01.04.14
17:18
Muscle Farm Shred - ТУК
Muscle Farm Cla Core - ТУК
Потърсих във форума по подробно обяснение,но не намерих.Затова ако можете да ми кажете , ще съм ви благодарен.
Виждам ,че Шред се пие на 2 приема по 3 капсули.На някой места пише с храна,на други преди тренировка или нa гладно и тотално се обърках.Cla Core виждам че се пие със всяко ядене(3 пъти по 2 капсули),но преди или след ядене не ми е ясно.
1.Как да пия Шред-а.Преди храна,след храна или преди тренировка.В тренировъчни и нетренировъчни дни как да се приема.
2.Как да пия Cla Core.Преди храна,след храна или преди тренировка.В тренировъчни и нетренировъчни дни как да се приема.
3.Двата продукта наведнъж могат да се приемат,смисъл първо пия едното и после другото.Не си пречат?
Според вас кой е най-удачния вариант за комбинацията им и плана за приема им.Ще съм ви благодарен ако ми помогнете ;)
Темата беше редактирана от leooooooo на 01.04.14 17:23.
01.04.14
22:12
Фетбърнърът е хубаво да се пие на гладно сутрин 30-40 мин преди хранене и преди тренировка - ако тренираш сутрин, то - следобед 1-2 часа след последното хранене, да не е много късно следобед, ако има много съставки като кофеин и тн., защото може да имаш проблеми със съня.Ако си ОК с бюджета, можеш да си го пиеш така и в нетренировъчни дни, но според мен можеш да оставиш само приема сутрин на гладно.
КЛА лично аз го пия с храната. При мен не е от значение дали е трен или нетрен ден, но аз пия само по 2гр сутрин със закуската, така че случаят е малко по-различен :)
Няма проблем да ги приемаш заедно:)
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 01.04.14 22:15.
Мерси много за отговорите.Тренирам или към обяд или 18-19 часа.Значи ще почна да го пия така:
Шред-а - 3 капсули сутрин след ставане на гладно и 3 капсули преди тренировка.В нетренировъчни дни ще го пия по същия начин.
Кла - По 2 хапчета след всяко от основните хранения.Общо 6 за дена.Има ли някакво значение дали е преди или след хранене?
Смятай,че така ще е най добра комбинацията ;)
02.04.14
19:02
Да, можеш да ги пиеш така съвсем спокойно:)