01.04.14
18:22
казано от Сашо Иванов на 01.04.14, 18:14:
И аз преди време имах проблеми с ерекцията,и едни приятели от Англия ми изпратиха желе,мисля че се казваше суперагра”“-направо бях като звяр,лошото е само ,че все още го няма тук в БГ,да се надяваме скоро и тук да го продават!Иначе съм пробвал какви ли не хапове,но ефекта не беше като това желенце!
При него проблема е друг. Що се касае хаповете, то аргинина върши работата, който освобождава азот и разширява кръвоносните съдово, като левитра, виагра и т.н. Аргинин и си номИр ИднО.
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 01.04.14 18:23.
казано от Carbohydrate на 01.04.14, 18:22:
И аз преди време имах проблеми с ерекцията,и едни приятели от Англия ми изпратиха желе,мисля че се казваше суперагра”“-направо бях като звяр,лошото е само ,че все още го няма тук в БГ,да се надяваме скоро и тук да го продават!Иначе съм пробвал какви ли не хапове,но ефекта не беше като това желенце!
При него проблема е друг. Що се касае хаповете, то аргинина върши работата, който освобождава азот и разширява кръвоносните съдово, като левитра, виагра и т.н. Аргинин и си номИр ИднО.
Само дето аргинина няма нищо общо с изброените от теб лекарства, възможно е да има слабо влияние върху ерекцията, но не би помогнал при сериозен проблем, докато останалите работят чрез инхибиране на ензима PDE5 и са много по-ефективни.
01.04.14
19:17
казано от Valdis на 01.04.14, 18:55:
казано от Carbohydrate на 01.04.14, 18:22:
Само дето аргинина няма нищо общо с изброените от теб лекарства, възможно е да има слабо влияние върху ерекцията, но не би помогнал при сериозен проблем, докато останалите работят чрез инхибиране на ензима PDE5 и са много по-ефективни.
Да, разбирам, че ензима се блокира от левитрата и т.н. имах предвид разширяването на кръвоносните съдове, което е от Голямо значение и също го пише в листовката...
Мдам, като е мек, с разширяването на кръвоносните съдове ще стане малко по-малко мек. :D Ерекцията е доста по-сложен процес от просто разширяване на кръвоносните съдове.
01.04.14
19:57
Като нямаш желание и ливитрата няма да ти помогне...от 20 млг))
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 01.04.14 19:58.
За съжаление не мога да потвърдя или отрека, личния ми опит с подобни медикаменти е равен на нула. :D Ама като няма мерак за какво по дяволите би пил хапче за ерекция?
06.04.14
23:47
Аз имам желание, просто самочувствието ми е равно на 0 в момента. До преди две години близо имах работа, цел която преследвах и приятелка, която обичах. След това целта ми не се осъщесви, обърках я с друга згреших. Влязох в друг университет, без да помисля. С нея отношенията ни бяха оптегнати. Разделих се с нея, след време почувствах че си я искам обратно а и тя самата клонеше към раздяла. Твърде дълаг перйод да си дадем време искаше от мен. И аз реших че така е най-добре. После тръгна по други мъже, направо откачи (а през това време искаше да се съберем и ми звънеше). Аз правих няколко опита да се събера с нея. И все я отблъсквах след време. Нямах и вече доверие, и след последния път като се събирахме тя ме ядоса. Видях я една вечер как пред очите ми се сваля с един, може би до някъде го заслужавам като наказание че не бях ориентиран дълго с нея ли искам да съм или не. Но и тя не си е седяла кротко, и не ми даваше мн. време за размисъл като всеки месец имаше нов приятел. Ядосах се, прибрах се и във фейсбук и написах каква е за мен, всичко. Със жестоки обиди, тя след два дена го видяла. Изобщо дори не ме и търсеше. А преди телефона ми прегряваше от нея. Баща и се намеси, тя му казала някой неща. И така всичко приключи със жестока омраза. След това разбрах, че ходела и се предлагала на мъжете за секс. Това тотално ме отврати, последния път като сме били зедно го правила и кои зна дали не го е правила и преди. Все едно тоя човек, който познавах е бил нещо съвсем друго. А аз иначе осещах лек проблем с ерекцията (малко преди Нова Година), но след това което се случи тотално умря. И сега само да ми мине лека мисъл за нея, имам чувството че тонове гадост и самоунижение се исипват върху ми. Цялото ми самочувствие се изпари, и капка няма вече от него. От там идва проблеми, и нз просто как да се справя като в момента няма нищо, което да ми даде някакъв стимул да продължа. Работя на едно място в момента, колкото да не съм си вкъщи. А имах планове да опитам на място където бих искарвал повече пари, но уви там където мислех да пробвам е по-сложно и с това апатично състояние нз. как да пробвам изобщо. Тя си живее живота сега, учи, копунясва, има си приятел а спи с кой зне зад гърба му колко народ. А не е нищо особено, не знам как се докарах до тук заради нея.
07.04.14
11:19
Големи филми, голямо самосъжаление, голямо нещо бе човек!
Я да ги разкараш тия глупости от главата си, че си на път да луднеш. Все едно други жени няма. Какво толкова я мислиш тази?
Някаква дето се държи като парцал - пфу! То си е за нея...после такива като нея пишат в разни форуми за лична драма колко им е кофти живота. Ама то и ти си на това дердже в момента. Я горе главата, абе горе и двете и се хващай да вършиш нещо градивно а не да мислиш за някаква фльорца.
Мнението беше редактирано от Светослав Илиев на 07.04.14 11:19.
08.04.14
05:24
Измъчвам се че не мога заради тоя проблем да създам връзка от много време. А това пък пречи да я забравя още повече. Докато тя си е щастлива има си приятел и си живее живота. Страхувам се да не остана сам, ходех малко с една. Днес скъса с мен, тя си беше доста развалена като човек де. Имам на предвид че си е к..ва, но се познаваме от бая време. И уш ходехме, но аз не можех след първия път да правя втори път секс с нея (мислите ме връхлитаха на макс, а и тя не ме привличаше много). По принцип много не ме привличаше, но преди не съм имал проблем с това колко ме привлича някоя. И днес тя ми каза понеже я питах защо че било заради проблема ми. Че нямало да се оправя, че не съм имал воля. Но не знам просто, дали ще бъда вече някога с някоя. Аз малко я държех на страни, опитваше се леко горе долу да ме контролира на моменти. Да се възползва от проблема ми, и понеже не потдадох явно това я отблъсна. Не знам страх ме е че ще си остана сам до края на живота си, и то заради една пълна глупост. Някак ще трябва да свикна със самотата. Бившата и тая ме докараха до тук, преди да тръгна с нея, първия път още когато се яви проблема но още не знаех че е това тя се ядоса и ми викна, и това също някак ми въздейства освен мисълта за бившата. А с бившата, се виждах само за секс по това време, и нямах засечка. Но накрая почна да си се проявява изобщо заради мислите, за другите мъже с които е била. След тва и чувството за вина и се нагодих.
Мнението беше редактирано от Ivan Petrov на 20.04.14 19:02.
24.04.14
18:33
Пичове помагайте,и аз имах същия проблем,и се чуда ко да взема като стимулант,някои от колегите ми ,ми препоръчаха някво желе LOVETRA,било същото като левитра,само че по-хубаво ,някой пробвал ли е да каже?
24.04.14
19:03
Мъже, какво ви става. Я направете малко тежък физически труд, ще видите какво значи тестостерон...ставате като докер след смяна- чували сте това, нали! Е, наистина е така!
24.04.14
19:26
казано от Carbohydrate на 24.04.14, 19:03:
Мъже, какво ви става.
Очевидно нищо. :Д
24.04.14
19:41
Я направете малко тежък физически труд, ще видите какво значи тестостерон...ставате като докер след смяна- чували сте това, нали! Е, наистина е така!
Мда, пиеш 2 ракии, лягаш и заспиваш като труп направо с кофража :)
24.04.14
19:54
казано от James Hinks на 24.04.14, 19:41:
Я направете малко тежък физически труд, ще видите какво значи тестостерон...ставате като докер след смяна- чували сте това, нали! Е, наистина е така!
Мда, пиеш 2 ракии, лягаш и заспиваш като труп направо с кофража :)
:D , трябва да си знаеш възможностите. То, със всичко е така - при недостиг- “не става”)) и при излишък също )))
П.П. има ли ракия...просто забрави...мъжки приказки...без жени))))
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 24.04.14 19:55.