02.04.14
18:01
Поредният ми дневник тук, но този няма да го зарежа! Момиче на 15, висока съм 170 и 68 кг +/- 2
Цели: Отслабване и повече сила, издръжливост, по конкретно гледам това което е в огледалото, а не цифрите на кантара.Главно си тренирам вкъщи, но лятото мисля да започна да посещавам фитнес зала. Относно храненето, гледам да не спазвам диети, все пак още израствам и не искам да тормозя организма си, гледам да се храня по изчистено - без вредни храни и такива. Знаете, в училище всичко живо бяга за баници, кола и вафли :( , гледам да не съм от тези. Следя този сайт всеки ден и научих много неща, от статиите и дневниците. Много се радвам за настоящият си дневник. :D От утре започвам да описвам всичко, хранене и какви упражнения правя.
02.04.14
19:10
Как се храниш, когато си на училище?
Купувам си някакви сурови ядки, или си нося от вкъщи орехи, кисело мляко или някакъв плод понякога си позволявам шоколад или някакви бисквити или солети хрус -хрус има вече пълнозърнести :D изчерпана съм от идеи какво да ям в училище....понякога ми омръзва все едно и също.
02.04.14
19:42
суровите ядки, киселото мляко, плод - да, другите неща - НЕ. Солети, бисквитки - пълнозърнести или не = боклук и в двата случая. Възможни опции - да си носиш 2-3 варени яйца или някакъв друг вид леснопреносима и приготвена храна от вас :) Няма нищо срамно в това да си носиш храна .. не знам защо повечето деца го приемат за срамно
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 02.04.14 19:43.
Мерси много за отговорите ти :) аз също не мисля, че е срамно, носила съм си, но тъй като съм първа смяна не съм достатъчно организирана и нямам време да си приготвя нещо, ще се опитам! :D
03.04.14
09:05
Преди пролетнaтa вaкaнция в еднa кутия от нaс си слaгaх рибa и домaти и голямото междучaсие кaто идем нa лостовете потренирaме мaлко и тогaвa ям ,изобщо не ме е срaм ,и aз съмпървa смянa..Сaмо че дето стaнa един гaф кутиятa нещо пропускa и тетрaдките ...нa кино ..е нищо ще купя нови :D дaно поне мaлко съм помогнaл :)
03.04.14
Хранене: днес беше голяма трагедия храненето, просто така наложиха обстоятелствата, не си бях у нас целия ден
Ставане 7:30
Закуска 8:00- 8:30 : овесена каша, овесени ядки с масълце, сирене (ям по много от него :D )
после леля ми ме изкуши с нейните “питки със сиренце” изядох 3… за което много съжалявам :(
Към 12 хапнах една ябълка, беше много сочна :D Бяхме на село и трябваше да копая, бая се поозорих :D :D
Обяд 15:00-15:30: Хапнах 1 сърма :дд не ми беше особено гладно.. :/ и затова след това довърших с 200 гр кисело мляко 3,6 %
И най-накрая се прибрах! хапнах 50 гр орехи, бих 1 кафе и дойде време да си “потренираме” (по долу ще напиша)
Вечеря 21:00-21:30 : омлет от 5 яйца със сирене и шопска салата + айрян ( и 1 филиийка хляб бонус)
Тренировката
5 минути разтягане и 5 минути скачане на въже, = 10 минути загряване
1. Лицеви опори(класически) 1х10 бр./ 1х10 бр. / 1х7 бр.
2. Лицеви опори с вдигнати на пейка крака 1х8 бр./ 1х5 бр.
3. Полуклек 1х20 бр. (с 5 л. бутилка :D) 1х20 ( с 10 л.) малко смешна импровизация, ама за сега това са ми “тежестите” :D
4. https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 този клип
5. Повдигане на краката от лег 3х20
6. Повдигане на таза от лег 2 х20
7. Планк 45 сек.
И за край скачане на въже: 8 интервала: 60 сек - скачане, 30 - почивка, като не оставям пулсът ми да се върне в нормалния ритъм
Скромничко :( . но бая се напрегнах на лицевите :D
Мнението беше редактирано от Marchita на 03.04.14 22:05.
04.04.14
Закуска: като вчера
Втора закуска: 1 ябълка
Обяд: супа от коприва и спанак и с пасатора стана като крем
Следобедна закуска: 50 гр лешници (печени), кафе
Вечеря: шопска салата със сирене , 6 яйца бъркани
Движение за деня:
20 минути скачане на въже 10 интервално другите 10 ей така си скачах просто , ако се изморя спирам и пак
Като цяло днес нямам настроение за нищо