09.04.14
16:06
Здравейте! Мисля да си направя една 2-3 седмична диета само плодове зеленчуци малко млечни продукти(извара най-вече) и евентуално супа. Обръщам се към вас, защото не знам дали е правилно съставена целта ми е да сваля 3-4 макс 5 килограма сега съм 81кг. висок 1.78. Искам да си изчистя малко корема и по-големия проблем да сваля паласките, та искам да попитам ако всеки ден правя корем+паласки+нормалната ми силова тренировка+кардио дали ще е проблем ? Програмата ми е
1 ден - гърди+рамо
2 ден - гръб+трапец
3 ден - почивка
4 ден - крака
5 ден - ръце+корем+паласки
Като след всеки ден имам 20 мин. кардио (колело или пътека ще ми препоръчате за по-бърз и сигурен ефект)
Последният ми въпрос към вас е относно ръкавици искам да си намеря цели ръкавици, защото на някой упражнения хвата ми е малко по-нагоре и ще ми е по-удобно с цели ръкавици, ако може link. :)
09.04.14
16:52
Мисля, че си събрал от няколко места части на режими и си опитал да извлечеш най-доброто за себе си. Резултатът обаче няма да ти хареса, ако въобще има такъв.
Съветвам те да се абстрахираш от диети за 2-3 седмици, а да погледнеш тези инструкции и да си съставиш адекватен за теб режим. Не е сложно, но ще отнеме повече време, за да постигнеш желаното.
10.04.14
21:07
За режима разбрах, а ще може ли да изразите мнения и по другите въпроси по-точно ме интересуват ръкавиците. :)