какво мислите за тези продукти....

20.10.05
18:29

creatine 500gr americon muskee-32 lv
или
creatine 200 gr nutrim-19.50
———————————————————-
glutamine 120 gr nutrin 21 lv
———————————————————
какво мислите за тези хранителни добавки добри ли са? 6те има ли ефект ? и да земамли не6то др с тези продукти

20.10.05
19:01

Ми аз сега пия креатина на Нутрим и сум качил за един месец 3 кг чисти.Доста по добре ще е ако го комбинираш с глутамин.За цените си Нутрим е добра фирма.

20.10.05
19:04

да то аз ще си купувам creatine и glutamine нещто др да пия ли с тяш

Нутрима вземай. На АМ им е хубав и евтин бърнера, но пък за креатина на Нутрим съм сигурен, че е добър, пък на АМ не знам, но ми се вижда прекалено евтин.

[quote author=“dj-coco”]да то аз ще си купувам creatine и glutamine нещто др да пия ли с тяш

Протеинче - суроватка за след трен или гейнър пак за след трен. Зависи от тялото ти.

20.10.05
19:09

креатин и глутамин на нутрим взимай. :wink:
creatine 500gr americon muskee-32 lv   тва не :!:  :wink:

20.10.05
19:11

[quote author=“manson”][quote author=“dj-coco”]да то аз ще си купувам creatine и glutamine нещто др да пия ли с тяш

Протеинче - суроватка за след трен или гейнър пак за след трен. Зависи от тялото ти.

ми къф Протеинче( накоя фирма и цената 4е ного ми дойде!)
173/76 кг съм не падам пот 76 кг .ако трабва и  стажами 1 г и половина

20.10.05
19:34

Ами на BioTech Creatin 500g. - 34лв.
К’во ше кажете?
Едва ли е по-лош от на Нутрим,а е много по-евтин.
Все пак BioTech е американска фирма значи трябва да е хубава.

FI

23.10.05
01:47

Креатин на Американ Масъл е супер, ама има предвид че не се произвежда от повече от година, тъй като Американ Масъл ги купиха от Сайтек и тоя може да е нешо менте. Но се съмнявам, някой да фалшифицира креатин

27.10.05
08:53

‘‘AMERICAN MUSCLE’’ винаги си е била отделна фирма която е притежание на собственика на “SCITEC NUTRITION” още от 1992 год.По-добре питайте отколкото да пишете глупости във форума.Продуктите се внасят постоянно без прекъсване от 1995 год.

21.11.05
16:34

“BabaVanga” BioTech Creatin 500g. - 34лв.
kak da go piq 6e mi obqsni6 li

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1