Съвет относно деликатно качване на мускулна маса ?

Темата е заключена.

31.03.14
14:25

.

Темата беше редактирана от Kurcho Kurchev на 08.04.14 12:03.

Carbohydrate

31.03.14
14:29

“Бързо”, значи не си за тренировки, а за пластична операция. Сложи си силикон и всичко ще е ок, и бързо и завинаги)

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 31.03.14 14:29.

31.03.14
14:40

казано от Kurcho Kurchev на 31.03.14, 14:25:

От година-две време се занимавам с фитнес и съм наясно с почти всичко във физическата част на фитнеса.

Ако знаеше, нямаше да задаваш подобни въпроси.

казано от Kurcho Kurchev на 31.03.14, 14:25:

Та желанието ми е да кача бързо маса в горната част на тялото ми - гърди, гръб и рамена най-вече, чрез някой вид хранителна добавка. Какво е най-добре в този индивидуален случай да вземам като добавка? Креатин? Може да не е чиста мускулна маса, може да е напомпване с вода, въпросът е да е трайно след спирането му и по възможност да не вреди на сърцето и да не променя драстично кръвното налягане, понеже имам малък проблем с тях.
Мерси предварително.

Ако някой изобрети такава добавка, ще стане милиардер.

31.03.14
14:55

1.Под “бързо” имам предвид “възможно най-ефикасно”

2.Просто питам за едновременно възможно най-безопасно и ефикасно нещо, което да започна да вземам за кокретният ми случай. Наясно съм, че отварата на Астерикс и Обеликс още я няма по пазара.  Разгледах навсякъде и “креатин монохидрат” ми се струва най-добре за случая. Просто искам да попитам за мненя на хора които са пробвали и разбират от добавки.?

Мнението беше редактирано от Kurcho Kurchev на 31.03.14 17:23.

31.03.14
18:54

Такова животно , което да предизвика растеж само в една зона - НЕМА.

Carbohydrate

31.03.14
21:12

Ето ти съвет. Прави горен скрипец 5 подхода по 15 повторения, като първите 2 са ориентировъчни за да определиш тежеста, като загрявка и 3,4 основни подхода. Изпълнението: без да разгъваш ръцете до последно горе, а да оставиш ъгъл в лакътя. Тежестта е такава, че да получаваш парене в мускула, а не невъзможност да придърпаш. Парене такова, че да те отказва психически, но физически да можеш да го направиш! Много е важно!
После направи по същият начин и долен скрипец. След това с дъмбел за перки)). А почвай тренировката за гръб с пуловър за загрявка. След тренировката растегни мускулите бавно и внимателно. Почивка между подходите 60-90сек. Успех!
Храненето в ден за тренировка. Преди тренировка 40 мин. малко бърз въглехидрат и БЦА или гейнър. След тренировката гейнър или протеин и малко бърз въглехидрат. Вода колкото искаш, но трябва да пиеш както през тренировката, преди нея, след нея и изобщо по 2 литра минимум на ден. В деня за тренировка яденето е 3 пъти, не повече, но с по-голямо съдържание на белтъчини, отколкото ти е нормата с 20% минимум. В деня без тренировка, както обикновенно, 4,6 пъти хранене и калории, колкото е енергорасхода. Ако искаш да качваш бързо, то трябва да качиш и мазнина, няма как. Увеличи въглените и мазнините с 20%. Успех! След 3 мес. напиши резултата. Притегли се сега и се измери. Направи снимки.

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 31.03.14 21:13.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1