focussing on myself

Темата е заключена.

02.04.14
18:01

Поредният ми дневник тук, но този няма да го зарежа! Момиче на 15, висока съм 170 и 68 кг +/- 2
Цели: Отслабване и повече сила, издръжливост, по конкретно гледам това което е в огледалото, а не цифрите на кантара.Главно си тренирам вкъщи, но лятото мисля да започна да посещавам фитнес зала. Относно храненето, гледам да не спазвам диети, все пак още израствам и не искам да тормозя организма си, гледам да се храня по изчистено - без вредни храни и такива. Знаете, в училище всичко живо бяга за баници, кола и вафли :( , гледам да не съм от тези. Следя този сайт всеки ден и научих много неща, от статиите и дневниците. Много се радвам за настоящият си дневник. :D От утре започвам да описвам всичко, хранене и какви упражнения правя.

Как се храниш, когато си на училище?

02.04.14
19:29

Купувам си някакви сурови ядки, или си нося от вкъщи орехи, кисело мляко или някакъв плод понякога си позволявам шоколад или някакви бисквити или солети хрус -хрус има вече пълнозърнести :D изчерпана съм от идеи какво да ям в училище....понякога ми омръзва все едно и също.

суровите ядки, киселото мляко, плод - да, другите неща - НЕ. Солети, бисквитки - пълнозърнести или не = боклук и в двата случая. Възможни опции - да си носиш 2-3 варени яйца или някакъв друг вид леснопреносима и приготвена храна от вас :) Няма нищо срамно в това да си носиш храна .. не знам защо повечето деца го приемат за срамно

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 02.04.14 19:43.

02.04.14
20:05

Мерси много за отговорите ти :) аз също не мисля, че е срамно, носила съм си, но тъй като съм първа смяна не съм достатъчно организирана и нямам време да си приготвя нещо, ще се опитам! :D

03.04.14
09:05

Преди пролетнaтa вaкaнция в еднa кутия от нaс си слaгaх рибa и домaти и голямото междучaсие кaто идем нa лостовете потренирaме мaлко и тогaвa ям ,изобщо не ме е срaм ,и aз съмпървa смянa..Сaмо че дето стaнa един гaф кутиятa нещо пропускa и тетрaдките ...нa кино ..е нищо ще купя нови :D дaно поне мaлко съм помогнaл :)

03.04.14
21:45

03.04.14

Хранене: днес беше голяма трагедия храненето, просто така наложиха обстоятелствата, не си бях у нас целия ден
Ставане 7:30
Закуска 8:00- 8:30 : овесена каша, овесени ядки с масълце, сирене (ям по много от него :D )
после леля ми ме изкуши с нейните “питки със сиренце” изядох 3… за което много съжалявам :(
Към 12 хапнах една ябълка, беше много сочна :D Бяхме на село и трябваше да копая, бая се поозорих :D :D
Обяд 15:00-15:30: Хапнах 1 сърма :дд не ми беше особено гладно.. :/ и затова след това довърших с 200 гр кисело мляко 3,6 %
И най-накрая се прибрах! хапнах 50 гр орехи, бих 1 кафе и дойде време да си “потренираме” (по долу ще напиша)
Вечеря 21:00-21:30 : омлет от 5 яйца със сирене и шопска салата + айрян ( и 1 филиийка хляб бонус)

Тренировката
5 минути разтягане и 5 минути скачане на въже, = 10 минути загряване
1. Лицеви опори(класически) 1х10 бр./ 1х10 бр. /  1х7 бр.
2. Лицеви опори с вдигнати на пейка крака 1х8 бр./ 1х5 бр.
3. Полуклек 1х20 бр. (с 5 л. бутилка :D) 1х20 ( с 10 л.) малко смешна импровизация, ама за сега това са ми “тежестите” :D
4. https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 този клип
5. Повдигане на краката от лег 3х20
6. Повдигане на таза от лег 2 х20
7. Планк 45 сек.
  И за край скачане на въже: 8 интервала: 60 сек - скачане, 30 - почивка, като не оставям пулсът ми да се върне в нормалния ритъм
Скромничко :( . но бая се напрегнах на лицевите :D

Мнението беше редактирано от Marchita на 03.04.14 22:05.

04.04.14
21:22

04.04.14
Закуска: като вчера
Втора закуска: 1 ябълка
Обяд: супа от коприва и спанак и с пасатора стана като крем
Следобедна закуска: 50 гр лешници (печени), кафе
Вечеря: шопска салата със сирене , 6 яйца бъркани
  Движение за деня:
20 минути скачане на въже 10 интервално другите 10 ей така си скачах просто , ако се изморя спирам и пак
Като цяло днес нямам настроение за нищо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1