Комбинация Амино и Протеин

21.11.05
21:35

Здравейте отново,

след като миналата седмица ви питах кога и по колко амино да взимам и вие ме посаветвахте да не пия само амино ами и протеин, за да има по-голям ефект. Е добре сега си взех и Soya Protein Shake. Пише че се разтвария 30г протеин в 300мл прясно мляко 1,5% мазнини. Та въпроса ми е дайте идея сега как да комбинирам протеина и аминото. Познати ми казаха да взимам по 15таб. амино в тренировачен ден, тъй като аминото една таблетка е 1,22мг, и някаде 10 таб. в нетренировачен ден. Кажете как да ги комбинирам тези неща като ходя 4 пъти на фитнес.

Благодаря

21.11.05
22:16

Те ти бяха писали схеми за начало,а за протеина няма значение колко % е млякото поне според мен!Ако започнеш да се съобрезяваш с маслеността по-добре да започнеш стриг хранителен режим!

21.11.05
22:41

Не се съобразиявам с % ама това мляко ми харесва... и затова него пия а и това пише в самото описание.
Въпросът ми е : колко пъти да пия в тренировачен ден протеина и колко в нетренировачен (и по кое време на деня)... и по колко грама или това 30гр на доза е добре?
А иначе аминото да си ги зимам както ми пишеше преди - 2тб преди закуска, 3 преди тренировка и 3 след тренировка ли ?

22.11.05
00:34

Може да го пиеш 1/2 след тренировка и другата половина преди лягане,а може и всичкото след тренировка,аз ти препоръчвам да го пиеш всичкото след тренировка.За да се нахрани мускула.

22.11.05
00:38

А да пия ли сутринта също протеин... или преди тренировка ?

22.11.05
09:27

Аз ти препоръчвам аминокиселините след тренировка 4-5 (2700 ако са по-малки повече) за да имаш бърза храна за мускула. Протеина час преди тренировка 30-40 гр зависи от това какво ядеш ... а иначе тоя соевия който си взел не е много добър, бавен е, той става за преди лягане да се пие. Вземи си сурватъчен! Сутрин може да пиеш и преди тренировка и преди лягане! 3 пъти е ОК все пак маса ще качваш :)

22.11.05
10:54

Ако искаш да качиш доста маса и не се притесняваш,от някоя или друга мазнина го пий след тренировка и преди лягане.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1