Телешки пържоли на скара

MA

01.07.04
22:37

Кажете как да ги приготвям на скара. Вчера си направих едни ама станаха твърди кат подметки. Не че не ги изядох ама ми се ще да си ги направя малко по сочни, че иначе ги дъвча по половин час  :D

01.07.04
22:45

.

Мнението беше редактирано от tigra на 10.04.09 09:56.

01.07.04
22:50

Може и с бира. :)  Също преди да ги махнеш от скарата сложи по 1 парче масло върху всяка пържола. Стават меки като душичка. :D Не е много диетично, но е много вкусно. :wink:  Ей чак ми се прияде. :wink:

MA

01.07.04
22:56

Еий мерси и на двама ви за съветите. Ако станат ще ви направя и на вас по една. Преди малко млатих свински на скара тях ги понаправих що годе. Не знам колко изядох ама имаше поне 7 пък сега няма ни една (((:

01.07.04
23:00

.

Мнението беше редактирано от tigra на 10.04.09 09:56.

02.07.04
00:44

Марина с оцет и лук, не е зле също, стават крехки. Чувал сам и да седи в мляко... или мед... той махал разни токсини (май си го поизмислих :))) Абе какви ли не врътки има, ама аз и ги мятам на скарата и ги ям не ми се занимава много :)
А, много обичам да ги омажа с горчица преди да ги метна да цвърчат!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1