... и отново лакът

20.11.05
21:27

Здравейте всички  :D .Преди 1 година си счупих лакътя .Правиха ми операция и ми сложиха 2 игли и един пирон :roll: .Преди 8-9 месеца ми махнаха иглите и сега си имам само пиронче :).Миналия месец бях на контролен преглед и ми казаха че ще си го носял цел живот тоест няма да го махат.Викат да съм си използвам ръката без притеснения.Да ама не. Като я натоваря малко повече и се чуства болка .Искам ако можете да ми дадете съвет за някакви налакътници или ...? :?:

21.11.05
00:12

Ами ластичен бинт ако навиеш може и да помогне а може и още да не се е въстановил

21.11.05
08:31

еми то вече цяла година мина .Освен няма да правя със свободни тежести (или ако правя с по-малки килограми).Мерси ще пробвам.

21.11.05
09:08

определено пробвай с ластъчния бинт, аз си купих един и редвоно го увивам и на 2-те китки, защото имам чуството, че не е хубаво да се вдига тежко пък китката да не е стегната, незнам мога и да бъркам по този начи, но се чуствам по сигурен :roll:

21.11.05
11:34

Дай си пасивна почивка

21.11.05
11:57

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Дай си пасивна почивка

Sorry за тъпия въпрос ама  “пасивна почивка” ??? Не съм в час:) какво искаш да кажеш :) ...

21.11.05
21:54

[quote author=“sharky”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Дай си пасивна почивка

Sorry за тъпия въпрос ама  “пасивна почивка” ??? Не съм в час:) какво искаш да кажеш :) ...

Значи да си почиваш и да не правиш нищо, щото има и активна в която може да си тренваш нещо но не на 100 %
:wink:

21.11.05
22:17

Благодаря :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1