Болка след канадска.

В събота (29.03) играх канадска, като не направих грам загрявка и сега имам болки в областта на лакътя.Някои казват, че е сухожилието, защото не е свикнало на този вид натоварване.Та да попитам някакъв начин за по-бързо възстановяване или с времето ще отшуми ? А и да допълня, че ме боли само когато го натоваря по някакъв начин - в залата с тежестите, днес играх баскетбол и започна да ме боли на 10-15та минута.

Темата беше редактирана от Доброслав Лукаров на 01.04.14 18:25.

01.04.14
22:43

Като цяло аз се занимавам с канадска борба по - професионално от доста време. Та относно тази болка - не се притеснявай ! Това е съвсем нормално! И мен ме боли там след игри, но вече по - малко, защото все пак съм свикнал.
Може да слагаш лед или нещо студено на мястото на болката за определено време и с времето ще си мине. И гледай да не натоварваш ръката докато не усетиш подобрение.

02.04.14
20:02

Не се притеснявай ще отшуми. И на мен ми се е случвало като играя канадска.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1