10.04.14
21:55
Здравейте,въпросът е точен и ясен и дори се съдържа в заглавието.Та той е,въжможно ли е да се направи хубаво тяло,добре стегнато с приличен релеф без добавки?Малко инфо ако все пак има значение,въпреки че въпросът е общ.На 17 съм имам около година стаж,в началото не особено сериозно,но определено ефект има.
10.04.14
22:18
Това е все едно да питаш дали можеш да идеш да напазаруваш без колата.. Много преди да се изобрети въпросното возило е могло да се ходи, но тя те улеснява. Точно това е и смисълът на добавките - да те отведът по-бързо в “Обетованата земя”. Виж ако искаш да стигнеш до Юпитер ще ти трябва нещо повече от кола. И тогава човекът изобрети совалката.. if you know what I mean. Но за твоите цели можеш сам да си избереш дали ще използваш колата или ще се поразходиш пеша :).
П.с. гледайки името ти в сайта се надявам да не приемеш това за совалката сериозно :D.
Мнението беше редактирано от Нарцис Аполонски на 10.04.14 22:23.
Първо,благодаря за отговора и да,разбрах какво имаш впредвит :D.Но на няколко места прочетах,че е страшно трудно или е все едно да копаеш яма с голи ръце ..А и основната причина,че не ги приемам,е че наще са страшно скептични към тях и едва ли не ще се повредя или нещо по сериозно ...
PS:Относно совалките,мисля че още е страшно рано за такива :)
Мнението беше редактирано от Space Man на 10.04.14 22:48.
10.04.14
22:58
Здравейте,въпросът е точен и ясен и дори се съдържа в заглавието.Та той е,въжможно ли е да се направи хубаво тяло,добре стегнато с приличен релеф без добавки?Малко инфо ако все пак има значение,въпреки че въпросът е общ.На 17 съм имам около година стаж,в началото не особено сериозно,но определено ефект има.
Възможно е, ако дядо ти Боже те е дарил с такова!
Мммм не мисля,ендоморф съм в доста голяма степен и генът определено не е силната ми страна :D
С добавки или без - все тая. Гена играе роля, само ако ще ставаш мистър Олимпия, за твоите цели е без значение.
Мм,благодаря за мението ,но откъде разбра какви са ми целите тъй като въпросът беше общ,но както и да е или може и аз да не съм го задал правилно.Под стегнато и приличен релеф нямам предвит 60 килограма на 1.73 височина с 28 ръка.За да изясня за какво точно тяло питам:
Мнението беше редактирано от Space Man на 11.04.14 22:00.