Мнение за Омега 3 и Витамини.

26.03.14
08:24

Здравейте,

Искам да ви попитам какво мислите са следните два продукта:

- All Max Nutrition Vitaform
- All Max Nutrition Omega 3

Ето линк към състава на витамините:

http://www.allmaxnutrition.com/wp-content/themes/allmax/images/products/sfp/vitaform_un.png

Питам специално за тях, защото мога да си ги взема на добра цена.
Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от mutangi на 26.03.14 08:33.

26.03.14
10:13

1. Omega 3 мастните киселини. Съвсем нормално рибено масло със стандартно съдържание на EPA/DHA. Ако цената е добра взимай.
2. Vitaform. Какво не ми харесва:
На пръв поглед са нещо повече от дейли формула, ала като се загледаш ще забележиш ,че:
- Стигат за 30 дни при съвсем умерен и препоръчителен прием. Посочения състав е за 2 таблети все пак.
- Б-витамините са към 100% от DV. Което ми се струва крайно недостатъчно, дори и да бяха за баба ми. Това важи и за другите витамини.
- Магнезия е оксид (почти нулева усвоимост) , а калция е в две форми, една от които карбонат. За въпросните две форми на тези два минерала може малко да се поспори дори дали не са вредни, за*би това, че нямат приложение.
- Хубаво е наистина ,че са добавени екстракти, ала нима мислиш, че ще усетиш растителни екстракти в съдържания от 10-20-30 мг ?

26.03.14
10:28

Много благодаря за изчерпателния отговор.

Би ли ми препоръчал витамини?

27.03.14
11:14

Това как ви се вижда?

28.03.14
14:19

Добри витамини са: Orange Triad, Super Vit-Mineral Pak, Anavite, Adam, Opti-men.

31.03.14
11:13

Opti-men-ите на нашия пазар не струват.

31.03.14
22:34

казано от Strelok91 на 31.03.14, 11:13:

Opti-men-ите на нашия пазар не струват.

Мнение за  Animall Pack?

01.04.14
09:29

Абсолютно същото. Не един път съм казвал, че в пакчетата освен b6 (нам за кво ти е, а и частност е без пари) всичко е в изключително слаби дози. На пазара има поне няколко варианта от типа One a Day , които да са по-концентрирани. Има някакъв аминокомплекс и няколко треволяка, ала са в съвсем хомеопатични дози. Единствения плюс е ,че са пакове. Казвано е в стари теми, че не може да се сравнява тип всичко в едно таблета с пакет изолиран б-комплекс, витамин ц, витамин е и etc., ала и така да е формите на витамините в случая са синтетични, минералите са в слабо усвоими съединения, треволяците (не са стандартизирани екстракти за въпросно съдържание) , аминките ще са слаби и на баба ми. Преди време са били малко по-добри, като бленда, ала вече са пълен шит :D Питай Кольо какво мисли за анимал пак, тва му е един от любимите въпроси.
пс. Отново цинк и магнезий са оксиди...не ги е срам

Мнението беше редактирано от Strelok91 на 01.04.14 09:30.

06.04.14
18:27

И аз искам да попитам за читави витамини, защото съм си взимала на universal Daily Formula, обаче ми се струва че от тях започнаха да ми излизат пъпки по лицето и спрях да ги пия след 7-8-ми ден.

06.04.14
19:02

казано от the_powerpuff_girl на 06.04.14, 18:27:

И аз искам да попитам за читави витамини, защото съм си взимала на universal Daily Formula, обаче ми се струва че от тях започнаха да ми излизат пъпки по лицето и спрях да ги пия след 7-8-ми ден.

Аз в момента ги пия и нещо ръцете по точно предмишниците ми се изринаха много гадно... едни малки червени пъпки .... но не се замислих ,че може да е от тях .

Мнението беше редактирано от Master Admin на 06.04.14 19:02.

Витамини за момче - Anavite (само че излизат соленко), а за момиче - Multi mega stack (поне жена ми е доволна от тях).

07.04.14
17:46

Now Foods - Multi-Food Complex не са в мега дози, но поне на хартия са от естествени източници, което е по-ценното мисля :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1