22.11.05
16:51
Аз си мисля. че когато не се чувстваме добре по-добре да пропуснем тренировката отколкото да правим непълноценна такава това важи не само при болест. В момента съм малко болен и се чудя дали да пропусна тренировката си , макар че не ми се иска, защото тренирам редовно от скоро от 2 седмици и не искам точно когато съм се амбицирал пак да спирам, защото знам че началото е по-трудно.
Все пак от една непълноценна тренировка няма никаква полза нали така!
При тежки физически натоваравания имунната система спада, и ефекта ще е обратен от тренировката, повярвай ми правил съм грешката да тренирам когато съм бил болен.
Аз нямам точно определени дни за тренировка, когато не се чувствам добре(умора, настинка и т.н.) - пропускам. Наистина от непъноценна тренировка смисъл няма.
[quote author=“kaviar”]Аз си мисля. че когато не се чувстваме добре по-добре да пропуснем тренировката отколкото да правим непълноценна такава това важи не само при болест. В момента съм малко болен и се чудя дали да пропусна тренировката си , макар че не ми се иска, защото тренирам редовно от скоро от 2 седмици и не искам точно когато съм се амбицирал пак да спирам, защото знам че началото е по-трудно.
Все пак от една непълноценна тренировка няма никаква полза нали така!
Аз лично правя яко кардио.С тежести няма как да тренирам,но с
аеробиката оздравявам по-бързо
Зависи от силата на настинката обикновенно си правя трена ноако е по силна пропускам щото не мога нито да се съсредоточа нито ще мга да се въстановя
22.11.05
20:17
Зависи как се чувствам, но се старая да не пропускам. Ако се чувстваш отпаднал, по-добре си остани у вас. Възтановяване след трен може да се получи само при здрава имунна система. Ако се озориш като си болен, може даже да имаш обратен ефект
P.S. Четох, че си тренирал при бат Делчо на басейна. И аз също, жалко, че се разтури там работата
23.11.05
20:28
аа пълна глупост е да тренираш докато си болен..никога ама никога не съм тренирал при такива обстоятелства.. :shock:
[quote author=“Bon4ev”]Аз съм с лека настинка но не ми пречи да тренирам :P 8)
Не е в това проблема а във въстановяването .При настинка е забавено и трябва да се вземе впредвид щото за следващата може да се окажеш недостатъчно въстановен а оттам отрицателен ефект