21.11.05
23:21
Здравейте колеги. :)
В момента гърба ми е схванат и сигурно няма да тренирам минимум 1 седмица. Въпроса ми е следния - да продължавам ли да приемам хранителни добавки през този период на възстановяване?
Естествено щом искаш да се въстановиш но ако си се храниш както трябва са напълно излишни в твоя случай а и те са именно добавки а не заместители на храненето
22.11.05
01:58
Храня се колкото е необходимо, но травмата ми не е предизвикана от тренировките. Смятам през този период да не приемам суплементи докато не възобновя пак тренировките.
Еми щом се храниш достатъчно въпроса е излишен няма нужда от суплементи освен такива за по бързо въстановяване
22.11.05
12:40
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Еми щом се храниш достатъчно въпроса е излишен няма нужда от суплементи освен такива за по бързо въстановяване
Ами приемам креатин. Дали той ще спомогне за по-бързо възстановяване? :roll:
[quote author=“DooM_MasteR”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Еми щом се храниш достатъчно въпроса е излишен няма нужда от суплементи освен такива за по бързо въстановяване
Не братле освен да зареди мускулите с креатин друго надали ще ти помогне
22.11.05
23:40
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“DooM_MasteR”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Еми щом се храниш достатъчно въпроса е излишен няма нужда от суплементи освен такива за по бързо въстановяване
Не братле освен да зареди мускулите с креатин друго надали ще ти помогне
Добре, благодаря за съветите. :lol: