АБСОЛЮТЕН ШАМПИОН!

Темата е заключена.

05.10.05
22:57

Предлагам всеки да сложи прогнозата си за изхода от борбата за абсолютната титла на републиканското по силов трибой в събота и неделя.Аз залагам твърдо на Тодор Василев-Джуджето!

06.10.05
09:18

Ами Ивайло Христов?

NI

06.10.05
10:52

И аз съм за Ивайло Христов - виждал съм го неколкократно във фитнеса,където и аз тренирам в “Западен парк” и мисля,че той ще победи.

Абсолютният шампион, момчета, се прави по коефициента на Уилкс.
Той е пропорционален(макар и не право) на теглото.
Нерядко именно най - леките, по ниските и т.н. имат най - добри шансове за най - висок Уилкс, ако и да не са с най - впечатляващи постижения.
Мога само да се обзаложа, че Иво е 100% шампион в категорията си, която ще да е - и по - горната, и по - долната. Абсолютният шампион - поне според мен - е винаги под въпрос...
И Джуджа да спечели - пак няма да се учудя.

06.10.05
14:16

Е добре, че Коцето Бахчеванов го няма в БГ, (ако не се появи отнекъде-отвъд океана)  иначе доколкото имам наблюдения Т.Василев върви добре, ама чак абсолютен? Ивайло Хр.-трябва да се доказва след допинг-паузата!

06.10.05
16:51

Аз съм за ицката естествено. :wink:

06.10.05
21:03

Тодор Василев не само,че върви добре,ами върви много добре и ще докаже това на републиканското,живот и здраве.И мисля,че титлата абсолютен шампион ще му приляга отлично!
  п.с.Bolkers,за кой Ицка става дума всъщност?

06.10.05
21:12

Ивайло Христов :wink:

06.10.05
21:23

Това е вече друго нещо:)!Някой спомена по-горе,че Иво трябва да се доказва след наказанието.Не мисля,че Иво има нещо да доказва,поне в България.Той ще потвърди това още доста пъти,само че догодина.За съжаление на това републиканско няма да имаме удоволствието да станем свидетели на неговата изродска сила.
  Коцето Бахчеванов е доста добър,но не мисля,че дори да беше тук можеше да измести малкия звяр от Родопа планина:).Джуджето ще срути всичко наред,помнете ми думите.

06.10.05
21:28

Знам че не се говори предварително, но за какви постижения говорим?  :)

06.10.05
21:31

Ще запазя интригата за състезанието и няма да кажа постиженията на Тошко,само мога да ви уверя,че ще са доста сериозни.Заповядайте и вижте сами.

07.10.05
10:47

Нека все пак да анализираме постиженията му от 1ви кръг на републиканското:
                            кат.82,5
                            клек-290
                            лег-  190
                            тяга- 295
Да се надяваме, че този път ще има успешен опит на 305 клек, защото под 300кг. уви вече не може да се говори за сериозно постижение. Същото важи и за лежанката(-100кг.)! Тягата е добре. Общо взето желая му да прехвърли кръглите числа и в трите упр-я, защото обикновено 2ри кръг е по силен.
  Цифрите са от март 2005, където Т.Василев се класира на 2ро място в абсолютна категория след Стоян Андреев. М/у другото Стоян къде го забравихме?

07.10.05
11:51

Ако имаш време и желание,можеш да анализираш около какви тежести се въртят състезателите от световната и европейската шестица в категориите до 75кг и до 82,5.Това можеш да направиш в сайтовете : www.powerlifting-ipf.com i www.europowerlifting.org.
Сега друг е въпроса,че като гледаш отстрани е много лесно и на чужд гръб и 100 тояги са малко,но да наречеш 290кг клек и 190 кг лежанка вдигнати от нямащ и 80 кг човек(при това на състезание) несериозни тежести е меко казано некомпетентно.

07.10.05
13:54

Анализирал съм ги! Не четеш внимателно- говоря за ‘’сериозно постижение’‘, а не за ‘’сериозни тежести’‘- а под ‘’сериозно постижение’’ на национално ниво разбирам Клек - 300 (мисля че има поне 2ма човека дето са го правили на 82,5 на състезание) и лежанка - 200(също има няколко човека).Критерийте скачат- преди време това бяха убийствени числа. Спомням си Тотйо на времето клекна с 300(на 90кг.) и всички изпопадаха, ама това беше преди мн.време-сега е друго!
  Иначе за несериозните тежести - такива няма!
  Не познавам лично Тошко но мисля че съм го виждал още от първите му изяви когато клека му беше около 200. Не са му малко стоте тояги още дваестина -тридесет трябва да изяде и да ходи да ги мачка навън. Уважавам труда му и не гледам на нещата съвсем отстрани.

07.10.05
14:23

От времето на първите изяви на Тошко досега,доста време мина и сега е доста по-различен и опитен,а и доста по-натрениран.За тоягите си прав:)То Джуджето е яко и доста тояги може да понесе:).Затова,че не следиш нещата съвсем отстрани не се и съмнявам,личи си че си запознат с резултатите.Дано всичко мине както трябва и Тошко най-после да се докаже на международните състезания.Най-вече да е жив и здрав!

07.10.05
19:27

Eдин такъв човек в трибоя, може само да радва истинските фенове,като мене и всички тук. Защо от него да  не стане шампион от ранга на Хр. Христов? Дано се получи силно състезание в неделя. Успех на силачите!

Хм. Не знам дали греша или си мисля, че Джуджа има 320 клек на състезание.
Има шансове. Но лежанката му нещо не ми харесваше последните пъти като съм го гледал... А и с травмата на гърба не знам какво става.

09.10.05
19:12

С удоволствие ви съобщавам,че прогнозата ми се оказа вярна.Тодор Василев е Шампион на шампионите,втори е Васил Янчев,трети Милен Христов!

09.10.05
20:21

Много кофти, че не можах да го гледам! Гледах от 90кг. нагоре и ми се стори слабо състезанието, но абсолютният си е абсолютен! Дайте линкове от класирането на  категорийте до 90. Преди пускаха в ‘’Мускули и фитнес’’ класирането, ама от едно време насам г-н Хубенов си пита ушите. Никаква публичност няма! И изобщо турнира не е мръднал една крачка напред- пълна трагедия.
  Иначе браво на Тошко, Caca - позна, но все пак Ив. Христов не участваше.

09.10.05
20:57

Когато писах прогнозата си,знаех много добре,че Иво няма да участва,иначе нямаше да съм толкова категоричен.:)

13.10.05
18:10

браво на кучето
Моля пишете на кирилица!
Mr_Muskul

DJ

31.10.05
21:20

Санко става ли на морковче.Копиле сакам да ти благодарим за списанията които ни изппрати с цацата.

22.11.05
20:29

Санко а аз искам да ти благодаря за списанията които ми завле4е :x с тебе и сега сам без тях :cry:  ина4е кака си?Онзи ден виждах  жена ти :twisted: Бе6е по красива от всякога :D Говорехме си и тези 3 не6та :P

DJ

22.11.05
22:47

ООнуфри не гледай чуждата нива като нямаш плуг.Аз ще се грижа
за момичето ха -ха. :wink:  :wink:  :wink:

22.11.05
22:48

Само,че както каза един пич,доста по-запознат с момичето от вас,там няма значение размера на плуга,а на ръката на орача-такива с под 45 ги връщала:).Доколкото го познавам съм склонен да му вярвам:)!

DJ

22.11.05
22:52

Защо мислиш ,яе правя бецани бе Цуре.Не вярввай на момчето. :wink:  :wink:

22.11.05
23:09

:)Предположих,че има нещо гнило в правенето на бицарки от твоя страна,но сега разкрих именно какво е то:)!Колкото до момчето от последните му снимки,които ми прати от USA видях,че наистина има достатъчно големи ръце,за да извършва своите задължения,но за съжаление визовите проблеми му пречат да го направи:)

DJ

22.11.05
23:47

Ако задьлженнията се вьршеха с рьце Курта щеше да е най-големия. :roll:
Не използвай цинични думи във форума и в трите ти поста са в изобилие !!!!!
DJGorgio-Astor

6T

23.11.05
12:52

Нива може да се оре и с плуг и с ръце и с какво ли още не  8)

23.11.05
21:46

Онуфри тия списания брат ми ми ги беше купил така че недей да се оплакваш, а на орачите сакам да кажем че ако си изиграете картите правилно може и да орете :) jujeto се може да се класира и с 38 рака неговите сантиметри са другаде_!_ :)

6T

24.11.05
11:52

Пичове дотам ли го докарахте .... Та почнахте да си ги мерите във форума Нищо лично против никой нямам но тъй като се познавате (така ми се струва ) можете тия неща да си ги кажете лично А, само Sanistiq не може щото момчето не е в България и просто няма друг избор рябва чрез форума да се разбира с другите 8)

Пиши с нормален шрифт
DJGorgio-Astor

DJ

26.11.05
21:47

Пич имаме мерим. :roll:  :roll:  :shock:

6T

28.11.05
15:15

Мерете ама според мен сте състезатели в друг спорт а тва с пишките - не знам да има такава федерация ха-ха-ха Бъзикам се бе То си е ваша работа 8)

25.03.06
02:08

Пиши на кирилица !!!! и другите на латиница ще ги трия без предупреждение !!!!
DJGorgio-Astor

VA

26.03.06
23:09

http://clubenergy.web.data.bg/ по4вам да слагам сники от 25 март.. от 26 нямам за жалост.. до утре ве4ер о4акваите поне кам 40 снимки.. аиде лека от мене..аз сам този дето стана 6 на 82.5 категорията.. казваите мнения.. нз дали темата е подходя6та просто малко ми е набарзане.. надявам се и снимките да помогнат и наи ве4е искам да искажа специални благодарности на бат жоро манавски от клуб 99 и са6то от клуб 99 на румен, андриян-маняка; и на краси-мухата... много сам им благодарен на тези хора и с нетарпение 4акам с тонито  отново да идем в пловдив на контрола :)) аз сам васил стоянов клуб енержи от град нова загора.. тези от вас които бяха там може  и да ме знаят:))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1