Днес тренировка 30 минути, упражнения със собствено тегло, утре тичане сутринта.
Храна:
08;30 кафе с мляко и лъжичка кафява захар
10;30 зелена салата с краставица, зехтин и оцет; 80 гр бяло пилешко месо в сос от топено сирене, който не ядох и го изчистих от месото доколкото можах
14;00 100 гр пушен свински бут, една краставица с оцет и малко зехтин
17;00 70 гр лешници
20;30 зелена салата с краставица, зехтин и оцет, 3 супени лъжици царевица, 80 гр пилешка шунка
Сутринта тичане, после обикаляне по магазините, и накрая разходка, краката ме болят ужасно много сега. Храната е зле днес:
08;00 кафе с мляко и лъжичка кафява захар
10;00 2 варени яйца
13;00 70 гр лешници
19;00 домашно суши
Спах 10 часа, не съм толкова много последно време, и едвам отлепих сутринта. Тежеше ми на корема и бях цялата подпухнала, та реших по- леко с храната днес, иначе ми е почивен ден, малко се разходих.
09;00 кафе с мляко и лъжичка кафява захар
10;00 200 гр кисело мляко, 40 гр орехи, половин чаена лъжица мед
14;00 зелена салата със зехтин, оцет, половин домат, 2 супени лъжици царевица, половин консерва риба тон в собствен сос, към 70 гр
16;00 мляко с нес
19;00 като в 14;00, но с краставица, а не домат
Абе като го погледна така, май не е много леко яденето, но ми спадна тежестта. Утре майка ми ще прави пица, та да не се мина и аз ще си направя, но с блат от трици.
Хора, днес храна няма да описвам, защото то взе, че стана cheat day… Както и да е. Наминавам, защото днес стават точно 3 месеца от спазването на режима ми, през 2 седмици си взимах мерки със сантиметъра и така като за едно цяло тримесечие мисля, че е време да споделя публично резултатите, че едва ли някой се занимава да отваря мерките по профилите. Та така:
ръка -5 sm
гръдна обиколка -15 sm
талия - 10 sm
долна част на корема - 13 sm
ханш - 13 sm
бедро - 6 sm
Бедрата са ми най- голям проблем, а пък най- малко от тях, надявам се, че упоритите мазнини там ще се стопят по- бързо с тичането.
06.04.14
15:57
БРАВО !!
Поздравления за добрите резултати Снежи (F) .
Но не се увличай с разтоварващите дни. 1-2-3, до колко ще стигнат на седмица. Знам, че каза само тази седмица, но е много лесно човек да се хлъзне в тази плоскост. Според мен храната като цяло ти е малко. И наистина, както каза Адриана няколко пъти, вкарай малко повече протеинче. Половин консерва риба тон е добре за салата, но трябва да има и още храна след това. Пиша всичко това съвсем доброжелателно. За себе си считам за голямо постижение това, че спрях да се хвърлям от преяждане към глад и обратно. Дано да не е временно. Живи хора сме, нормално е да ни се случи и да хапнем малко повече. Празници, хормони, настроения, много неща могат да станат повод за такова нещо. Приеми го за малко глезотия и продължавай по избрания начин. Несвалянето 1 седмица само, според мен не е повод за допълнителни рестрикции на хранителен режим. Ако продължи по-дълго мислиш за промяна, но не за още намаляване на храната.
Пожелавам и на двете ни търпение и постоянство. Ако ги имаме ще успеем да постигнем целите си.
Още веднъж браво за постигнатото и чакаме още подобни отчети :) .
казано от Лиана на 06.04.14, 18:49:
Поздравления за добрите резултати Снежи (F) .
Но не се увличай с разтоварващите дни. 1-2-3, до колко ще стигнат на седмица. Знам, че каза само тази седмица, но е много лесно човек да се хлъзне в тази плоскост. Според мен храната като цяло ти е малко. И наистина, както каза Адриана няколко пъти, вкарай малко повече протеинче. Половин консерва риба тон е добре за салата, но трябва да има и още храна след това. Пиша всичко това съвсем доброжелателно. За себе си считам за голямо постижение това, че спрях да се хвърлям от преяждане към глад и обратно. Дано да не е временно. Живи хора сме, нормално е да ни се случи и да хапнем малко повече. Празници, хормони, настроения, много неща могат да станат повод за такова нещо. Приеми го за малко глезотия и продължавай по избрания начин. Несвалянето 1 седмица само, според мен не е повод за допълнителни рестрикции на хранителен режим. Ако продължи по-дълго мислиш за промяна, но не за още намаляване на храната.
Пожелавам и на двете ни търпение и постоянство. Ако ги имаме ще успеем да постигнем целите си.
Още веднъж браво за постигнатото и чакаме още подобни отчети :) .
Здрасти и мерси за коментара :) Определено нямам намерение да се отпускам, имам си някаква цел и този път ще я гоня до последно, без значение колко време ще ми отнеме. Мисля, че след цялото лутане из диети и гладуване намерих вариант, който ме държи сита и дава резултати, и въпреки че мога да хапвам още, си признавам, че ме е страх да увелича храната. В крайна сметка слушам тялото си, щом това му се иска, няма да го храня допълнително и на този етап искам да завърша програмата с тичането, която започнах, а ако резултатите след нея не отговарят на очакваното, тогава ще мисля да правя някакви промени в режима. Успех и на теб!
Адиии, мерси (sun)
Започнах втората седмица от програмата за тичане: ( 2 минути тичане: 1 минута ходене) х 5
Ако кажа, че не се изморих, ще излъжа бая, но после усещането е сякаш наистина съм свършила нещо, странно, че усещам мускулно напрежение в гърба.
08;00 кафе с мляко и лъжичка кафява захар
09;30 2 варени яйца
13;00 един домат със зехтин, 100 гр сирене( 100 показа кантарчето, но на мен ми изглеждаше да е по- голяма бучката)
15;30 50 гр лешници
18;30 омлет от 3 яйца с масло и 50 гр сирене, зелена салата със зехтин и оцет, една огромна ГМО ягода
Не ми остана днес време за тренировка, само походих пеша.
07;00 200 гр кисело мляко с 2 ягоди
09;00 кафе с мляко и лъжичка кафява захар
12;30 2 варени яйца, 50 гр лешници
16;30 чаша студено прясно мляко (inlove)
20;00 2 яйца в масло, 80 гр сирене, зелена салата със зехтин, оцет и краставица
Дали е проблем, ако ям по 4-5 яйца на ден?
08.04.14
21:58
казано от snejanka на 08.04.14, 21:05:
Не, никакъв проблем не е :)
казано от Adriana Dacheva на 08.04.14, 21:58:
казано от snejanka на 08.04.14, 21:05:
Не, никакъв проблем не е :)
Супер, защото ми се усладиха тези дни :D
Днес е 2ри ден на 2ра седмица програма за тичане, беше добре сутринта, но се поизморих естествено. Едно куче ме залая докато си загрявах колената, малко ме хвана шубе и се оглеждах през цялото време и заобикалях всички кучета.
08;30 кафе с мляко и лъжичка кафява захар
10;30 2 варени яйца, 100 гр сирене, малко лютеница
14;00 50 гр лешници
17;00 бяло фрапе с кафява захар
19;30 зелена салата с краставица, зехтин и оцет; 2 варени яйца
Нещо ме тормози гърлото, може би вчера се простудих, а пък и днес правихме дълга разходка в студа.
09;00 овесени палачинки от 4 супени лъжици трици, едно яйце, малко мляко. Станаха 6 малки, 3 от тях изядох с 50 гр сирене, 3 с малко мед
14;00 мляко с нес
16;30 25 гр кайсиеви сурови ядки и после една лъжица мед, защото ядките много нагарчаха и водата не успя да ми оправи вкуса
19;00 зелена салата със зехтин, краставица, оцет, една консерва риба тон в собствен сос
С обилната закуска почти не усетих глад през деня.
Потичах си добре сутринта в студа, а после 2 часа из мола с една претенциозна приятелка :D
09;30 чай с мед след тичането, че гърлото се обади
10;30 130 гр кашкавал( тати го донесе, домашен е, направо се топи), един домат
13;30 2 кюфтета от манджа с доматен сос( каймата е от месо); 50 гр сирене
17;00 30 гр орехи
20;00 2 кюфтета, 150 гр извара, малко лютеница, малко сирене, краставица
Искаше ми се да потичам сутринта, но беше адски студ, та мързелувах :D Не ми се и ядеше много, а и с водата съм назад както никога, защото си изпивам без проблем 2 литра.
08;00 100 гр извара
11;00 чай с мед
11;30 3 яйца в масло, зелена салата със зехтин и оцет, 2 триъгълничета топено сирене
16;00 мляко с нес след дълъг сън :D
18;30 2 кюфтенца от вчерашните, 100 гр сирене, краставица
Довечера ще излизаме с приятелите, така че сигурно ще добавя някой коктейл или бяло вино.
Добавям за снощи едно ванилово мохито, недоизпито, защото беше гадно честно казано, и 1/3 бутилка бяло вино. Омотах се добре, защото рядко пия :D
13.04.14
12:55
Браво за постигнатите резултати ! (F)
Благодаря ти!
Днес започнах третата седмица от програмата- 3 мин тичане, 1 мин ходене, 4 пъти всичко. Абе 3 минути са си много, направо не знам като станат 7-8 :Д
11;00 снимката, че е обилно
16;30 80 гр лешници
20;00 2 домата с 80 гр сирене, зехтин, чубрица; няколко хапки пилешко
Мнението беше редактирано от snejanka на 14.04.14 20:49.
Не знам защо, но това време не ме предразполага към физическа активност, затова само се поразходих днес, а утре сутринта ще се мръзне в парка, ако не вали.
09;30 200 гр кисело мялко с 2 ягоди, кафе с мляко, кафена лъжичка мед, много канела
12;30 3 яйца в масло, зелена салата с краставица, зехтин, оцет
16;00 мляко с нес
19;30 100 гр боб, объркан с малко лютеница; голям домат със 100 гр сирене, зехтин, чубрица; тънко парче кашкавал
Егати деня... Станах си в 8 сутринта, валеше яко, и още вали де, та никакво тичане. Не знам дали от времето, ама ми е много подтиснато и депресирано, и най- вече ми е дебело. В такива моменти се отчайвам, че никога няма да постигна каквото искам, и направо си усещам всяка гадна мазнинка по тялото, много зле..
Join the club, Снежанке... :D Днес май всички сме така.
Та по този повод - горе главата! :) От утре ще се позатопли, няма да се даваме.
Гадният ден си продължи, храната и тя една...
10;30 кафе с мляко и мед
12;00 80 гр кашкавал, един домат
17;00 100 гр извара с малко лютеница
В интервала от 18;00 до 20;00 имаше няколко хапки кашкавал, няколко пържени тиквички с чесън и бая бяло месо. А и един коктейл вечерта изпих, сега се прибирам от женско събиране.
Днес вече скапаното настроение се отрази и физически, защото цял ден ме боли корема и ми е отпаднало.
10;00 кафе с мляко
11;30 омлет от 3 яйца с масло, 40 гр кашкавал, зелена салата със зехтин, краставица и оцет
16;00 капучино
19;30 няколко ягоди
Забелязала, че съм винаги преди празници някак ми се сломява духът, ей така без причина, и се нахвърлям на някакви храни, без да ми се ядат. Дано сега не се случи.
Празниците минаха и се завръщам. Козунаци не съм яла много, агнешко изобщо, но злоупотребих с голямо количество шоколад и шоколадови зайци на клечка :D
Мисля да повторя втората седмица от програмата с тичането, защото заради дъжда не съм тичала от миналия понеделник, което е много. Довечера ще излизаме на заведение да изпратим една приятелка, че си беше тук за празниците, ще поръчам салата и нещо, което ще допълня.
10;00 кафе с мляко и кафена лъжичка мед
12;00 зелена салата с един домат, зехтин, оцет, едно яйце; пилешка пържолка 80 гр
15;00 банан- след тренировка)
17;00 2 варени яйца с малко лютеница
Тренировката беше:
клек със швейцарска топка до стена 3х15
отпади 2х15 за всеки крак
напади 2х15 за всеки крак
янда коремни сгъвания 2х20
план 2х30 сек
гръбни преси 2х20
Малка тренировка, и въпреки това се изпотих и ми трепереха краката един час след нея, не е добре човек да се отпуска и да губи инерция.
Добавям за снощи салата айсберг с 3 тънки ленти бекон, чери домати и пармезан, и някакъв дресинг, който не видях в менюто, но със сигурност имаше майонеза в него. За днес ще запиша довечера :)
Движението за днес е само ходене, защото от “леката тренировка” вчера едвам мърдам, страшна мускулна на краката и дупето.
09;30 кафе с мляко о кафена лъжичка мед
11;00 2 варени яйца, 150 гр кашкавалена извара, един домат
16;30 салата от Subway- айсберг, домати, краставици, маслини, риба тон, зехтин, оцет
20;30 зелена салата, 2 кебапчета, няколко хапки свински пушен бут
Днес ми още по- схванато от вчера, но тренировката ме поотпусна.
09;00 овесени палачинки( 3 лъжици трици, едно яйце, малко прясно мляко) с един банан и чаена лъжица мед
14;00 100 гр кашкавалена извара, 60 гр пилешка шунка, кисели краставички
15;30 кафе с мляко, фреш портокал
20;00 зелена салата със зехтин, оцет, половин краставица, 2 варени яйца, 50 гр шунка, няколко вилички мусака
Ударих голямо скачане днес:
10х50 скок на въже трупешката, с 30 сек почивка между сериите
2х20 янда коремни сгъвания
2х15 повдигане на крака от лег
2х15 коляно към корем от планк
5х20 скок с единия крак водещ, по 5 серии на всеки крак
Днес е почивен ден, но направих 10х50 скока на въже, за да се припотя и зачервя малко :D Направих си много вкусни бисквитки с овесени ядки, иначе храната не е много ок:
08;00 3в1
12;00 зелена салата с кисели краставички, зехтин, оцет, 150 гр кашкавалена извара, 10 маслини
16;00 вече много бях изгладняла ии няколко вилици мусака от тавата и 2 овесени бисквити
19;30 1 домат със зехтин, 80 гр сирене, риган, 8 маслини, 4 овесени бисквити
Тренировката днес беше завършена преждевременно, още преди да я започна усетих, че ми пада кръвното, но игнорирах. През цялото време ми беше зле и не успях да си довърша десетте планувани серии на въжето:
3х15 клек със собствено тегло
3х15 глутеус мост
3х15 глутеус ритник за всеки крак
2х20 янда сгъвания
2х30 сек планк
5х50 скока на въже
А пък храната:
09;30 3 овесени домашни бисквити, кафе с мляко и кафена лъжичка мед
13;30 2 домата, 150 гр кашкавалена извара, зехтин, риган, 11 маслини
16;30 банан и кафе като сутринта- след тренировката е това
19;30 омлет от 3 яйца в масло с 80 гр сирене, кис, краставички, 40 гр свински пушен бут. Е, едвам го затворих, но беше много вкусен :D
Днес е почивен ден и това е чудесно, защото дойде МЦ и ми е доста зле. Храната е много безразборна, но е в нормите и не е гадна:
детска закуска- 3 овесени бисквити и чаша мляко :D
общо към 250 гр дробчета с масло на фурна
крилце и половина на фурна
зелена салата със зехтин, оцет и краставица
боцване от шопска салата
кафе с мляко и кафена лъжичка мед и още една такава лъжичка мед отделно
кисели краставички
Направих си днес от моите овесени сиренки, сложих и овесени ядки, освен трици, няма разлика във вкуса. Тренировка няма.
09;00 кафе с мляко и кафена лъжичка мед, 1/4 овесенка
12;30 70 гр суров микс ядки, беше попаднал вътре и един бразилски орех- не бях пробвала, но е много вкусно
15;30 80 гр кашкавала( домашен), малко лютеница, кисела краставица
19;30 2 варени яйца, зелена салата със зехтин, оцет, краставица; една ябълка, че така ми се дояде сладко
1700 ккал
Имам си днес лична победа: имам едни дънки от 2 години, от Калиопе съм ги купувала размер XL са. Още тогава ми бяха малко тесни, носила съм ги 2 пъти и ги зарязах. Пробвам ги понякога да видя какво е положението, преди 1 месец влизах в тях, но едвам ми минаваха през дупето и трябваше под паласката да ги закопчая, което ми се струва много грозно при момичета с моите килограми . Е, днес ги обух, не само че лесно, ами и не изскача месо от тях, голям кеф (sun)
Няма по-приятно усещане от това да влезеш почти безпроблемно в някои стари дънки, в които преди едвам си се натъпквала. Поне за мен няма. Нищо не ме прави по-самодоволна. Браво! Продължавай все така! (sun)
Днес ми е малко храната:
07;30 кафе с мляко и кафена лъжичка мед
09;30 2 варени яйца, 100 гр извара
12;30 1/4 овесенка
16;00 70 гр лешници
20;00 зелена салата с краставица, зехтин оцет, 2 варени яйца, 50 пилешко роле
Тренирах кръгово, бяха предвидени 3 кръга, но направи само 2, защото щях да закъснея за лекции, не си прецених добре времето:
4х25 скоци на въже за всеки крак с единия крак водещ, и 2 кръга:
клек 15
глутеус ритник 15 за всеки крак
повдигане на всеки крак от страничен лег 15
наклон в страни за страничен корем 15 с 5 кг
повдигане на крака от лег 15
и по 10 на ръка едно, където придърпваш гиричката, за гръб е, не мога да го обясня като човек :D
Днес е ужасен ден, направо.. Движението, освен ходенето пеша, е 7х50 скока на въже, а храната е зле:
08;00 1/4 овесенка, кафе с мляко и кафена лъжичка мед
11;30 един домат, 50 гр пилешко роле, 50 гр кашкавал домашен; кремче от 100 гр извара, 100 гр кисело мляко и мнооого канела
И тук идва дънене.. В 17;00 порция фалафели, с което тотално си избуших всички останали калории за деня, сега ми е тежко, боли ме гастрита и така.. А утре съм на бебешки прощапулник и ще хапна поне питка, но ще внимавам всичко да е в границите.
Днес голямо ходене напред- назад, събраха ми се 3 часа, на бебешкото парти хапнах и питка, и торта, в дефицит съм, нищо, че калориите не са от най- добрите източници.
Откраднах си от June рецептата за протеиновите мъфинчета, и направих днес от 2 яйца, 200 гр извара, добавих и 70 гр сирене, ии много чубрица, станаха 3 големички мъфина и са много вкусни и засищащи.
10;00 кафе с мляко и кафена лъжичка мед
12;00 2 варени яйца, зелена салата със зехтин, оцет, половин авокадо, краставица, 50 гр пилешко роле
15;30 70 гр лешници
19;30 салата като на обяд и 2 от мъфинчетата
Така.. Какво да кажа и аз не знам. Омазах се и то жестоко. В събота не закусих и повече няма да повтарям тази грешка, защото имам чувство, че тези два дена ядох като за последно, а още по- лошото е, че даже не ми беше вкусно. Нещо съм се бъгнала, никога не е било храната да не ми доставя удоволствие и то в такива количества. Сега ме боли корема, дебело ми е супер много, сутринта ходих да тичам и усещах как задните ми части подскачат, абе ужасно си беше. Повече няма да си позволявам такова хранене, което се превърна и в емоционално от един момент нататък... И си казвам да спра, не съм гладна, не ми е вкусно, а устата ми се пълни със слюнка (headbang) Отчет за днес- довечера.
Такам..Тичах си сутринта, умрях от студ, но реших да не се отказвам.
08;00 кафе с мляко и кафяна лъжичка мед
10;00 зелена салата със зехтин, оцет, краставица; 80 гр бяло месо от печено пиле
13;00 една протеинка по рецепта на June ; едно манго, което чакам 3 дни на узрее
16;30 30 гр лешници
19;30 малко бяло месо, един домат, половин краставица
Ииии си взех карта за фитнес! Ще ходя 2 пъти в седмицата като начало, утре ще ми е първият път, момчето каза, че ще ми помогне с тренировката и ще си записвам какво правим, за да знам за после. Също така каза, че ще направим едната тренировка за долна, а другата за горна част, но аз май предпочитам да почна с кръгови за цяло тяло, ще му споделя утре, иначе преди да почнем имало много да говорим, какво ще говорим толкова не знам :D Дано ми хареса този път фитнеса, имам един месец опит, в който се лутах като идиот и се отказах в крайна сметка, пък да видим сега.
Леле, след малко тръгвам за фитнеса, и не знам защо, но ми е малко притеснено...
Ще се справиш! И на мен ми беше объркано и неудобно някак си в началото, но после всичко се нареди! (F)