04.04.14
11:14
Здравейте! Днес (4.4.2014год.) след дълго мислене реших да си направя най-накрая дневник. Първо поздравления за всички колеги, които са все така нахъсани и упорити в тренировките, а и не само.
Накратко за мен: Казвам се Георги от гр. Пловдив и съм на 17 години ( Юни 18 (party) ). Преди 2 и половина години положението ми не беше никак розово.. тежах цели 115кг. :( Тогава тренирах борба, но някак си не се чувствах щастлив. Един ден реших, че ще се взема в ръце и започнах да ходя на фитнес, но както всеки един нов в залата ме беше срам да ходя сам в началото и затова все си търсех някои за компания. В течение на 11 месеца успях да сваля 30 килограма с доста пот и усилия. През това време съм тренирал също и бокс, кикбокс. Общо взето накратко това е историята ми, близо година и половина вече се занимавам предимно с фитнес, отчасти и стрийт фитнес (когато съм закъсал финансово или нямам възможност да отида до залата).
*Приемам съвети, препоръки и критики с отворени обятия! :)
Мерки:
Височина: 184см
Тегло: 83кг.
Талия: Малко по-късно ще измеря и напиша
Гръдна обиколка: Малко по-късно ще измеря и напиша
Предмишница: Малко по-късно ще измеря и напиша
Ръка: 38см
Какво искам да постигна?
Свалих ненужните ми килограми, но както са казали хората.. колкото повече постигаш, толкова повече започваш да искаш. В момента харесвам тялото си, но не съм напълно доволен от резултата. Искам да кажа, че може да се постигне още доста на чиста основа. Тук е момента да спомена, че не съм взимал абсолютно никакви добавки. Малко странна личност си падам и кажи, речи постоянно съм на някакви мои режими.
Ядене за днес:
08:50 - 2 филии под формата на двоен сандвич, намазани с малко масло и 2 големи парчета бекон
11:25 - Ориз (+ моркови и лук), половин краставица и пилешко бутче (без кожата)
12:00 - Зелена ябълка
18:10 - 3 яйца (белтъци)+ 2 кюфтета и ориз както по-горе
20:15 - Зелена салата
21:00 - Кисело мляко 1%
Тренировка: Гърди и рамо
- Доста отпаднало се чувствах по време на тренировката, понеже около 2 седмици нямах възможност да ходя на фитнес. Достигнах едва до 90кг на лежанката, но с повечко повторения станаха нещата. Понеже бях и леко притиснат от времето успях да вкарам само 3 упражнения за рамо по едно за предно, средно и задно.
П.С - За да не спамя постоянно ще допълвам нещата, чрез редактиране на поста.
Темата беше редактирана от Георги Божев на 04.04.14 23:03.
04.04.14
13:07
Поздравления за успешното сваляне и волята да го осъществиш! :) Ако ти се слагат снимки, сложи някоя “преди-сега”, ще ми бъде интересно.
04.04.14
23:00
Разбира се, че може. Заповядай! :)
Мнението беше редактирано от Георги Божев на 04.04.14 23:00.
05.04.14
09:33
Мерси, успял си. :)
05.04.14
10:30
Успех, Георги! :)
06.04.14
00:26
Благодаря, Димитър! :)
Хранене за деня:
10:30 - Кисело мляко 1%
12:30 - 3 яйчни белтъка, около 50 грама ориз с морков, пилешко бутче без кожа, 2-3 парчета тележки салам и 1 парче сирене
13:30 - Една лъжица мед преди тренировка
20:00 - Зелена салата от марули, тележки салам, 1 белтък и малко сирене
Тренировка: Гръб
Тренировката като цяло днес беше доста стабилна, включваше гребане с прав лост, мъртва тяга, дърпане на скрипец и дърпане зад врат. Реших да си дам известно време почивка от залата, около 20-30 дни. Желанието ми е да се позанимавам малко със стрийт фитнес, понеже вече ме гони страшно еднообразие.