Предложение за нов раздел

Здравейте,

В нашите среди казваме, че инициативността в краткосрочен план се наказва, но в дългосрочен се изплаща.
Разглеждам разделите и срещам много полезна информация, както във форума, така и в статиите. И сред всичките теми, ориентирани в посока правилно хранене, навици, спорт, които могат да се обобщят като “здравословен начин на живот”, все още ми убягва една част, а именно: здравето и красотата. Факт е, че здравето отвътре личи отвън, но невинаги е достатъчно. Годините, външните фактори, някои травми, все пак оказват негативно влияние и тогава се налага да се прибягва до козметични процедури.
След дългата аргументация, бих предложила да има един обобщаващ раздел “Здраве и красота”, в който да се споделя и обменя опит за поддържане на фигурата и визията чрез други методи: козметики, масажи, СПА, епилация...
Вярвам, че коментарите под статиите в тази насока са много полезни, но изискват дълго търсене, а някои от мненията са ценни.

Благодаря! :)

Подкрепям с 2 ръце :)

04.04.14
13:00

И аз подкрепям. Така ще се допълни цялостното изграждане на тялото - то е комплексно нещо и не свършва с формата на фигурата. Без това от месец се замислях да пускам тема в дамската секция за съвети, как да си поизпъна кожата на лицето, за да съответства на оформящото ми се готино тяло. (grin)

Мнението беше редактирано от Debel Lebed на 04.04.14 13:01.

Как виждате такъв раздел, без да съдържа “здраве”, тъй като имаме вече такъв? И също така, унисекс или разделен по пол?

05.04.14
18:27

Унисекс, та да не се стесняват мъжете :D

казано от Димитър Михайлов на 05.04.14, 10:34:

Как виждате такъв раздел, без да съдържа “здраве”, тъй като имаме вече такъв? И също така, унисекс или разделен по пол?

Да, наистина има, но не касае темите, които могат да се обобщят в раздел “красота”. И може да е кръстен просто така: “красота” или “съвети за красота”.
Аз поне го виждам унисекс- някои от въпросите със сигурност касаят и двата пола, като чиста и здрава кожа например, хубав тен, бели зъби, третиране на петна, пъпки и т.н.... А за конкретни и по-специфични питания едната или другата част ще е по-активна в зависимост от темите. :)

06.04.14
13:05

Ами да - подраздел в раздел “Здраве”.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1