Една година почивка, 25кг. надолу и приличам все едно желязо не съм докосвал

12.04.14
01:32

Добър ви вечер.
Точно по това време 2013г., когато излизахме от зимния сезон топ формата ми беше 91кг. и половина, сега съм с 25кг. надолу
Бях тренирал от 3 години, отделях твърде огромно внимание на трениране, ядене, калории, всичко което ме буташе нагоре макар и с малко беше от голямо значение за мен.
Като започна лятото аз отидох на море за 1 месец, за този 1 месец беше купон 24/7, спане по 3 часа и ядене 1 път на ден.
След като се върнах от морето продължих да живея по-този начин и леко по леко загърбих тренировките напълно.
В цялата тази история, единственото хубаво нещо е, че си се насладих на 1 година свободен живот, преди дори и не осъзнавах колко много внимание отделям на фитнеса.
В момента съм 68-9кг. Подкожните мазнини са ми видно г/д както преди, когато имах мускулна маса, демек съм свалил баш мускул.
Чувал съм как фитнеса е неблагодарен спорт, но чак пък толкова.. Като стана пред огледалото и се погледна ква съм клечка направо лошо ми става. ръчичката ми е 31-2см. като на пиленце, а преди стигаше 40+
В моят трениращ стаж последната година осъзнах много работи и тогава почнах да вървя без спирка единствено само на горе, всяка една тренировка качвах сила, а не след дълго и масата се появяваше.
Та мога да твърдя, че знам кое как се прави, просто ми трябва да се хвана на ново.
Цялото това отслабване се дължи на това, че почнах да пуша, да пия от време на време и да ям по ЕДИН-ДВА пъти на ден.
Даже десетки хора са ме питали да не съм вземал амфетамини да отслабна така.
Винаги съм бил слаб на клечка, станах здрав, спрях и сега пак съм клечица
За да стигна предишната си форма какъв е срока от време според вас?

Като стъпя в залата какво време да отделя за кръгови тренировки преди да навлезна в мойте любими интензивни тренировки до пълен мускулен откат, лежейки по лежанките да събера сила да си тръгна.

12.04.14
01:40

Фитнеса не е неблагодарен спорт..ти не си спазвал режими, купонясвал си “24/7” и не си спал, пък фитнеса ти бил неблагодарен спорт..фитнеса е начин на живот приятелю, а не нещо, което да правиш 3 месеца преди да идеж на море. Формата ти, ако предположим, че си имал добра такава ще се върне малко по-бързо от направата и, но със същите усилия като преди - хубава храна, тренировки и отдаденост.

12.04.14
05:01

Според мен, щом си имал ефект и си бил доволен.. повтори го.. било то тренировки, било и хранене. И аз съм имал паузи, понякога големи.. а при такава бих започнал с кръгови тренировки за начинаещи (храненето си го знаеш)

12.04.14
11:48

Интересна трансформация, ако имаш желание сложи снимки “преди-сега”.

12.04.14
15:55

Другия път като почиваш пий HMB, да намалиш загубите, но да ти кажа 1 година е твърде много. 6 седмици е почивка, при това за атлети, които се контузват от прекален ентусиазъм, ако не почиват. Ако искаш, тренирай веднъж седмично цяло тяло, вместо съвсем да спираш.

Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 12.04.14 15:56.

12.04.14
19:18

казано от Lachezar Tomov на 12.04.14, 15:55:

Другия път като почиваш пий HMB, да намалиш загубите

:D :D

казано от James Hinks на 12.04.14, 19:18:

казано от Lachezar Tomov на 12.04.14, 15:55:

Другия път като почиваш пий HMB, да намалиш загубите

:D :D

Магическата добавка :D :D :D

12.04.14
23:00

Работи при диета и при залежаване, това, че не можеш да качиш 20кг мускули на нея не означава, че не действа при глад и детрениране.

13.04.14
00:19

Сега остава да кажеш колко хидроксиметилбутират си изпил лежейки и колко мускулна маса си спасил така и да проключим въпроса...Чакай да видим дали ще позная отговора, а ? ;) :D

16.04.14
21:47

казано от James Hinks на 13.04.14, 00:19:

Сега остава да кажеш колко хидроксиметилбутират си изпил лежейки и колко мускулна маса си спасил така и да проключим въпроса...Чакай да видим дали ще позная отговора, а ? ;) :D

Честно казано усетих разлика по време на диетата миналата есен, спря ми загубата на сила.

16.04.14
22:20

Брат, ти си се убил от друсане, нормално да си загубил всичко, не е ппроблема в спорта.

17.04.14
00:53

казано от Lachezar Tomov на 16.04.14, 21:47:

казано от James Hinks на 13.04.14, 00:19:

Честно казано усетих разлика по време на диетата миналата есен, спря ми загубата на сила.

И какво количество изпи нетренирайки и каква толкова сила мислиш, че ще загубиш с диета ?

17.04.14
07:38

Е*аси мамата...
Купон 1 година?? Или са ти били евтини пиенето и жените, или си имал МНОГО пара за харчене ;)

Мнението беше редактирано от Redalex на 17.04.14 07:38.

18.04.14
11:11

Аз бях започнал да губя сила в бутащите движения и с това загубата спря. Сигурно при по - добре направена диета ХМБ-то можеше и да се окаже излишно, но в този случай ми помогна.

18.04.14
14:13

Освен на някаква жестока рестрикция на калориите и много ниски белтъчнини едновременно няма как да губиш сила осезаемо, а и в този случай хидрокисметилбутирата няма да помогне. Въобще ти обичаш да си говориш приказки на едро :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1