31.03.14
21:53
Здравейте,
от близо месец ползвам суроватъчен протеин. След седмица ще пътувам към България и бих искал да си взема протеин с мене. Не ми е изгодно да мъкна цялата кутия и затова се интересувам дали има начин да си сложа 4 дози (35 гр. доза) в някакво запечатано пликче, кутия или каквото и да е и да си я взема с мене. Чувал съм ,че протеина се развалял ,но не знам от какво. Каква е разликата дали ще е в кутията или в нещо друго? Има ли начин как да си взема протеин с мене без да мъкна цялата кутия? Благодаря Ви много!
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 05.04.14 10:39.
31.03.14
22:00
Слагаш го в някое бурканче, кутийка или там каквото ти е удобно и го вземаш, няма какво толкова да умуваш, нищо няма да се случи с протеинчето.
31.03.14
22:03
Благодаря много!
Ще минеш и без тези 4 дози ако питаш мене. Повярвай ми 4 дози не са от никакво занчение. Когато и както и да ги пиеш.
31.03.14
23:14
10 дози ще ми трябват. Ами там където отивам няма да имам възможност да ям винаги това което си ям тука и затова искам да си взема са всеки случай.
казано от Stiliyan Goshev на 31.03.14, 23:14:
10 дози ще ми трябват. Ами там където отивам няма да имам възможност да ям винаги това което си ям тука и затова искам да си взема са всеки случай.
Суроватъчния протеин на прах НЕ е заместител на храна