Нова програма за ММ

02.04.14
10:45

Трябва ми нова програма за покачване на ММ  тренирам от 9 месеца на 14 съм тежа 89 кг висок съм 178 с  ръка 40 топла ( доста изчистена) до сега тренирах с следната програма :
понеделник - гръб и прасец
вторник -гърди рамо и задно бедро
сряда -ръце и предно бедро
четвъртък- почивка
петък- гръб гърди  задно бедро и прасец
събота- ръце рамо и предно бедро
неделя-почивка
и правя предмишница у нас всеки ден със щипка за предмишница

Ако може да е без повече от 2 почивни дни и ръцете да са пак в 1 ден !

Темата беше редактирана от Svetlin jelyazkov на 02.04.14 11:06.

Това не е програма, а сплит (т.е. нещо съвсем различно).
Съветвам те да не подценяваш програми с 3-4 тренировъчни дни седмично.

Защо искаш да смениш този тренировъчен подход? Не дава ли търсените резултати? ;)

02.04.14
11:24

използвам го от 2 месеца и ми се струва много, да не свикне тялото

02.04.14
16:04

На 14 ,тренираш от 9 месеца и си с ръка 40 доста изчистена,правилно ли разбрах ?
Не ми е идеята да се заяждам,просто съм любопитен.
А иначе подредбата на сплита е пълен **** макар даже да не си описал упражненията.Нормално да нямаш резултат с него.Опитай нещо класическо и доказано като тренировка.
Освен това не си дал информация за храненето.

Мнението беше редактирано от El_tiggeraso на 02.04.14 16:05.

05.04.14
14:29

казано от El_tiggeraso на 02.04.14, 16:04:

На 14 ,тренираш от 9 месеца и си с ръка 40 доста изчистена,правилно ли разбрах ?
Не ми е идеята да се заяждам,просто съм любопитен.
А иначе подредбата на сплита е пълен **** макар даже да не си описал упражненията.Нормално да нямаш резултат с него.Опитай нещо класическо и доказано като тренировка.
Освен това не си дал информация за храненето.

Да ,правилно си разбрал
относно храненето ям през 2 часа всеки ден (ориз, всякакво месо,риба,картофи и по 2 кг банани)  наблягам на базовите упражнения

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1