще качваш по-трудно по нормалния начин.

МММ мога да поспоря тука. Начинът, по който анаболите афектират човешкото тяло е именно промяна в метаболизма, синтеза на белтъчини и хранителни вещества, начинът по който тялото ги усвоява. След като ползваш анаболи един-два пъти, някои от тези промени остават постоянни и перманентни, неизбежно. С други думи, малко ти се променя метаболизма. Поне при мен стана така, аз бях много як хард гейнър, зобнах два пъти и то леко, и сега качвам и поддържам маса доста лесно, само с ядене, за това и не съм зобил повече. 
Просто мойто мнение и опит
Поздрави

23.11.05
20:51

явно си зависи от човека, защото аз без стероиди май не качвам. ще опитам пак пък да видим.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1