31.03.14
16:17
От 1 месец и 10 дена горе долу ходя на фитнес, в началото бях 70,80 след 1 месец бях достигнала 66,5 кг. Тук от известно време не знам от какво е, но много бързо се уморявам, особено на пътеката, преи си правих половин час без да спирам - бързо ходене, а сега 5 минути ходя и не мога повече, дори съм напълняла съм 1 кг. Възможно ли е да е отпрограмата, защото правя вече 1 месец едно и също. Другия въпрос ми е дали да взимам някакъв L’carnitine или Fat Burner-и, целта ми е да достигна 60 кг, но по нататък може и 55 кг, ама ще му мисля. Един приятел каза че няма смисъл да сии купувам защото искам д отслабна 5-10 кила не 20-30 и наистина не знам какво да правя. Това е прогграмата която правя - http://www.bb-team.org/workout/2793_chetiridneven-plan-za-izgaryane-na-maznini-s-mashini , гръдна - 102, талия - 72, ханш - 104 ръст - 158
Имам и един последен въпрос към дамите - когато си в дните които ти идва и вече ти е дошло се подуваш, това свързано ли е със повишаване на теглото ?
31.03.14
16:34
Здравей !
Опиши как се храниш. Може би там е причината. Някакви здравословни проблеми ? Кога тренираш ?
Да, преди и по време на цикъл е нормално да си малко “по-тежка”.
Причините може да са много. Какво и по колко хапваш?
Според мен ти е рано за L’carnitine и Fat Burner-и, защото тренираш от месец и все още не си в застой, та да имаш нужда от тях..
За програмата да се изкажат по вещите във форума :)
По време на цикъл хормоните бушуват - подува се коремът, задържаш вода..теглото обикновено се повишава малко..Но след това нещата се нормализират :)
31.03.14
16:41
Здравей и честито за дневника. :)
Причината да се измаряш по-бързо може да е всякаква като: неразположение , дехидратация , да не се храниш добре , по това време доста хора се оплакват и от пролетна умора :D. И на мен ми се е случвало да се изморя по-бързо (при мен е , че не пия много вода).
И по време на цикъл е нормално да качиш от 1-3 кг. Опиши си храненията и тренировките.
31.03.14
16:43
Почти сигурно е, че умората е следствие на прекалено агресивна диета (да се чете - глад).
Няма как да се прецени без поглед върху целия режим (хранене, тренировки, почивка).
31.03.14
16:47
казано от Rapuncelina на 31.03.14, 16:34:
Здравей !
Опиши как се храниш. Може би там е причината. Някакви здравословни проблеми ? Кога тренираш ?
Да, преди и по време на цикъл е нормално да си малко “по-тежка”.
ами сутрин ям овесени ядки с кисело мляко, после си взимам ядки или бисквитки тези на престиж казват се Мюсли, като се прибера от училище не ям нищо отивам на фитнес и след фитнеса ям една салата - краставици домати и сирене, в дните които не тренирам за обяд ям нещо пилешко или леща, боб, рядко си позволявам да ям шоколад, царевица, хляб
31.03.14
16:50
Хех... ;) ...как си знам само...
Спри да гладуваш, започни да се храниш - достатъчно като количество, балансирано и с качествена храна.
В противен случай умората ще ти е най-малкият проблем...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 31.03.14 16:52.
31.03.14
16:57
казано от Кольо Пияндето на 31.03.14, 16:50:
Хех... ;) ...как си знам само...
Спри да гладуваш, започни да се храниш - достатъчно като количество, балансирано и с качествена храна.
В противен случай умората ще ти е най-малкият проблем...
ако се отпусна да ям ще почта да дебелея ... препоръчайте ми какво до ям ..
31.03.14
17:03
Ами... аз много точно казах какво трябва да направиш с храната си. Половината медия BB-Team е посветена на това какво е добре да ядеш. В момента гладуваш и подлагаш тялото си на екстремен стрес, тъй като го лишаваш от незаменими неща. Първият резултат е умората. Да, заминали са и няколко килограмчета, но скоро и това ще изчезне като ефект. Всъщност - ако допуснем, че продължиш да се храниш по този начин и достигнеш желаното тегло (желаната визия няма как да я постигнеш с този подход, но това е отделен въпрос) - смяташ ли, че ще можеш да задържиш?
31.03.14
17:09
казано от Кольо Пияндето на 31.03.14, 17:03:
Ами... аз много точно казах какво трябва да направиш с храната си. Половината медия BB-Team е посветена на това какво е добре да ядеш. В момента гладуваш и подлагаш тялото си на екстремен стрес, тъй като го лишаваш от незаменими неща. Първият резултат е умората. Да, заминали са и няколко килограмчета, но скоро и това ще изчезне като ефект. Всъщност - ако допуснем, че продължиш да се храниш по този начин и достигнеш желаното тегло (желаната визия няма как да я постигнеш с този подход, но това е отделен въпрос) - смяташ ли, че ще можеш да задържиш?
не мисля, честно казано :)
31.03.14
17:14
казано от А. А. на 31.03.14, 17:09:
Уверен съм, че няма да можеш... честно казано.
Затова - отдели временце, попрочети форума и сайта. Каквото остане неясно - ще помагаме. ;)
31.03.14
17:17
казано от Кольо Пияндето на 31.03.14, 17:14:
казано от А. А. на 31.03.14, 17:09:
Уверен съм, че няма да можеш... честно казано.
Затова - отдели временце, попрочети форума и сайта. Каквото остане неясно - ще помагаме. ;)
ами добре, благодаря :)
31.03.14
20:39
Подкрепям по-горните мнения на Кольо. Можеш да отслабнеш и без да гладуваш , аз се храня по 5-6 пъти на ден и пак свалям даже и преяждам (важното е да ядеш каквото трябва ). Много често искате съвети и ви се обяснява и пак не искате да повярвате , че правите нещата грешно.
Аз ако хапвам това което ти за цял ден сигурно ще колабирам по средата на тренировката :D
01.04.14
11:48
казано от Петя Петрова на 31.03.14, 20:39:
Подкрепям по-горните мнения на Кольо. Можеш да отслабнеш и без да гладуваш , аз се храня по 5-6 пъти на ден и пак свалям даже и преяждам (важното е да ядеш каквото трябва ). Много често искате съвети и ви се обяснява и пак не искате да повярвате , че правите нещата грешно.
Аз ако хапвам това което ти за цял ден сигурно ще колабирам по средата на тренировката :D
Мале .. какво правиш ти ме ошашави :D
02.04.14
08:35
Странно ти е , че може да се отслабва със 5-6 хранения на ден ? :D
02.04.14
09:15
казано от Петя Петрова на 02.04.14, 08:35:
Странно ти е , че може да се отслабва със 5-6 хранения на ден ? :D
да :D е зависи от количеството и какво ядеш ;d
02.04.14
09:38
Така е от голямо значение е какво ядеш и по колко , всичко си описвам във дневника можеш да погледнеш :D Няма смисъл да се гладува :D