09.04.14
17:27
Здравейте нуждая се от програма за начинаещ. Тренирал съм 2-пъти за по +-1/2 месеца преди години. Програмата трябва да е в 3 или максимум 4 дена. Желая да наблегна на гърди и ръце. Гледах какви ли не програми, но така и не си намерих някоя която да кажа да тя е ...
Искаше ми се да избегна програма с Лежанка, но според мен е невъзможно. Лежанката ми е изключително трудна не знам защо, но едвам съм вдигал 40 - 45 килограма. Примерно пък за гръб скрипеца почти съм го пълнил, не знам колко килограма е.
1.95висок/ 84 килограма.
09.04.14
20:05
http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti - примерно. В сайта има много.
Колкото до лежанката и това, че ти е трудна, спред мен трябва да наблагаш на движенията, които са ти слаби, а не да търсиш начин да ги избягваш. Точно по този начин се получава дисбаланс. И какво, като вдигаш 40 килограма на лег. Все от някъде трябва да се започне. Няма значение дали е 30,40 или 100, важното е дада започеш от някъде и да полагаш труд за да не си останеш “там”
10.04.14
01:14
Лежанката ти е трудна ,щото те е страх от нея.Kато започнеш да овладяваш техниката, ще ти стане любима,гарантирам.