Добавки за качване на мускул/изчистване на мазнини

02.04.14
00:08

Здравейте! Тренирам усилено, храня се правилно, уча се, започвам да опознавам организма си. Неусетно започнах да водя много здравословен живот покрай фитнеса, но това никога не е била моята цел, а просто се оказа бонус. Тъй като в детските си години и началото на пубертета не съм се занимавал снникакъв сериозен спорт, бил съм дебел, сега си плащам за това. На 20 г съм, 178см, 85кг, тупичен ендоморф, доста широк таз...Липсва ми тази база която е в основата на едно хубаво тяло. Имам достатъчно дълъг стаж, че да знам как трябва да се храня и как да тренирам.
Преди два месеца след тежка сесия започнах режим и за 4 седмици свалих 8кг част от които бях качил покрай ученето. Режимът беше спартански, а тренировлите зверски, понякога дори двуразови. Приемах глутамин на ОН, казеин, суроватка и най вече енергия получих от СТИМУЛАНТ Х. Много съм доволен от тези продукти. Стимуланта ми даде сериозен енергиен ритник, но искам нещо още по-силно. Обмислям Анимал Кътс. Добра идея ли е? Успях да изчистя доста и да поразвия мускулатурата си.
След изкаран месец и половина на супер стриктен режим доста позичистих паласките и корема, а подобрението в широчината на гърба е очевидно,но определено има още доста работа. Кожата ми не е особено еластична попринцип и това още повече ме кара помякога да се чувствам отпуснат.
Обаче сега мотивацията ми се е поизпарила, а без енергетицоте от стимуланта доста съм занижил интензитета ма тренировките за последните две седмици. Реших че трябва да ги изкарам по-лежерно за да се подгптвя психически за последващите сериозни тренировки. Пък и замърлавявам режима от липдата на мотивация и това ме изнервя...
Сега от понеделник се започва пак разбивацията. Но ми се иска да взема някакви сериозни добавки.
Протеините, аминокиселините, глутамина и казеина са ми качествени и тях си ги възприемам като част от хранителния режим. Тъй като изчистването на мазнини се забавя значително мисля сега да вдигна белтъчините, за да кача още мускул. Чистенето остава на заден план и след месец и нещо пак ще прпдължа с него.
Не съм ходил на изследвания, но определено не съм от хората със супер високи нива на тестостерон. Затова обмислям тестостеронов бустер.интересува ме конкретно анимал серията- дали да взема Мстак и да го комбинирам с още нещо: анимал пъмп/ креатинова добавка или нещо дрруго? Или направо да взема един анимал тест? Важно ми е да има някакъв  енергетик, защото не знам дали заради внушение или нещо друго, но дори една доза no-explode ме вдига на крака. Със стимуланта 4-5 от 6 тренировки на седмица бяха много задоволителни, а сега от 6 са 3 приличните тренировки.
Надявам се да съм бил ясен и да успеете да ме посъветвате.
Благодаря.

Темата беше редактирана от Недялко Кънев на 02.04.14 00:11.

Не съм сигурен, че успях да разбера дали търсиш енергетик за покачване на енергията или бърнър, с който да изчистиш мазнините. Понеже има разлика в двете категории продукти.

Animal Cuts e по-скоро бърнър, а не енергетик. Да, дава енергия, както всички термогеници, но част от съставките му са насочени към подпомагане на отслабването. StimulantX от своя страна си е енергетик.

казано от Недялко Кънев на 02.04.14, 00:08:

Чистенето остава на заден план и след месец и нещо пак ще прпдължа с него.

Ако съдя по този цитат, търсиш енергетик. В този случай можеш да разгледаш:
Cellucor C4
Dymatize Xpand X2
Pure Nutrition Black Jack

Но е притеснително, че разчиташ толкова много на енергетиците да ти направят тренировката качествена. Подобен род “пристрастяване” рано или късно ще доведе до негативно влияние върху организма. Гледай да правиш почивка от подобен род продукти, доста натоварват организма.

За тестостерона - виждам, че си на 20 години. Според мен е напълно излишно да търсиш стимулатор, но ако си твърдо решен, аз останах доволен от Testamax.

03.04.14
13:49

Според мен точно чист фетбърнър си му трябва. Всичките термогенни дават достатъчен прилив на енергия като добри впечатления имам от Slim Fx, Fyre (Original) и Detonatrol.

Благодаря Ви, момчета. Сега се поосъзнах какво трябва да направя. Въпреки скромните 1700 калории, на които бях месец и половина, в гръб гърди имах значителен прогрес. Затова май е най-добре да си карам на по-малко калории, но определено ще вдигна протеина. Въглехидрата си остава 70-80гр на ден. Сега ще се фокусирам върху изграждане на мускул, а изчистването ще дойде като бонус. Май това е начинът да доизчистя. Ще карам така месец и половина + бърнър и тестостеронов стимулатор. После ако има нужда ще мина пак на зверския режим. За сега намалявам кардиото от 6 на 3 пъти седмично ( 2 от които са след редовните тренировки по 20минс, а третия ми е 9-10км в планината). Дано да продължа да се развивам без да трупам мазно.
Иначе почивка от стимулантите направих едномесечна. След този месец и половина ще направя двуседмична почивка и ще взема бустерче и монохидрат. За сега май нямам нужда от монохидрат ( не съм чел за него честно казано ).
Ако имате някакви забележки, ще съм много доволен да ги чуя.

04.04.14
18:43

Мисля, че ще сгрешиш с тези 1700 калории. В началото е възможно да има голям ефект, но в дългосрочен план ще се отрази по-скоро негативно (не само за здравето).

Сега ги вдигам приеманите калории но само под формата на протеин. Тези 1700 калории ги фиксирах така, защото се познавам и знам колко демотивиращо ми действа бавния прогрес при отслабването. Още повече, че уча и ми предстоят сесии и определено няма да мога да чистя тогава.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1