21.11.05
20:40
Никой да не се смее.
Какво ви е мнението за секса след тренировка примерно ???Тоест за секса в деня в който сте тренирали и сте скапани ?
Ами освен да легнеш по гръб и партньорката ти да те язди като див кон... :lol: Другото не е за предпочитане :”)
Що бе,според мен тва е един идеален заместител на кардиото след тренировка в залата... :D
21.11.05
21:31
По-приятен е от колкото да въртиш некво колело,но са ми казвали,че не бил за препоръчване ??? АЗ лично не намирам нищо лошо,но все пак чакам още мнения по въпроса.
[quote author=“BB_SenTineL”]Никой да не се смее.
Какво ви е мнението за секса след тренировка примерно ???Тоест за секса в деня в който сте тренирали и сте скапани ?
Само тренировката не може да ме скапе но придружена с работата през деня може и да ми дойде изнанагорно, в този случай отлагаме кекса
[quote author=“BB_SenTineL”]Никой да не се смее.
Можеше да я пуснеш в “Общи теми” тая тема или може би го имаш за тренировка секса.Там има подобни расъждения.За кардио става щото се хабят някъде 250 ккал,ако не ме лъже паметта :lol:
22.11.05
17:28
BB_SenTineL ду6ко да знае6 аз па колко сам си блъскал главата над тва. Провал сам сякви варианти и пак си раста както трябва така 4е споко.