freak fit girl

Темата е заключена.

02.04.14
10:59

Здравейте!
Реших да си направя дневник за да си вдигна мотивацията. Наскоро претърпях инцидент, който ме лиши от фитнес и нормален начин на живот за месец. Изгорих си бедрата - 3-та степен и лежах в болница, където не ставах от леглото и ядях шоколади и сандвичи.
Вече съм изписана, но още не тренирам, защото съм с превръзките и новата кожа още е много крехка. Мисля да се върна във фитнеса след седмица - две.
Да разкажа за себе си.Висока съм 160см, на 23 години. В момента съм 55 кг. Целта ми е да се върна на 50, а може би да стигна и 48-49. До преди месец тренирах 4 пъти седмично. Спазвах режим - сутрин въглехидрати плюс протеини, в остатъка от деня пилешко, риба или варива плюс зеленчуци и междинни хранения кисело мляко или сушени плодове. Тренирах сериозно от 4 месеца. Преди това наблягах на кардиото.
Добавки : доскоро приемах fat burner syntrax FYRE и течен ел карнитин. Сега съм си взела fat burner Ripped Freak, но не съм го започнала. Въпросът ми е мога ли да започна да го пия преди да се върна във фитнеса. Вкъще се опитвам да поддържам поне горната част с дъмпели и лицеви. Да го пия ли преди такава “тренировка”?
Пак започнах да се храня нисковъглехидратно от няколко дни. Заместих пълнозърнестия хляб сутрин с шейк от прясно мляко, суров белтък, мед и смлени орехи. През останалата част от деня ям пилешко или риба плюс зеленчуци. Алкохол пия рядко.

06.04.14
13:32

Здравейте!
Последните 5 дни спазвах НВД стриктно, но в събота излязох на РД и се започнаха едни сандвичи, сладкиши, торти и вино. Сега се чувствам изтощена и натровена. Днес ще хапвам кисело мляко и за вечеря малко пилешко.
Лекарите ми разрешиха да започна да тренирам леко, когато ми свалят бинтовете в края на другата седмица. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1