И аз правя уреди :p

Темата е заключена.

02.02.14
16:17

И аз правя фитнес уреди! Модели всякакви, цени също!
Имам разработени много модели на професионални уреди и такива за любителски цели. Дизайна и качеството варират от индивидуалните изисквания на човека. Зависи каки са нуждите-такива са уредите-такива са и цените. (прост пример: една S-класа струва 200К+, а една нова жигула 10К)
За повече информация на лично съобщение!

Ето и няколко снимки: лежанката и столчето са правена преди години, а клетката я завърших онзи ден(е лично ползване). Направена е от профилни тръби 100х40х3 и с хромирани куки. Като се затопли ще я подготвя за боя и е готова.

03.02.14
16:08

е това в вече хваща окото ;)
браво!
кажи цена на клетката

03.02.14
18:54

Зависи каква искаш да е клетката(от какви профили, размери, дебелина на самия профил) и от това какво ще има към нея(колко куки, стойки за дискове-колко, степенки, кардан за Т-бар, успоредка, стойка за лоста да не пречи...) цената варира в широки граници.
За сериозно заинтересовани да ми пишат на лично съобщение или на тел 0885772356.
Много е важно човек да знае какво иска, за да се разберем и ще остане доволен!

16.03.14
11:15

идеен проект

16.03.14
11:15

проекта

Мнението беше редактирано от Radko Kochev на 16.03.14 11:19.

ПР

23.03.14
20:18

Браво голямо майстор си има хляб в тебе

31.03.14
18:56

с един крив лост ще се справиш ли f25, и каква цена ще ми обявиш :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1