Идеи за подобряване на издръжливостта?

09.04.14
19:24

Здравейте приятели. Имам сериозен проблем с издръжливостта. На кратко за мен... 25г. Рръст 190 кг 105, вече 100.. До скоро водих лош начин на живот, а именно ходене на 1км на работа с кола, ядене 1ж двевно мазни фаст фууд, цигари. А до преди 3г имах повече движение, фитнес. Ползвал съм стероиди. Сега ходя да тренирам 3 пъти на седмица. 30мин кардио. Спрях цигарите, сладкото и мазното. Ям 4 5 пъти дневно. Сега за проблема. Лесна умора и ужасна жажда по време на фитнес. Кръвно налягане в норми,  но пулса ми е около 90-95. На какво се дължи липсата на издръжливост ? Благодаря

Carbohydrate

09.04.14
20:18

Ненужните на организма неща просто отпадат. Така, ако не си използваш оная работа и тя ще отпадне))). Нали ме разбра. Трябва просто редовен тренинг.

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 09.04.14 20:18.

09.04.14
20:47

казано от Carbohydrate на 09.04.14, 20:18:

Ненужните на организма неща просто отпадат. Така, ако не си използваш оная работа и тя ще отпадне))). Нали ме разбра. Трябва просто редовен тренинг.

Много добър пример..

10.04.14
00:45

Тялото се състои и от енергийни канали, които лесно се задръстват при твоя начин на живот. Ако се грижиш за тялото си и го възприемаш като скъпоценно, то ще те слуша и ще ти се подчинява. Примерите с коли са ми любими, например на един мерцедес ако не му сменяваш редовно повредените и износени части, ако не му сипваш хубаво масло и тн. ще те остави на пътя.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1