26.06.04
22:04
as sam na 18 godini i sam re6il da vzimam steroidi treniram pove4e ot godina .dosega ne sam zimal i iskam da vi pitam s kakav steroid da zapo4na.znam za strani4nite efekto i vsi4ko ostanalo no ve4e sam re6il.daite mi nqkvi saveti?6te sam vi blagodaren
26.06.04
22:15
И що така реши?
27.06.04
09:49
emi neznam prosto prez tova vreme ot kogato treniram ta o it po dalgo 4eta postoqnno literatura.spisaniq knigi i t.n.i re6ih da izpolzvam steroidi no nz to4no s kakav steroid da zapo4na .ina4e iskam da go vzimam v normalni dozi a ne da prekalqvam i za tova se konsultiram s foruma .ako nqkoi moje da mi pomogne da mi pi6e
ХА!! Четял литература ами незнае нищо за стероидите. Виж какво, досега си чел реклами за стероиди, в които ти пълнят главата с глупости. Най-искрено ти казвам, помисли добре преди да си 100% сигурен. Не си мисли че със стероиди ще станеш като тези от списанията. Вземи прочети малко истинска литература, разбери за страничните ефекти, които са много по-страшни от тези описани в “списанията”. Поговори с някой, който вече е взимал за да избегнеш евентуалните грешки. Пиши на quattro или на Pc_genius и те ще ти обяснат за стероидите. И успех
ei samo ne se zobi s bionabol lubimia na novacite.az bih ti preporu4al retabolil i to ot aptekata decata e fal6iva.
02.07.04
00:41
Fox….. много неприятен сезон за стероиди си избрал. Личо аз мога да те посъветвам да си запазиш ентусиазма за Октомври и Ноември. Тогава наистина ще имаш добри резултати. Причината е че лятото е много горещ и недисциплиниран сезон. Или няма да имаш апетит, или с приятели ще се засилиш по морета ,язовири, планини, или ще речеш да свършиш някоя полезна работа. Не изключвам и момента че има и много пички за уважение /нали ма разбираш/. НЕ си претокаваи сезона. Стероиди винаги можеш да вземеш, но това лято в тази година никога няма да можеш да върнеш.